Salmon63 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Jeśli moglibyśmy korzystać tylko z jednej przynęty,to co zostawilibyście w swym pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Ja do główki jigowej dokleilbym ster, następnie założył pół gumy i pół woblera, na jego tylnym oczku zamiast kotwiczki kawałek blachy, nie zapomnialbym o skrzydelku przed tym przynetatorem. Do tej przynęty uzywalbym różnych żyłek, najpierw nawinalbym 50m 0.14, później 50m 0.25 następnie 50m japońskiej plecionki z Chin o średnicy 0.12mm a na końcu przypon z plecionego fluorocarbonu. Kij bardzo ważny element,koniecznie travel 4 części , dolnik od sumowki, kolejny skład to coś pod sandacza, myślę że taki 10-40g byłby ok, dalej coś boleniowego żeby amortyzacja była, coś 7-21 szczyt finezyjny okoniojaziowokleniowojazgarzowy 0-0.1g. Uzbrojenie, dolnik od środka stopki kolowrotka 1cm albo wcale, uchwyt na taśmę izolacyjna, przelotki na pierwszym składzie osmiostopkowe bo modne, następnie dwie minimy żeby było minimalnie, szczytowa 30stka żeby szczyt się lepiej ladowal. Kołowrotek myślę że obudowa ze slamera, w środek garść ślimaków, zalalbym to jakimś olejem, może być słonecznikowy, ślimaki muszą coś jeść żeby mieć siłę zwijac. Rotor od turbosprężarki, kablak z nierdzewki i po 12 łożysk w rolce i knobie. Przy zbrojeniu wędki przy każdej przelotce mała żarówka żeby światło w tunelu nie zgaslo. I można śmiało łowić 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 czerwone robaki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Mały biały twister na główce jigowej 3 gram - zawsze coś się połasi na takiego klasyka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 czerwone robakiBiałe robaki lepsze bardziej uniwersalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Białe robaki lepsze bardziej uniwersalne To czemu nie żywiec od razu, najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Jak jedna to musi być selektywna.. Edytowane 15 Lutego 2018 przez Krzysiek P 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Salmo Minnow 6cm, tonący, real roach Nie to, że jest najlepsza - ale w mojej opinii najbardziej uniwersalna. Chyba każda rybka z chęcią capnie minnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja mam dylemat... Czy eRKa model 1 czy model 3... Ale chyba jednak model 3 zwłaszcza po tym bolku z zawodów SFP. I poważnie - na ten model złowione zostały już chyba wszystkie drapieżniki z naszych wód. Aaa... o węgorzu nie słyszałem jeszcze...ale może tylko nie słyszałem hahahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Kiedyś pamiętam były zawody muchowe gdzieś w stanach i właśnie mozna było mieć tylko jedną muchę. To taka ciekawostka.Ten minnow ww, tez bym tak wybrał. Bardziej jednak malowanie okoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja mam dylemat... Czy eRKa model 1 czy model 3... Ale chyba jednak model 3 zwłaszcza po tym bolku z zawodów SFP. I poważnie - na ten model złowione zostały już chyba wszystkie drapieżniki z naszych wód. Aaa... o węgorzu nie słyszałem jeszcze...ale może tylko nie słyszałem hahahahaWszystko dobre,ale swoje najlepsze ????Mam podobnie ???? Największe zaufanie do swoich przynęt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Mors 2-jka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Warta 2 i powinno wystarczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Twister 5 cm Motoroil na 5 gr główce Na tą przynętę miałem już chyba każdy gatunek słodkowodnych drapieżników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja bym wybrał Keitech Swing Impact 2' Goldshad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Chleb ze smalcem i ogórek kwaszony! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Chleb ze smalcem i ogórek kwaszony! Kiszony jednak zdrowszy i smaczniejszy [emoji40] PozdrawiamDaniel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Kiszony jednak zdrowszy i smaczniejszy [emoji40] PozdrawiamDanielDo takich rarytasów to i zapitka przednia być musi ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 I w ten sposób dotarliśmy do punktu gdy dalsza konwersacja może być prowadzona w tym wątku:http://jerkbait.pl/topic/100973-przyzwoita-w%C3%B3dka/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Cannibal biało-niebieski 6,8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Jeśli moglibyśmy korzystać tylko z jednej przynęty,to co zostawilibyście w swym pudełku? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Mikado Fishunter 7cm w kolorze Firetiger. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazur Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Chyba relax kopyto 3 perła z niebieskim grzbietem + pomarańczowy celowniczek na 10- 12 g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Chyba relax kopyto 3 perła z niebieskim grzbietem + pomarańczowy celowniczek na 10- 12 g. Wiadomo co rybki lubią ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Wobek 5 cm jak na filmiku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi