cyprys19 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Jak się napatrzylem, to siadlem do kogutów, co by o imadle nie zapomnieć, ale jigi, do tego tak małe, to nie na moją cierpliwość! Trzymam kciuki za Twoje dalsze projekty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Mundial działa bardzo stresujaco, z wiadomych powodów, trzeba było jakoś odreagować [emoji6]. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Jak zawsze wymiatasz, aż żal na nie łowić aby nie stracić. Te które mam od Ciebie przejdą chrzest za tydzień na Mazurach gdzie w majówkę lapalem krasnopióry na spławik. Teraz spróbujemy Twoich arcydzieł [emoji106] Edytowane 26 Czerwca 2018 przez Xeo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Jak zawsze wymiatasz, aż żal na nie łowić aby nie stracić.Te które mam od Ciebie przejdą chrzest za tydzień na Mazurach gdzie w majówkę lapalem krasnopióry na spławik. Teraz spróbujemy Twoich arcydzieł [emoji106]Dzięki ,oby ryby doceniły Moje starania wówczas będzie .Jeśli właściwie wstrzelisz się z kolorem i obciążeniem to powinno to przynieść wymierny skutek w postaci złowionych ryb .Nie pozostaje Mi nic innego jak życzyć powodzenia Edytowane 26 Czerwca 2018 przez MARIUSZ 69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zestawik startowy dla forumowicza gotowy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Mariusz, wielkie dzięki za zestaw! Muszę przyznać, że mają pewna wade: żal będzie wrzucić do wody, w obawie przed urwaniem. Ale z drugiej strony - zawsze możesz zrobić następne Cudenka, panie, cudeńka! Edytowane 28 Czerwca 2018 przez pezet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Mariusz, wielkie dzięki za zestaw! Muszę przyznać, że mają pewna wade: żal będzie wrzucić do wody, w obawie przed urwaniem. Ale z drugiej strony - zawsze możesz zrobić następne Cudenka, panie, cudeńka!Jeżeli mają tylko tą jedną wadę to jest Mi z tego powodu bardzo miło .Jak urwiesz to problemu nie będzie ogarniemy temat.Najważniejsze żeby łowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Powiem krótko-rewlka na maxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Powiem krótko-rewlka na maxa Dzięki na Maxa, fajnie jak ktoś docenia pracę jaką trzeba włożyć w wykonanie przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Patrzę na te cudeńka i patrzę, podziwiam... Świetna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Patrzę na te cudeńka i patrzę, podziwiam... Świetna robotaNa tym etapie to i Ja jestem zadowolony z efektów, żeby tylko czasu było więcej,to chyba nie tylko moje zmartwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Pojawiła się wolna chwila i postanowiłem to wykorzystać do zrealizowania kolejnego zamówienia. Ciągle wieje ,a kilka tematów trzeba sprawdzić nad wodą ???? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Lipca 2018 przez MARIUSZ 69 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Już zacieram ręce i czekam aż to robactwo do mnie dotrze Potestuję skuteczność na kropkachDzięki Mariuszu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 A proszę bardzo ,niech kropki kosztują je bez litości i z dobrym skutkiem.Czasami warto coś zmienić w doborze przynęt, często przynosi to dobry efekt.Powodzenia Przemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Za taką robotę to tytuł TWÓRCY jak najbardziej by się należał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Za taką robotę to tytuł TWÓRCY jak najbardziej by się należał Mówisz - i masz. Witamy nowego właściciela statusu "Twórca". Szczere gratulacje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Jest Mi bardzo miło dołączyć do tak zacnego grona , to bardzo duże wyróżnienie mojej pracy ,nie zamierzam spocząć na laurach a będę się dalej rozwijał mam nadzieję. Edytowane 2 Lipca 2018 przez MARIUSZ 69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Zaiste mistrzem JEDI stales sie tylko pamietaj strzez sie ciemnej strony mocy ???? Edytowane 2 Lipca 2018 przez czerwony590 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Zaiste mistrzem JEDI stales sie tylko pamietaj strzesz sie ciemnej strony mocy Póki co wszystko zmierza we właściwym kierunku i nie będę tego zmieniał .Nadal sprawia mi to sporo satysfakcji i chęci do realizacji kolejnych projektów ,a jeżeli jest pozytywny odbiór tego co robię, to tym bardziej Mnie to cieszy .Ryby również doceniają moje starania ,co jest bardzo ważne ,tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Gratuluję nowego statusu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Gratuluję nowego statusu Dzięki, Alku po części miałeś też w tym swój udział???? Edytowane 3 Lipca 2018 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 GRATULACJE! !!Za robaczki, które robisz Mariuszu powinieneś NOBLA dostać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 GRATULACJE! !!Za robaczki, które robisz Mariuszu powinieneś NOBLA dostać.Wypada szczerze podziękować, prawie od początku dopingowałeś Marcinie moje działania,co nie było bez znaczenia ,opinia innych jest ważna bo potrafi potwierdzić w przekonaniu co do słuszności tego co się robi. Początki zawsze są trudne i pełne chwil zwątpienia, wtedy wsparcie kolegów jest ważne.Staram się zawsze dążyć do osiągnięcia dobrego poziomu ,i jak widzę postęp w moich działaniach to jeszcze bardziej się przykładam do tego co robię. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Dzięki, Alku po części miałeś też w tym swój udziałJaki tam udział.Na taki tytuł każdy sam sobie zapracowuję,a w Twoim przypadku ta praca jest na niesamowicie wielkim poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Dostałem od bardzo dobrego kolegi takie bardzo ładne woblerki ,na próżno ich szukać w sprzedaży ,praca kolory rewelacja, jakość wykonania na maksymalnym poziomie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi