MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Nie jeden z nas się ''moczy ''jak je ogląda!A to teraz to mnie Marcin rozbawileś nie będę mógł przez dłuższą chwilę nić ukręcić. Ale dobry humor mile widziany taka chwila wytchnienia i dalej do roboty. Edytowane 18 Grudnia 2018 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Robale w zimowej szacie ,odkrycie końcówki tego sezonu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Robactwa nie ma sensu już komentować,pozostaje tylko oglądać,podziwiać i przełykać ślinkę z zachwytu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 No to też cudeńka,- piękne.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Małe Dziadki Mrozy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Robactwa nie ma sensu już komentować,pozostaje tylko oglądać,podziwiać i przełykać ślinkę z zachwytu To fajnie że się podobają jest to z pewnością powód do zadowolenia i satysfakcja z dobrze wykonanej pracy, a trochę jej było Dzięki wszystkim za uznanie Edytowane 19 Grudnia 2018 przez MARIUSZ 69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Chwila wytchnienia jak najbardziej wskazana , a gdzie jak nie na rybach można się zrelaksować .Biały skorpion jest niezawodny Edytowane 21 Grudnia 2018 przez MARIUSZ 69 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 No po prostu mistrz!Gratuluje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Nr 1 w rankingu [emoji41] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Wesołych Świąt I rzutem na taśmę kilka jigów na pstrąga Edytowane 24 Grudnia 2018 przez MARIUSZ 69 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Coś tam powstaje aby wyjść na przeciw oczekiwaniom forumowiczów Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ależ one są ''ROBACZYWE ''!Fiolecik wymiata. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Ależ one są ''ROBACZYWE ''!Fiolecik wymiata.Myślę że będzie wymiatał grubo ,ale to trzeba będzie jeszcze zweryfikować nad wodą ,testy oczywiście będą niebawem Edytowane 27 Grudnia 2018 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 I jak tam prace przebiegają.Bo ja normalnie mam już sra-,rewolucję żołądkową.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 I jak tam prace przebiegają.Bo ja normalnie mam już sra-,rewolucję żołądkową.pozdrawiam byniekSpokojnie emocje w tej sytuacji nie wskazane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Z końcem roku krucho z weną i motywacją ,musiałem to jakoś z początkiem roku zmienić , a czas spędzony nad wodą jest bezcenny pozwala nabrać dystansu do wszystkiego ,można przemyśleć pewne sprawy ,często też wpadają do głowy nowe pomysły .Początek roku pozytywnie rozpoczęty miejmy nadzieję że to będzie dobry prognostyk na dalszą jego część .WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!!Z tej płoci którą udało się złowić jestem bardzo zadowolony Edytowane 1 Stycznia 2019 przez MARIUSZ 69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Kolejne brzydale ujrzały światło dzienne Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Taki zestaw daje bardzo wiele możliwości, myślę że zostanie odpowiednio wykorzystany podczas akcji w terenie Do budowy tych zastosowałem Angel Hair dało to bardzo ciekawy efekt Edytowane 5 Stycznia 2019 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Ladne "stworki" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Co raz " cudniejsze" te twoje cudeńka.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Dzięki, ostatnio dużo ich powstaje a jak się podobają to bardzo mnie ten fakt cieszy.Zamierzam dobrze wykorzystać każdą wolną chwilę aby powstało jak najwięcej robali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Dzięki, ostatnio dużo ich powstaje a jak się podobają to bardzo mnie ten fakt cieszy.Zamierzam dobrze wykorzystać każdą wolną chwilę aby powstało jak najwięcej robali .Zdrowe podejście :-)ps. spokojnie czekam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Niezła ekipa nowych zawodników na ten sezon Edytowane 8 Stycznia 2019 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Śliczne????Ten kudłaty???? fioletowy podoba mi się najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi