Grel Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Witam. Szukam wszelkich informacji o możliwości wyjazdu na głowacicę na Bałkany. Na razie zbieram info w necie, ale chciałbym nawiązać kontakt z osobami, które mają doświadczenie z wyjazdów. Interesuje mnie wszystko na ten temat -ceny i dostępność licencji, przewodnicy ( czy da się zorganizować połów bez przewodnika?) , na jakich rzekach najlepiej jej szukać. Szczególnie swoją uwagę skupiłem na Serbii, chyba najrzadziej odwiedzaną wśród krajów bałkańskich. Może ktoś się wybiera i ma wolne miejsce lub zorganizujemy coś wspólnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Coś jutro na priv może pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) Dołączę się do pytania. Też mam w głowie taki wyjazd - koniecznie spinningowy. Edytowane 8 Listopada 2018 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Tylko musisz nastawić się na merytorykę by pis wytłumaczyć.. Byłem parę lat temu.. piękne rzeki a ryby jak kabany w górskich rzeczkach widać z mostków drewnianych...Serbowie doceniają jak ich kraju nie traktuje się tranzytowo... A warto... moda trwa na czarnogórę i albanię... Klapy na oczach... Piękne... byłem.. ale to trend jak na Wisłę w Warszawie dla studentów... gdyby nie FB to by nie wiedziały że płynie.. A było tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Nie wiem czy pis uda Ci się wytłumaczyć... nawet merytorycznie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Nie wiem czy pis uda Ci się wytłumaczyć... nawet merytorycznie Ogólnie ciężko cokolwiek wytłumaczyć jak się nie wie o co chodzi;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi