MichałR Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 piękne miejscówki daleko takie eldorado się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ech, miło zobaczyc ponownie te miejsca, choć w tym roku z drugiej strony rzeki je podziwialiśmy. Czy daleko? Dość daleko, ale można sporo dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Widoki zapierające dech w klacie .Zauważyć należy, że z czterech kręcących muchy, 3 leci na sucho a Bujo nawilża Carlsbergiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Na sucho to żadna przyjemność ,a wracając do miejscówki, to wygląda fajnie, odludnie, tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Wspomnienia ...swietna sprawa Bujo . Mam kilka takich nigdy nie opisanych z roznych powodow , do tego kupa zdiec ...moze w zimie ?. Mysle ze taki wlasnie przekaz a wiec duzo zdiec , skromne opisy i szczypta chumoru najlatwiej trafia w cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witaj Michale.Fajnie było szczególnie tam w gorach myslałem,że nas zjedza komary i meszki tylko to ognisko nas uratowało jak znajde zdjecia przy ognisku jak z Romanem odpoczywacie to podesle.pozdro Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witaj Michale.Fajnie było szczególnie tam w gorach myslałem,że nas zjedza komary i meszki tylko to ognisko nas uratowało jak znajde zdjecia przy ognisku jak z Romanem odpoczywacie to podesle.pozdro Robert Robert, Po weekendzie wrzucę dalsza cześć relacji. Trzeba poszukać jeszcze 2007 i 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Michale sluze fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Świetna relacja z pięknego kraju, zazdroszczę i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jako, że cd nie ma, to dorzucę 2011.Fotki niestety żałosć, bo z dobrego aparatu zajumane zostały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jutro dokończę Śpiący Gnom- priceless :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Fajne klimaty. Miachał- przy Tobie jakieś cienkie te pstragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Fajna wyprawa i rybki gratki.Przeglądając zdjęcia tak sobie myślę ze gdzieś już to widziałem. Szukam i szukam w tym 2008r i jest tylko z ze z naszej wlkp warty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 super klimata..okolica...woda i domek...super..dawajcie więcej fotek i opisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Miło się ogląda i nawet znajome twarze widzę . http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=3845 4&private=0 Pozdrawienia z Białej Podl. Wojtek, kiedy będziesz moich stronach. Mamy wędkowanie zaległe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Miło się ogląda i nawet znajome twarze widzę . http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=3845 4&private=0 Pozdrawienia z Białej Podl. Wojtek, kiedy będziesz moich stronach. Mamy wędkowanie zaległe. Wojtek chyba nie czyta naszego forum ale powiadomię go przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel75 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam Bujo byś mnie kiedyś zabrał ze sobą .To i ja bym sobie pospał pod tym suchym drzewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam Bujo byś mnie kiedyś zabrał ze sobą .To i ja bym sobie pospał pod tym suchym drzewem Tego drzewa już tam nie będzie w tym roku. Rzeka odwadnia kawal gór i wiosna rwie na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Chyba trzeba to w ten sposób zaplanowac na ten rok, choc przyznam, ze i te okonki uroczo się prezentują, trzeba by im chwilę z muchami poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Chyba trzeba to w ten sposób zaplanowac na ten rok, choc przyznam, ze i te okonki uroczo się prezentują, trzeba by im chwilę z muchami poświęcić. Ja ci k...a dam okonki... Najwyżej na trola :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Na trolla to tylko ukleje! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Na trolla to tylko ukleje! <_< Uklei tam niet ale sieje wielkości sielaw jak najbardziej. Można by na suchara, wędka #000, żyłeczka 0.06mm, imitacja meszki na haczyku 30 i ognia na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czyli spinfluga. A jaki ciężar? 50, może 100 gr? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi