Skocz do zawartości

M&J Spin Fly

Rekomendowane odpowiedzi

Owijkę na tułowiu zawsze kręć w odwrotną stronę do podkładu. Na bodystrechu tez obowiązkowo; z drutu lub żyłki, bo mucha rozwali Ci się po pierwszym braniu.

Dzięki za cenne rady ,wezmę je pod uwagę. Zastosowałem bodystrech zawsze go używam .

WoW, dopiero dziś zobaczyłem 

Mocne wejście, bardzo ładne! A znając twórce to i przemyślane pod kontem skuteczności. Ja już nie mogę się doczekać fotek tych pięknych krasnopiórek z jigiem w pyszczku :)  

Trzymam kciuki  :highfive:

Wielkie dzięki Paweł oby tak było jak piszesz, z Twoich woblerków na pewno nie zrezygnuję,skoro woblerki plus jigi przyniosły całkiem fajne wyniki w ubiegłym sezonie ,to w tym również stawiam na ten duet.

• Like 1

Szybko robisz postępy, te z odnóżami fiu fiu  ;), ładniutkie.

Dzięki za uznanie,te z odnóżami bardzo Mi się podobają, lubię je robić, zawsze chciałem takie mieć w swoim pudełku,teraz gdy je sam wykonuję nie mogę oprzeć się pokusie do ukręcenia większej ilości.

Już widzę wątek Wzdregi 2018

Będzie się działo...

Kolega powiedział że wśród wzdręg podobno nastąpiło wielkie poruszenie i już się oblizują .A tak na poważnie to czas pokaże jak będzie.Będę chciał połowić nie tylko wzdręgi na jigi ,mam nadzieję że coś z tego wyjdzie.

Lód jeszcze gruby, wody w rzekach zasyfione, trzeba kilka dni poczekać,aż się oczyści. Tak więc nie pozostaje nic innego jak trochę "pokręcić ".W dwóch jigach starałem się ukryć główkę żeby była jak najmniej widoczna .

72310c09b186aa0eb0a3bb2dadcb197f.jpgdae74ab71edfea28f6a1d5a0c355c433.jpgee89a3a2c052a4dd81301d036e6d7969.jpge440113574b6ddee4befdb6ee1d44256.jpg6e78c1a8a493d408d919fe6575ae81ff.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• Like 9