kokosz77 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Mial ktos stycznosc z tym kijkiem WĘDKA CASTINGOWA JAXON SYMBIAN TETRA CAST 2,0m/25g od ilu sie laduje ile na max obsluzy .Poprostu jakie stwarza wrazenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Też jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Mam w sklepie macalem. I choc nie lowie na kasta kij petarda . Lowlilem kiedys brazowa elitka w cascie przyzmam akcja podobna szybki ciety kij. Organoleptycznie mysle ze 10 -30g bardzo przyjemne wykonanie. Wlasnie przymiezam sie do kupna spina. Tyle ze macalem wszystkie prucz razora a on mnie interesoje. Nie wiem czy sa roznice w blanku razor supra supreme tetra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi