pisarz Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zrobić można, materiały też są. A jak dowiązać taką muchę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Podejrzewam że tzw.węzłem Rapali na stałe i przy zmianie przynęty na drugą trzeba na nowo taki węzęł zawiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Magic head jest elastyczny i można go zamienić jednym ruchem z lejka w stożek.Wiązałbym Rapalą lub spróbował na sztywno Davy knot, trzeba sprawdzić. Tutaj mamy pana co to specjalne leadery pod poppera preferuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Bardzo metodyczny i skrupulatny jest ,jak to mówią tylko na solidnym fundamencie powstanie dobry dom . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Mariusz na jakiej głębokości najczęściej biorą te twoje krasnopiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Mariusz na jakiej głębokości najczęściej biorą te twoje krasnopiórkiPrzeważnie przy powierzchni, powiecmy do 0.5 m,ale to zależy też od miejsca w którym przebywają, bo gdy jest głębiej do nawet brania są poniżej 0.5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Mariusz znalazłem ten wzór. Ale jako mała przynęta może nie działać jak należy https://youtu.be/Es6he4dWimQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Coś z tego można zaadaptować i stworzyć ciekawą przynętę, intrygujący temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Trzeba uzupęłnić braki personalne po ostatnim wyjeździe Ładny dzień trzeba było jakoś wykorzystać a nie ma nic lepszego jak wypad na ryby Nie zawodzą ostatnio i bardzo pozytywnie podchodzą do tematu Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez MARIUSZ 69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s i w y Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Chyba kupię kija do UL.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Chyba kupię kija do UL.... Całkiem niezły pomysł, tylko trzeba się spieszyć bo jest coraz mniej ryb i niektórym lodówki robią się puste a jak już nic w nich nie będzie to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Nie do kooońca tak jest. Jak mi powiedział ostatnio Pan Grunciarz gustujący w wiślanych leszczach i biorący ich przez pięć dni w tygodniu komplet(w weekendy nie łowi, a bierze same leszcze ponad 50cm)- ile pan w roku zjesz tej ryby, 200kg? Wiecej pan nie zjesz! Także w tym roku z żalem, ale nie kupiłem jeszcze UL na piękne okoliczne wzdręgi które dawniej uwielbiałem łowić, trafiając nawet ponadkilogramowe, ale mówię sobie, że w przyszłym roku kupię. Może jest jeszcze tyle leszczy, że moje krasnopiórki ocaleją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Urlop się skończył i niestety trzeba wracać do szarej rzeczywistości Nie do końca ta rzeczywistość jest taka szara Edytowane 10 Września 2018 przez MARIUSZ 69 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Krajobrazy irlandzkie czy może walijskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Krajobrazy irlandzkie czy może walijskie?Kornwalia ,super widoki potrafią na długo zapaść w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Sezon powoli zbliża się do końca ,w trakcie jego trwania zdołałem sprawdzić praktycznie wszystko co zaplanowałem, dzięki temu udało Mi się stworzyć i dopracować kilkanaście przynęt które mnie nie zawodzą Taki to jegomość był zainteresowany moimi poczynaniami Edytowane 11 Września 2018 przez MARIUSZ 69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Bardzo pechowy dzień, stracone kilka ładnych ryb a w szczególności jedna, najwieksza jaką miałem w tym roku .Pozytywne jest to że skusiła się na jiga co dobrze wróży na przyszłość. O ile się utrzyma taka pogoda to jeszcze będzie można pocisnąć temat i coś potestować .Z efektów jestem zadowolony Jak zwykle nigdy nie mam dość i cisnę temat do końca Edytowane 13 Września 2018 przez MARIUSZ 69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Specjalnie ukręcone na dzisiejszy wyjazd Sprawdziły się znakomicie ,przynety przypadły im do gustu i doceniły moje starania Edytowane 14 Września 2018 przez MARIUSZ 69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Przejrzałem cały wątek i dostałem kociej mordy i opadu szczęki.Zachciało mi się troszkę takich perełek mieć.Daję jednego wielkiego zbiorczego lajka i niedługo będę uderzał na priva . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Przejrzałem cały wątek i dostałem kociej mordy i opadu szczęki.Zachciało mi się troszkę takich perełek mieć.Daję jednego wielkiego zbiorczego lajka i niedługo będę uderzał na priva .Na szczęście to tylko jak na razie 11 stron ,rybom też opadają a raczej otwierają się szczęki na widok tych perełek ,sprawdziły się niesamowicie w tym sezonie ,są też pomysły na nowe ,tylko z czasem krucho .Jest Mi miło że ktoś poza rybami potrafi docenić moją pracę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Jigi miały okazję zmierzyć się z dobrymi zawodnikami ,taka odmiana od złotych rybek Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srebro1975 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Moje gratulacje piękne ryby na piękne jigi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Moje gratulacje piękne ryby na piękne jigi .Dzięki, zawsze mogę na nie polegać i nie zawodzą mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Mariuszu nałowiłeś już tyle tych złotych rybek, że pewnie się Tobie życzenia skończyły! Już to potrafię sobie wyobrazić, rybka wyskakuje z tekstem o trzech życzeniach, na co Mariusz odpowiada ''spraw abym wymyślił jeszcze skuteczniejsze jigi ''Piękne te krasnopiórki -Gratulacje, zresztą robaczki też! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Mariusz twoje jigi demoluja wode jak tak dalej pojdzie to nic nie zostanie i konkurencja zlozy bron [emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi