MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Owijkę na tułowiu zawsze kręć w odwrotną stronę do podkładu. Na bodystrechu tez obowiązkowo; z drutu lub żyłki, bo mucha rozwali Ci się po pierwszym braniu.Dzięki za cenne rady ,wezmę je pod uwagę. Zastosowałem bodystrech zawsze go używam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Kolejne uzupełnienie pudełka . Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Lutego 2018 przez MARIUSZ 69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Pogoda a raczej temperatura na zewnątrz , nie zachęca do wyjścia w teren.Nie pozostaje nic innego jak tylko zostać w domu i coś "podłubać". Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Zbrojeń ciąg dalszy Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Marca 2018 przez MARIUSZ 69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Co by nie zabrakło w sezonie podczas intensywnego łowienia ,coś tam powstaje .Waga od 0.71 gr do 0.93 gr ,na hakach #10 i #8 ,główki 4 mm i 4.5mm. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 a jakis "GRAFIS" bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) a jakis "GRAFIS" bedzie ?Newet dwa się znajdzie???? . Edytowane 3 Marca 2018 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wydaję się że do sezonu już coraz bliżej , choć jeszcze trzeba poczekać ,żeby ten czas skrócić powstają następnie jigi. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Jest wena to trzeba jechać z tematem. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 REWELKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 REWELKA Dzięki Alek ,cieszę się że się podoba. Jeżeli przynęty spotykają się z pozytywnym odbiorem ,jest większa chęć do dalszej pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 WoW, dopiero dziś zobaczyłem Mocne wejście, bardzo ładne! A znając twórce to i przemyślane pod kontem skuteczności. Ja już nie mogę się doczekać fotek tych pięknych krasnopiórek z jigiem w pyszczku Trzymam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 WoW, dopiero dziś zobaczyłem Mocne wejście, bardzo ładne! A znając twórce to i przemyślane pod kontem skuteczności. Ja już nie mogę się doczekać fotek tych pięknych krasnopiórek z jigiem w pyszczku Trzymam kciuki Wielkie dzięki Paweł oby tak było jak piszesz, z Twoich woblerków na pewno nie zrezygnuję,skoro woblerki plus jigi przyniosły całkiem fajne wyniki w ubiegłym sezonie ,to w tym również stawiam na ten duet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ale się wkreciłem Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dzięki Alek ,cieszę się że się podoba. Jeżeli przynęty spotykają się z pozytywnym odbiorem ,jest większa chęć do dalszej pracy.Zgadam się z Tobą w 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Kilka sztuk dla wzmocnienia stanu magazynowego. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Szybko robisz postępy, te z odnóżami fiu fiu , ładniutkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Szybko robisz postępy, te z odnóżami fiu fiu , ładniutkie.Dzięki za uznanie,te z odnóżami bardzo Mi się podobają, lubię je robić, zawsze chciałem takie mieć w swoim pudełku,teraz gdy je sam wykonuję nie mogę oprzeć się pokusie do ukręcenia większej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Już widzę wątek Wzdregi 2018????Będzie się działo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Już widzę wątek Wzdregi 2018Będzie się działo...Kolega powiedział że wśród wzdręg podobno nastąpiło wielkie poruszenie i już się oblizują .A tak na poważnie to czas pokaże jak będzie.Będę chciał połowić nie tylko wzdręgi na jigi ,mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 E tam wzdręgi.Pstrąg i lipas. .Wyszły ładne widelniczki,skuteczne teraz,marzec ,kwiecień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 E tam wzdręgi.Pstrąg i lipas. .Wyszły ładne widelniczki,skuteczne teraz,marzec ,kwiecień Tak jak napisałem nie zamierzam się ograniczać tylko do łowienia wzdręg na mikro jigi ,a czas pokaże co z tego wyniknie w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Lód jeszcze gruby, wody w rzekach zasyfione, trzeba kilka dni poczekać,aż się oczyści. Tak więc nie pozostaje nic innego jak trochę "pokręcić ".W dwóch jigach starałem się ukryć główkę żeby była jak najmniej widoczna . Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Zestawik dla kolegi z forum ,jigi są w gramaturze od 0.74 gr do 1.14 gr ,zrobiłem kilka różnych rodzajów aby było urozmaicenie . Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dawno tu nie zaglądałem, ale te ostatnie Twoje prace powalają na kolana....bardzo realistyczne i dopracowany każdy detal- Tak trzymaj Mariuszu i czekam na więcej...choć nie wiem ,czy można jeszcze coś ulepszyć- bo są IDEALNE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi