MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Mariuszu nałowiłeś już tyle tych złotych rybek, że pewnie się Tobie życzenia skończyły!Już to potrafię sobie wyobrazić, rybka wyskakuje z tekstem o trzech życzeniach, na co Mariusz odpowiada ''spraw abym wymyślił jeszcze skuteczniejsze jigi ''Piękne te krasnopiórki -Gratulacje, zresztą robaczki też!Marcinie nie będę skromny jak napiszę że złowiłem ich bardzo dużo ale z tymi życzeniami to chciałbym coś z pewnością .Dzięki za Gratulacje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Część zamówienia, tematy sprawdzone które sprawdziły się doskonale ,przerosły moje oczekiwania względem siebie.W jednym z nich zastosowałem Crystal Flash ,który został umieszczony w pancerzyku ,daje to ciekawy efekt ,niestety słabo widoczny na zdjęciu ,w realu wygląda Edytowane 6 Października 2018 przez MARIUSZ 69 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Piękne. Teraz tylko czekam aż do mnie dotrą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Piękne. Teraz tylko czekam aż do mnie dotrą Dzięki ,myślę że wykorzystasz je w odpowiedni sposób ,a potrafią zaskoczyć ,pozytywnie oczywiście . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Kilka skorpionów do zamówienia udało się skończyć Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Nie samymi jigami człowiek żyje [emoji3] ,taka odmiana a i czas odpowiedni na tego typu tematy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Ależ pięknie wybarwiony, jak lin. Mariuszu na nie też są dobre jigi, tylko odrobinę większe. GRATULACJE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Piękny zander. Jak lin wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Dzisiejszy maraton wędkarski dotarł do końca, rano okoń ,sandacz ,szczupak następnie wzdręga i płoć ,a wieczorem ponownie miał być szczupak ,ale tego dnia nie był zainteresowany współpracą i do wieczora krasnopióry i płocie pożerały robale dość dobrze . Marcinie kolorki sandacza były nierzadko spotykane, wyglądał bajecznie ,coś będę kręcił z myślą o sandaczach ,trzeba tylko zamówić to i owo Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Zgadzam się z kolegami powyżej- bardzo ładnie wybarwiony jest ten sandacz No i gratulacje dla łowcy Edytowane 10 Października 2018 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Dziękuję wszystkim za gratulacje i oby więcej takich było ,i wam też takich a nawet większych życzę. Edytowane 10 Października 2018 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 (edytowane) Większy kaliber pod pasiaki i po części przygotowanie gruntu pod przynęty na sandacza Lekkie modyfikacje skorpionów, sprawdzone z pozytywnym odbiorem Edytowane 14 Października 2018 przez MARIUSZ 69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Świetne jak zawsze. A i z rybkami nie zwalniasz tempa,chociaż bardziej podobają mi się te ''pasiaste smoki '' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Świetne jak zawsze. A i z rybkami nie zwalniasz tempa,chociaż bardziej podobają mi się te ''pasiaste smoki ''Dzięki, też wolę te "pasiaste smoki " lecz z nimi coraz gorzej i niezbyt często coś ciekawego można trafić ,presja jest ogromna ,kolega ostatnio miał około metrowego szczupaka, co prawda nie udało mu się go wyholować, ale miejsce to jest teraz okupowane przez żywczarzy i jak pływały dwie lub trzy łódki to jest ich teraz kilkanaście .A było tak spokojnie i można było coś tam połowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Już to nie raz przerobilem, ale już się teraz nauczyłem. Z miejscowymi o rybach rozmawiam po sezonie, a tak zawsze mówię że ''lipa ''i nic nie bierze ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Skorpiony pierwsza klasa Im więcej razy wchodzę na Twój wątek tym coraz bardziej nabieram chęci by spróbować połowić na tego rodzaju przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Skorpiony pierwsza klasa Im więcej razy wchodzę na Twój wątek tym coraz bardziej nabieram chęci by spróbować połowić na tego rodzaju przynęty Dzięki, lubię na nie łowić tak samo jak je wykonywać, przy odpowiedniej animacji potrafią być bardzo skuteczne ,ciągle też coś w nich zmieniam aby były jeszcze lepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ryby pochłonęły mnie bez reszty ,poświęcam im cały wolny czas ,brak czasu na tworzenie ,ale jak tu odopuścić takie tematy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 ale jak tu odopuścić takie tematyChyba się nie da????Piękne rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Chyba się nie daPiękne rybkiRaczej na pewno ,zostały podjęte działania na szeroką skalę i nie zamierzam odpuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Zestawienie robali odpowiednio na hakach od #6 ,8,10 ,12 Największy zawodnik w tym zestawieniu A tu porównanie z najmniejszym na haku #12 Te sprawdziły Mi się świetnie w tym sezonie Edytowane 22 Listopada 2018 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Coś niesamowitego Przymierzam się już od kilku sezonów do tego by spróbować łowić tego typu przynętami ale jakoś zawsze odkładam to na później.Jadnak widząc te cudeńka z dnia na dzień coraz bardziej się nakręcam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Coś niesamowitego Przymierzam się już od kilku sezonów do tego by spróbować łowić tego typu przynętami ale jakoś zawsze odkładam to na później.Jadnak widząc te cudeńka z dnia na dzień coraz bardziej się nakręcam Dzięki wielkie ,nie ma co odkładać a trzeba cisnąć temat ,mnie zawsze wyciągają nowości które sam sprawdzam aby się przekonać czy warto ,jest to z pewnością coś innego bardzo intrygujące i stwarza nowe możliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jechałem z zamiarem połowienia krąpi na jigi ale krąpie nie brały za to leszcze i to bardzo ładne, tak sobie pomyślałem że nie będę wybrzydzał leszcze też mogą być ,a tak całkiem poważnie to bardzo mnie ten fakt ucieszył Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Takie leszki super sprawa, miałem przyjemność połowic emocje mega. Gratulacje;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi