Kamil750 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 w końcu jezioro odmarzło i mogłem zobaczyć pracę swoich przynęt. Chciałem je umieścić na forum krótkie filmiki ale nie mam pomysłu jak. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 w końcu jezioro odmarzło i mogłem zobaczyć pracę swoich przynęt. Chciałem je umieścić na forum krótkie filmiki ale nie mam pomysłu jak. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaNo weź... Wrzucasz na YouTube a potem nam linki tu dajesz i już :-) PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 ciekawe czy zadziała jakość żałosna ale to początki i filmowane telefonem Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Fajna praca - to wg mnie. Taka mi się podoba :-)Jeszcze odwróć telefon podczas nagrywania :-) PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Żona nagrywała ... Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (...)Jeszcze odwróć telefon podczas nagrywania :-)(...) Żona nagrywała ... Obróć żonę... Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Witam, nadszedł maj i w końcu mogłem sprawdzić swoje przynęty w akcji. Jestem bardziej niż zadowolony. Szczupak nie zauważył że płetewka jest trochę rozmazana. ŻYCIÓWKA 105 CM.a oto sprawca zamieszania Potem 82 cm Na koniec jako deser 75 cm. Model ten sam kolor Fire tiger. Zdążyłem wypuścić bez fotki.Wszystkie ryby zdrowe w wodzie. Najlepszy wędkarski dzień w życiu. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Maja 2018 przez Kamil750 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) jako małą dokładkę dorzucam fotkę z dzisiaj żeby nie było że mój drugi model bezpłodny jest... dziś 3 szt na niego siadły od 50-60 cm więc nie cykałem za dużo foci żeby rybek nie męczyć.Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Zapraszamy do publikacji zdjęć odrobinę poważniejszych okazów. Szczupaki tak od 75 cm w górę Edytowane 8 Maja 2018 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi