Ugly Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 No Koledzy ! Dwa moje konkursy poległy w mgnieniu oka - jestem zaskoczony, a jednoczesnie kontent wysokiego poziomu wiedzy użytkownikow j.pl GRAMY DALEJ? Tym razem naprawdę trudne zadanie. Czasem bywa tak, że osoby poważne z racji funkcji czy stanowiska trudnią się krotochwilną twórczością. Pytanie : kto jest autorem? Jaki dalszy ciąg wierszyka ! Naprawdę CENNA NAGRODA! Sam powiedz po co ci dziewczynagdy możesz trzepać kapucynaA po zabiegu tym niewinnymmożesz już myśleć o czymś innym.... U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Skąd Ty bierzesz te cytaty. Mój jedyny typ - Jan Izydor Sztautynger. Był dobry w takich tekścikach. ps.Daj jeszcze jakąś wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nietrafiony ! Autor urodził sie w St. Petersburgu U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Józef Mackiewicz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 myślę, że gramy dalej...czekamy na drugą podpowiedź - no chyba, że post powyżej trafiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Myślę, że takie świństewka to bardziej Stanisław-Cat On lubił wypić, lubił kobiety, mógłby takie wierszyki płodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jarosław brat Lecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Przerwa-Tetmajer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Fredro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Pudzian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Niestety wszystko pudła Nastepna podpowiedź: profesor uniwersytetu. Tytuł wiersza: Pochwała onanii Raz wierszyk pojawił sie w necie, ale o ile pamietam w tej okrojonej postaci. To naprawdę bardzo, bardzo trudna zagadka! U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Profesor Miodek!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 A przypadkiem nie Marszałek dwojga imion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Oczywiście Polak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Niestety znow brak trafień ! Aby ułatwic zadanie przytoczę wierszyk w całości. Sam miałem trudności by go znaleźć! Okazuje się, że nieco pokręciłem Oto on : POCHWAŁA ONANII Onania jest to rzecz wspaniałaDla zdrowia duszy oraz ciała ! Sam powiedz, pocóż ci dziewczyna,Gdy możesz trzepać kapucyna ? A po zabiegu tym niewinnymMożesz natychmiast myśleć o czymś innym Nie grozi ci ni tryper, ani kiłaW onanii zaś i wolność tkwi i siła Więc pocóż ci amory i miłości ?Oznaką niemęskiej są słabości Nawet gdy szron skroń naszą już przyprószyOnania zdrowa jest dla ciała i dla duszy ! U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 A może Boy-Żeleński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wislawa Szymborska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Leon Gomolicki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Leon Gomolicki!!To samo miałem właśnie napisać... Ciekawe czy o niego chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Przykro mi, ale nadal nikt nie zgadł! Jestem pewien, że przynajmniej jeden z userow zna jego nazwisko, a raczej przypuszczam że kilku lub kilkunastu. Niemniej nie podejrzewaja autora o taką tworczość. U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Daniel Olbrychski ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dmitrij Miedwiediew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Beria Albo Kim Dzong Ill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Beria Albo Kim Dzong Ill Beria urodzil sie w w Mercheuli a nie w Petersburgu http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81awrientij_BeriaA ty nie pisz głupot tylko rusz glową, powinieneś znać autora U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Trudna zagadka,może jakaś kolejna podpowiedź? Autor był Polakiem czy zagraniczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi