WIŚNIA Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 A wiec. Dzisiaj miałem 3 brania. Jedno nie do zacięcia. Następne w woblerku wyprostowała sie kotwiczka. Po tym numerze zmieniłem kotwice na mocniejsza i to zaskutkowalo. Trzecie branie i losiek sie zapiol. Miał 79cm. I myślę ze podobnie jak @lukomat i Mr Broda nie będę spal cala noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 I jeszcze jedno zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Łociekurna piękne rybki panowie, najszczersze gratulacje. Cholera do naszych trotek jeszcze 2,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Wiśnia,Gratulacje! Ale wam zazdroszczę Pracujcie dalej a ja trzymam kciuki. A mucha poszła w odstawkę? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 piękne rybki. GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 @remek, no chyba sie nie dziwisz, ze szczupaki musza czekac na lepsze czasy, a lososi na muche na razie nie bedziemy ganiac, bo spin jest wystarczajaco skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No to w końcu się do nich dobraliście na dobre. Widzę też, że pogoda was nie rozpieszcza... ale gdy ryby biorą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 @Wiśnia, gratuluję łośka. Piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Kogut... no na reszcie... bo już zaczynalem w Ciebie wątpić [spotkalem goscia o którym wspomniales] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Dzisiaj cd. lososiowego szalenstwa. Bylo ciezko ze wzgledu na podniesiona wode, ale udalo sie cus wydlubac. Po poludniu poprawilismy szczupakami. Testowalem moj konkursowy kijek i jestem baaardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 ...no ładne rzeczy.... może temu Panu już podziękujemy Luko jeszcze raz gratuluje wynikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 może temu Panu już podziękujemy No tez tak uwazam, Broda za bardzo sie rozkrecil i dlatego w srode odsylam go do kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 @Luko, ładnie, ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Luko, z zazdrości to chyba będę cię unikał na Słupi Piekne rybki,złowione w pieknej scenerii-czy trzeba czegos jeszcze do szczęścia?Gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 @Rocky, ...czy trzeba czegos jeszcze do szczęścia?... - tak, aby takie ryby brały regularnie w naszym kraju, a nie tylko zagranicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Cześć Lukomat,No to fajnie, że nie poprzestajesz na jednej rybie a walczysz dalej. Gratulacje! Piękne ryby! Napisz może coś więcej na temat kijka Czy dobrze zrobiony itd. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Cześć Lukomat,No to fajnie, że nie poprzestajesz na jednej rybie a walczysz dalej. Gratulacje! Piękne ryby! Napisz może coś więcej na temat kijka Czy dobrze zrobiony itd. PozdrawiamRemek Nie jestem sprzetowcem, wiec nie bede bawil sie w porownania tego kija z innymi w podobnej klasie, bo nie mam takiego doswiadczenia. Uwazam jednak, ze jest to najlepszy kij jaki do tej pory posiadalem. Lekki, ale zarazem wytrzymaly i elastyczny Doskonale sie nim rzuca ( slider i fatso 10s, jackiem jeszcze nie probowalem, bo sporo wykracza poza dozwolona gramature, ale wydaje mi sie, ze ma jeszcze wystarczajacy zapas mocy, zeby mu podolac). Przynety prowadzi sie bez najmniejszych problemow. Podczas holu nie trzeba sie obawic, bo swietnie kontruje szarpniecia. Nic mi nie spadlo podczas holu. Dwoch szczupakow nie zacialem poprawnie, gdyz juz nie mialem zapasu, zeby wykonac wymach, bo prowadzilem przynete na plytkiej wodzie (jerkuje kijem do gory brodzac w jeziorze - zakaz lowienia z lodzi). Czego chciec zatem wiecej? No moze metroweczke jakas i sezon bede uwazal za udany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Dzięki o to mi chodziło, bo były obawy (jak pamiętasz) czy Irek potrafi wykonać taki kij. Jak się okazuje potrafi i wychodzi to na prawdę doskonale. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Dzis znowu udalo mi sie wyrwac na chwilke nad wode potestowac Irkowa jerkoweczke, ale troche za pozno, bo teraz tak szybko zapada zmrok. Przez pospiech w jakim opuszczalem mieszkanie zapomnialem zabrac kamizelki, a wraz z nia scyzoryka i kombinerek do wyhaczania, ale o tym fakcie dowiedzialem sie dopiero nad woda... Oczywiscei jak na zlosc pierwszy szczupak, cham zreszta, zazarl slidera gleboko i byl problem. Ostatecznie postanowilem zapakowac mu reke w paszcze i wynik byl oczywisty, ale rybka sobie spokojnie odplynela, a ja teraz lize rany. Naszczescie nastepne ryby braly kulturalnie. Na koniec wedkowania odwazylem sie zalozyc jacka no i polecial bez zadnych problemow i to wiele razy, niestety nie udalo mi sie jeszcze tej przynety odczarowac na szkockich wodach i wciaz pozostaje dziewicza. Moze nastepnym razem sie uda.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 @Luko, jak odczarujesz Jack'a to daj znać Gratuluję kolejnych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi