MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Zamówienie zrealizowane a i był czas żeby wyskoczyć podrażnić ryby[emoji1] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Kolejny secik dla forumowicza w przedziale wagowym 2 x 0.9g 2 x 1.2g 2 x 1.5 g Edytowane 31 Lipca 2018 przez MARIUSZ 69 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Sprawdzałem jigi na nowo odkrytym zbiorniku i wszystko przeszło moje najśmielsze oczekiwania 196 krasnopiór i kilka okoni nie pogardziło przynętami ,świetnie spisał się robal ,dzielnie opierając się wzdręgom które obchodziły się z nim jak Tayson z przeciwnikami w ringu Bardzo piękne miejsce które z pewnością jeszcze odwiedzę Piękne jeziorko i obfitujace w ryby przede wszystkim , co Mnie bardzo ucieszyło wkońcu można było poszaleć [emoji6] Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez MARIUSZ 69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dajesz czadu z tymi wzdręgami, zazdroszczę bo to świetne łowienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dajesz czadu z tymi wzdręgami, zazdroszczę bo to świetne łowienie Piotek mam nadzieję że się w końcu skusisz i dołączysz do mnie ,będziesz mógł dać czadu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Kusi strasznie, wzdręg na spinning nie łowiłem już dawno, do tego woda bardzo urokliwa Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Nie ma się co dziwić rybą że tak się tak zajadają,takim cukirkom trudno jest się oprzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzięki ,miło się czyta takie posty .Żeby nie było że tylko bialoryb łowię , bo i pod sandacze będę chciał coś podkręcić Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez MARIUSZ 69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Zrealizowany zestawik gotowy do boju ,tematy sprawdzone muszą działać Jeszcze robale lubię je wykonywać choć jest przy nich więcej pracy ,ale efekt końcowy to wynagradza Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez MARIUSZ 69 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) I ponownie coś pod białoryb dla forumowicza Tym razem grubsza amunicja od 1.2 g do 1,56 g Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Kolega naciskał abym skończył jego zamówienie i udało się ,coś pod białoryb I znacznie cięższe nawet do 1.55 g Zrobiłem w końcu coś dla siebie Trochę czasu zostało też na to co lubię najbardziej Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez MARIUSZ 69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Szybkie kręcenie i trzeba ruszać nad wodę sprawdzić co ryby na to Startuję Ryby zostały zlokalizowane, prezentacja przynęt skończyła się bardzo pozytywnie Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez MARIUSZ 69 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Zamówienie zrealizowane jigi w przedziale wagowym od 0.65 g do 1,14 g Ukręciłem sobie skorpiona i nawet nie spodziewałem się że będzie aż takim killerem Grubo ponad setka wzdręg na niego się dziś zameldowała ,wspomagany przez innego robala zrobiły dziś wynik Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez MARIUSZ 69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Mariusz masz jakąś technikę prowadzenia jiga , czy brania są najczęściej jak robak wpada do wody ? Właśnie jestem na etapie rozpoznania nowych kaczych dołków pod kątem okonków , ale są tam także wzdręgi Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez 'mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 U mnie brania następują najczęściej w trakcie opadu po którymś tam skoku z dna, dlatego często przerywam opad kontrolnym ślepym podcięciem, ku memu zdumieniu bardzo często okazuje się ze na końcu jest ryba, i to wcale nie z tych mniejszych..ale w sumie sam jestem ciekaw jak to robi inni, ja zarzucam, czekam aż opadnie na dno i prowadzę krótkimi skokami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Skorpiony okazały się być mega skuteczne, sprawdzam jeszcze kolory i w tym celu powstały te Najlepiej jak ryby sprawdzą i ocenią ,a ja z przyjemnością udałem się na testy Otrzymałem najwyższe noty ,jeden lepszy od drugiego, finalnie 123 wzdregi zainteresowane były jigami Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez MARIUSZ 69 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Wow są niesamowite,gratuluję talentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Wow są niesamowite,gratuluję talentu Dzięki, ale niesamowite jest też to co się dzieje jak jeden z nich wpada do wody ,wczoraj miejscowy prosił mnie abym mu pokazał na co łowię bo był w szoku jak można przy każdym rzucie mieć branie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Świetne jak zawsze A mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz. Jak by tak spróbować zrobić wobka - smużaka o tam wyglądzie? Takiego 2-2,5cm? Głównie do swobodnego spławiania, jednak aby przy ściąganiu pracował tuż pod powierzchnią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Świetne jak zawsze A mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz. Jak by tak spróbować zrobić wobka - smużaka o tam wyglądzie? Takiego 2-2,5cm? Głównie do swobodnego spławiania, jednak aby przy ściąganiu pracował tuż pod powierzchnią.Dzięki, jak takiego zrobisz to ja go chętnie sprawdzę, bardziej 2 cm i żeby dało się nim jak najdalej rzucić oczywiście w miarę możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Spróbować można, nie bardzo mam z czego, ale coś poszukam.Z lotnością czegoś takiego, to raczej będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zrobić można, materiały też są. https://youtu.be/AYYqxgsCoUQ https://bogdangawlik.pl/product-pol-13953-Stonfo-Mini-Lure-Lips.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Zrobić można, materiały też są. https://youtu.be/AYYqxgsCoUQ https://bogdangawlik.pl/product-pol-13953-Stonfo-Mini-Lure-Lips.htmlUdało się Tobie mnie zainteresować szczególnie że lubię u siebie wprowadzać nowości.Myślę że zgłębię ten temat ciekawy jestem co z tego wyjdzie . Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Spróbuj zrobić małe yusake crease krab może imitować pająka smużenie... to może by spróbować przerobić wzór na micro tutaj to już trochę zboczone, ale może zadziała spróbuj zrobić klejąc pianki do siebie lub wyciąć z grubszej pianki miałem gdzieś jeszcze jeden wzór który można by zrobić micro ale nie pamiętam nazwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi