okonek63 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 U mnie okonio podobny twister FOX-a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Jeśli miałbym wybrać tylko jedną, to pewnie wybrałbym swoją lub inną kolegów, ale sprawdzoną na akwenie. Z produkcji seryjnej wybrałbym mepps'a. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Najbardziej uniwersalna przynęta/ przynęta ostatniej szansy Meps Black Furry 3. Zapomniana a naprawdę potrafi zaskoczyć skutecznością 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) A według mnie najlepszą przynętą jest ta, która najczęściej jest w wodzie.Czyli ta, po którą najczęściej sięgamy ???? Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez fish28 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Mepps Aglia 1 srebrna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Ciekawią mnie teorie zadziwiającej skuteczności przynęty w polskiej wodzie, gdzie jak ktoś złowi trzy ryby na wypad to jest szał ciał...???? Jak to się bada... ? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Srebrna Rapala Oryginal 7 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Guma RH umiejetnie poprowadzona przywali okoń,szczupak sandacz kleń, nawet sum nie wspominając o boleniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Mepps Aglia 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Na podstawie doświadczeń z różnych łowisk w różnych cześciach świata, średnia ok 8-9cm dł smukła wahadłówka. Trwała, można poprowadzić w różnych typach łowisk, w różnych warstwach wody, zwraca uwagę, wszystko ją zje. Nieprzekłute ryby bardzo dobrze reagują, srebrna, albo jakaś fluo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 a takie coś: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Dwie to bym jeszcze wybrał ale jedna...nie potrafię Wszystkie gatunki drapieżników jakie w życiu złowiłem (a było ich trochę) siadały co najmniej raz na jedną z tych przynęt:Manns 55 mm koniecznie ten kolor ze zdjęcia (jak bym musiał wybrać jedną główkę to 10gr) i Mepps Black Furry 2 Mouche silver : (rozmiar 2)Także wszystkie inne przynęty można wyrzucić do kosza!... Łącznie z całym moim arsenałem, który nie wiedzieć czemu ciągle sie powiększa... No dobra jeszcze bym zostawił jakiś wirujący ogonek , ze dwie rapalki, slidera.....itd. Mam za słabą psychikę żeby zostać z jednym wabikiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi