MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dawno tu nie zaglądałem, ale te ostatnie Twoje prace powalają na kolana....bardzo realistyczne i dopracowany każdy detal- Tak trzymaj Mariuszu i czekam na więcej...choć nie wiem ,czy można jeszcze coś ulepszyć- bo są IDEALNE!Wielkie dzięki, bardzo Mi miło się czyta takie słowa, staram się ciągle ulepszać ,jestem samokrytyczny i zawsze się czegoś tam dopatrzę i następnym razem poprawiam te niedociągnięcia. Kilka nowych przynęt mam w planach i zależy Mi na ich realizacji jeśli się uda to będę bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 No teraz to szanowny Kolega pojechał naprawdę GRUBO tym tematem super wykonanie Będę musiał się do Ciebie uśmiechnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 No teraz to szanowny Kolega pojechał naprawdę GRUBO tym tematem super wykonanie Będę musiał się do Ciebie uśmiechnąć Dzięki Alek, cieszę się że jest pozytywny odbiór mojej pracy ,od twórców którzy wykonują świetne przynęty .Jest to dla mnie świetna mobilizacja do dalszego działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastii1102 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Straszne dziadostwo, co to za amatorszczyzna, 5-latek lepsze gile kreci niz te jigi Juz tak na powaznie to kawal dobrej roboty, tym bardziej wiem ze sie do tego przykladasz i kazdy kolejny jest corac ciekawszy. Ciekaw jestem efektow za rok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Kolejny zestawik gotowy do boju ,czeka z niecierpliwością na akcję [emoji4]. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastii1102 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Fajne zobaczymy jak nad woda spelnia swoja role mysle ze beda kilery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Fajne zobaczymy jak nad woda spelnia swoja role mysle ze beda kilery.Dzięki, przekonamy się niebawem o ich skuteczność, jeszcze muszę zrealizować kilka pomysłów, jeżeli pójdzie po mojej myśli to będą ciekawe tematy. Sezon nieśmiało się zbliża i jest coraz bliżej tyk ,tyk .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Mariusz, nie wiem jak takie cudeńka się robi ale kopara mi opadła,coś niesamowitego Masz rękę do tych przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Mariusz, nie wiem jak takie cudeńka się robi ale kopara mi opadła,coś niesamowitego Masz rękę do tych przynęt Dzięki za uznanie, postaram się jeszcze bardziej, jak czytam takie posty to aż mnie energia rozsadza. Bardzo lubię wykonywać tego typu przynęty, sprawia Mi to wiele satysfakcji, kręcę bo lubię a nie dlatego bo muszę. Wyznaczyłem sobie pewien poziom do którego chcę dojść, z każdym ukręconym jigiem jestem coraz bliżej osiągnięcia zamierzonego celu.Teraz wiem ile Alku potrzeba włożyć pracy i zaangażowania w wykonanie takich przynęt, dlatego też w pełni doceniam Twoją pracę. Edytowane 26 Marca 2018 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Następny zestawik dla kolegi z forum, amunicja gotowa można bombardować wodę. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Marca 2018 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Coś pięknego :whistling:nie wiem czemu ale takie maleństwa niesamowicie mi się podobają A ile ważą te z ostatniego zdjęcia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Coś pięknego :whistling:nie wiem czemu ale takie maleństwa niesamowicie mi się podobają A ile ważą te z ostatniego zdjęcia ? Dzięki Alek, waga oscyluje między 0.90 g a 1.10 g ,ale można zrobić je cięższe, myślę że pod 1.5 g dało by radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Mariuszu jak pisałem wcześniej-nic tu się już nie da poprawić- okazało się ,że byłem w błędzie...Te są jeszcze bardziej dopracowane i realistyczne...A Twoje umiejętności ,to już nie jest "pierwsza liga" ,tylko EXTRAKLASA!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Mariuszu jak pisałem wcześniej-nic tu się już nie da poprawić- okazało się ,że byłem w błędzie...Te są jeszcze bardziej dopracowane i realistyczne...A Twoje umiejętności ,to już nie jest "pierwsza liga" ,tylko EXTRAKLASA!!!Takie słowa potrafią unieść człowieka choć na chwilę w powietrze ,jest Mi bardzo miło czytać takie posty ,a te słowa to jak wiatr w żagle. Nie spodziewałem się takiego uznania .Nie pozostaje nic innego jak tylko działać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Robaki z odnóżami na jakiej wielkości hakach kręcisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Robaki z odnóżami na jakiej wielkości hakach kręcisz ? Haki jakie stosuję są w wielkości #8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Krol jigow jest tylko jeden [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Krol jigow jest tylko jeden [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaJa dopiero zaczynam i ciągle się uczę ,z każdym ukręconym jigiem coraz więcej.Jest to dla po części pasja ,a także chęć stworzenia czegoś samodzielnie .pod swoje potrzeby ,ale i dla zaspokojenia swojej próżności.I ta myśl że przynęt w końcu nie będzie brakowało,chciałem też się przekonać jak to jest złowić rybę na przynętę wykonaną przez siebie.A zaczęło się od zabicia czasu w nudne zimowe wieczory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Pocisk dalekiego zasięgu ,jak na xul oczywiście, jadnak celu nie osiągnąłem tylko 1.28 g .Trzeba zamówić większe główki od tych które obecnie posiadam a plan jest taki aby robale osiągnęły wagę 2 g .Może po świętach masy nabiorą. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Pocisk dalekiego zasięgu ,jak na xul oczywiście, jadnak celu nie osiągnąłem tylko 1.28 g .Trzeba zamówić większe główki od tych które obecnie posiadam a plan jest taki aby robale osiągnęły wagę 2 g .Może po świętach masy nabiorą. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalkawow, ale realizm. Szok, gratulacje. Nie cytujemy zdjęć. Zwłaszcza z poprzedniego postu Edytowane 30 Marca 2018 przez woblery z Bielska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Czasami coś tam wyjdzie, dziękuję za słowa uznania ,cieszę się że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Piękne wykonanie ,,,post 48 Kiełżyki,widelnice naprawdę widać serce i dużą pasje do tego co tworzysz ,,,,,,,,,, . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Piękne wykonanie ,,,post 48 Kiełżyki,widelnice naprawdę widać serce i dużą pasje do tego co tworzysz ,,,,,,,,,, .Dzięki,bardzo lubię wykonywać te przynęty,zaczynasz wykonywac takiego robala od zera i widzisz jak z niczego powstaje coś co przypomina owada, zaczynasz być zadowolony ze swojej pracy, robisz kolejne i kolejne ,a uczucie jest ciągle takie same.Wprowadzanie zmian które wpływają pozytywnie na końcowy efekt ,inne materiały których można używać do wykonania nowych wzorów, to wszystko przyczynia się do tego ,że ciągle jest chęć i przyjemność z tworzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Pocisk dalekiego zasięgu ,jak na xul oczywiście, jadnak celu nie osiągnąłem tylko 1.28 g .Trzeba zamówić większe główki od tych które obecnie posiadam a plan jest taki aby robale osiągnęły wagę 2 g .Może po świętach masy .Mariuszu a czy odrobina ołowianej lamety na haku nie rozwiązałaby Twojego problemu?Robale jak zwykle KLASA! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Mariuszu a czy odrobina ołowianej lamety na haku nie rozwiązałaby Twojego problemu?Robale jak zwykle KLASA!Marcinie ołów został nawinięty na hak ,i to już na maxa ,gdybym dał jeszcze więcej to została by zachwiana proporcja przynęty, a tego chciałbym uniknąć. Dlatego zapadła decyzja o zastosowaniu główki 5.5 mm ,to na specialne zamówienie takie rakiety. Fajnie że się podobają ,jest Mi z tego powodu miło.Kończę kolejne zamówienie, jeszcze dziś wrzucę na stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi