Ugly Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Tak mi sie skojarzyło gdy czytałem opodal wiszący wątek o Banksy'mCytat: w cieniu człowieka idącego ulicą jest wiecej tajemnicy niż we wszystkich przeszłych, obecnych i przyszłych religiach świataCytat jest z pamieci i (zapewne z błędami). ZAGADKA - KONKURS: Czyje to słowa? Prosze podać dokładne brzmienie cytatu... NAGRODY wedle uznania komisji konkursowej czyli mnie U.P.S.: Podpowiedzi? Proszę: MoMa Berlin 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam, Odpowiedź brzmi: Giorgio de Chirico,“there is much more mystery in the shadow of a man walking on a sunny day, than in all religions of the world Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 BINGO !!! Dziś zabijacie mnie, chłopcy szybciutko ! Adres na priv ! Nagrody Pocztą !U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi