ORION99 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Super rzeka.Naprawdę mi się podoba orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 No i bylem na lososach. Sakaly, brykaly i nic. Widzialem chyba z 15 splawen i zaden nie zazarl.To tak z nimi bydlakami jest...slyszalem ze o tej porze roku to w zasadzie jedynie podhaczyc mozna. Ale próbuj dalej. Mnie po drugim razie przeszlo na...dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Pewna osoba z mojego miasta ściągnęła slily zbrojne z polski i jutro wyrusza na łowy. Jak narazie nie wiem czy River Deveron czy Loch of Skine. Nawet zaczęli kleić mikroskopijne dziurki w woderach żeby było wszystko perfekcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Hehe, papcio Broda juz jest na miejscu. Ma kilka nowych pudelek do utopienia Jak tylko wroce z uczelni to dajemy czadu nad Deveron siac poploch wsrod niezliczonych stad wypasionych lososi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 A macie w grupie jakiegos flyowca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Juz wiem ze @lukomat wraz z Mr Broda maja w sumie ponad 160cm lososi. Czekam na koncowy wynik. Niech mnie ktos przytuli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ehh, co ja bede sie tu rozpisywal: 92cm i 72cm i dwie nie wyjete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No, no. Teraz daliście czadu. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Nie no teraz wszystkich rozlożyliście na lopatki.Super rybki,ciekawy kolor mają a ta z kufą to szczególnie ladnie wybarwiona Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 @Luko, no nareszcie Wspaniale ubarwiony łosiek!Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ehh, co ja bede sie tu rozpisywal: 92cm i 72cm i dwie nie wyjete. Wow wielkie gratulacje! Piękny łosoś ... Lukomat może strzelisz jakąś krótką relacyjkę ... o swoich podchodach i wynikach? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ja Was!!! !!!O w mordę ...!!!Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Panowie, nie moglem spac w nocy, tyle emocji. Dzis powtorka, moze znowu nam sie uda. Dziekuje za gratulacje!!!@remek, jasne, ze cos nastukam, ale tydzien jeszcze sie nie skonczyl <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 @remek, jasne, ze cos nastukam, ale tydzien jeszcze sie nie skonczyl <_< Super! Trzymajcie się dobrze i nie odpuszczajcie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Wspaniała ryba! Jestem pod wrażeniem. Prosimy o relację!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 wiecej takich ryb i wiecej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Wlasnie odpalam furke i lece do nich wspomagac. Mam nadzieje ze i ja wrescie zlapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ale ladna ryba! Gratuluje Nigdy nie bylem na lososiach, ale chyba nie trzeba byc, by moc docenic taka ZDOBYCZ Slowa uznania. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Piękny samiec. RESPECT!!! Kolory mistrzostwo. Co to za wobek tam się majtał w pysku?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 @Luko, ...Panowie, nie moglem spac w nocy, tyle emocji... - ja pewnie nie mógłbym spać ze dwie noce...Jeszcze raz gratuluję przepięknego łośka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Mam i ja. Jak dostane zdjecia od @lukomat to wiecej opisze. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Wzieliscie sie za te losie, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 @baloo, wczoraj executor, a dzis frisky byl na topie. Kolejna nieprzespana noc przed nami, ale chyba Broda bedzie bardziej sie meczyl, bo dzis jemu piekna metrowka pokazala pletwe odbytowa.No teraz to mnie sloniem ze Szkocji nikt nie wyciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi