MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Małe stadko dla Tomka ,można kusić rybki ,spora rozpiętość jeżeli chodzi o wagę i kolory . Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Jak by nie wystający hak powiedział bym że są żywe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Mariuszu, jak się zachowują tak wygięte do przodu bioty w wodzie i przy rzucie? Nie ma problemu z ich trwałością?Poza tym bardzo fajne robale, brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Mariuszu, jak się zachowują tak wygięte do przodu bioty w wodzie i przy rzucie? Nie ma problemu z ich trwałością?Poza tym bardzo fajne robale, brawo Są dość trwałe ,ale to zależy od tego co kto oczekuje ,ich powierzchnia jest dość niewielka nie ma to większego wpływu na ich lotność,bez odnóży jigi latają odrobinę dalej ,zdjęcia są robione w dużym powiększeniu ,na których odnóża sprawiają wrażenie dużych lecz w realu jest ok . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zestawik dla kolegi Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Zaległe zamówienia czas realizować więc należy temat penetrować. Nowe materiały na odnuża, świetnie się sprawdziły i dość ciekawie wyglądają będą się pojawiały przy realizacji nowych jigów . Zestawik dla kolegi ivar , o podwyższonej sile rażenia wszystkie ponad 1 g. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez MARIUSZ 69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Wow i znowu mi szczena opadła,ale dają po wyobraźni,piękna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Wow i znowu mi szczena opadła,ale dają po wyobraźni,piękna robota Dzięki, w realu wyglądają lepiej ,następne będą około 1.7 g może więcej, na specialne zamówienie, to będą dopiero pociski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Mariusz69, jakiej żywicy UV używasz, polecisz coś sprawdzonego ?Może być nawet link ???? Te nużki i czułki trwałe w użytkowaniu ? Realistyczne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Mariusz69, jakiej żywicy UV używasz, polecisz coś sprawdzonego ?Może być nawet link Te nużki i czułki trwałe w użytkowaniu ? Realistyczne Żywicę dostałem od dobrego kolegi ,który Mi wiele pomógł ,przy okazji chciałbym mu podziękować ,Dzięki Darku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Nooo, nÓżki całkiem atrakcyjne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Nooo, nÓżki całkiem atrakcyjne Czepiasz się ,najważniejsze aby ładne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 najważniejsze żeby były łowne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 najważniejsze żeby były łowne..Sprawny operator powinien sobie poradzić ,sama przynęta łowić nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Doczekałem się oceny moich jigów przez ryby ,a ta ocena jest dla mnie najważniejsza .Nie było łatwo je namierzyć a jak się już udało to 3 ,4 z jednego miejsca i pezerwa w braniach .Jak bardzo im posmakowały widać na zdjęciach Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Maja 2018 przez MARIUSZ 69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Jigi mają coraz większą popularność i wiecej amatorów. Przetestowałem dziś więcej rodzaji i kolorów z bardzo dobrym skutkiem . Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Kolejne testy zakończone pozytywnie, odpowiednio dobrałem obciążenie i kolory co przełożyło się na dobry wynik. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Zaczynają się rozkręcać wzdręgi oczywiście ,nie było łatwo łowić na jigi ze względu na wiatr i specyfikę miejsca, rzuty po skosie do wiatru i "balon" z plecionki która szybko zabiera jiga z miejsca w którym są ryby. Ale coś tam udało się namierzyć i następnie skusić Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Zestawik dla kolegi krstn Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Mateusz te są twoje .Wagowo 1.64g ,1.65g i 1 .74g na haku #8 plus główka 5.5 mm wolframowa i oczywiście lameta ołowiana . Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Za każdym razem jak tu wpadam, nie mogę się napatrzeć !!!Mega "od jechane " i realistyczne te robale ...wcale się nie dziwię,że tak chętnie są zjadane przez rybki.Mariuszu widać serce włożone w każdą przynętę,każdy detal- perfekcyjne. Edytowane 14 Maja 2018 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Za każdym razem jak tu wpadam, nie mogę się napatrzeć !!!Mega "od jechane " i realistyczne te robale ...wcale się nie dziwię,że tak chętnie są zjadane przez rybki.Mariuszu widać serce włożone w każdą przynętę,każdy detal- perfekcyjne.Wielkie Dzięki Marcin staram się aby efekt końcowy robali był jak najlepszy ,za to wczoraj się nie postarałem jadąc na ryby nie wziąłem podbieraka i straciłem szansę na sfocenie szczupaka około metra słabo wcięty i przy łódce przy próbie podebrania ...... .W wolnym czasie coś działam ale sezon w pełni i nie można takiej okazji przepuścić ,a chciało by się wszystko ogarnąć na maxa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Po prostu świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s i w y Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Ekstra! miło było poznać ostatnio w DPD pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Ekstra! miło było poznać ostatnio w DPD pozdrawiamDzięki za pomoc Mi również było miło poznać. Pozdrawiam Edytowane 18 Maja 2018 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi