LOLO Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dopieszczone jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihou Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Cześć Mariusz robisz na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Cześć Mariusz robisz na zamówienie?Tak robię je ciągle ale wciąż za mało aby sprostać zapotrzebowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihou Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 to wysłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Tak robię je ciągle ale wciąż za mało aby sprostać zapotrzebowaniuPokazałeś co potrafisz i .........teraz masz przesrane :-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Mój faworyt!Nie ma możliwości żeby nie łowił, na taki kąsek skusi się wszystko co pływa w naszych wodach.To jest robal IDEALNY Mariuszu! :good: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Dzięki Marcin ,czas na małą ewolucję żeby nie było monotonnie, nowy materiał jeszcze kradnie mi trochę czasu podczas obróbki, efekt no cóż Mi się podoba Edytowane 6 Lutego 2019 przez MARIUSZ 69 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Mi też???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Piątka na5+ z n. 5 zdjęcie. Super.pozdrawiam byniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Lekkie modyfikacje wizualne niektórych modeli ,muszę znaleźć czas na coś zupełnie nowego Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Ty już przestań modyfikować, bo ryby zamiast brać na te cudeńka będą je podziwiać tak, jak my! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Mariuszu, wielkie dzięki za przesyłkę, nasi konkursowi autorzy będą zachwyceni. Naprawdę cudne te robaczki kręcisz, jak żywe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Ty już przestań modyfikować, bo ryby zamiast brać na te cudeńka będą je podziwiać tak, jak my!Wiadomo że przeważnie te duże ryby to panie a one lubią jak coś jest ładne i się błyszczy, więc to specjalnie dla nich te zmiany aby chętne chciały je skosztować???????? Mariuszu, wielkie dzięki za przesyłkę, nasi konkursowi autorzy będą zachwyceni. Naprawdę cudne te robaczki kręcisz, jak żywe Zdeklarowałem się że wyślę to nie mogłem się wycofać ,przykladam się do tego i sprawia mi to ogromną przyjemność, brakuje mi czasu aby zaspokoić zapotrzebowanie ,rozchodzą się jak świeże bułeczki. Edytowane 13 Lutego 2019 przez MARIUSZ 69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Zdeklarowałem się innym że dostaną i nie ma lipy z realizacją Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ja się już nie mogę doczekać.Siedzę jak z d...ą na gorących węglach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ja się już nie mogę doczekać.Siedzę jak z d...ą na gorących węglach Są już spakowane i dziś polecą,widać je na zdjęciach z ostatniego wpisu, a które to ,jak rozpakujesz przesyłkę będzie wszystko jasne ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Są już spakowane i dziś polecą,widać je na zdjęciach z ostatniego wpisu, a które to ,jak rozpakujesz przesyłkę będzie wszystko jasne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Nie będę komentował tych fotek,zbieram zęby z pod stołu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Nie będę komentował tych fotek,zbieram zęby z pod stołu Alku to samo mogę napisać jak oglądam zdjęcia w Twoim wątku, dzięki za miłe słowa. Edytowane 14 Lutego 2019 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Zbudowane na haku #6 na prośbę zamawiającego hak z zadzirem, waga prezentowanych skorpionów przekracza nieznacznie 2 g Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondziT Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Co bierze na takie piękności ? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Co bierze na takie piękności ? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu TapatalkaMasz na myśli te z ostatniego zdjęcia, jeśli tak to przynęty na pstrąga okonia klenia, jeden z kolegów zamierza ich użyć przy połowie basów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Ile bym nie zrobił to ciągle za mało ,a sezon coraz bliżej a na stanie nic nie ma i zostanę chyba jak ten przysłowiowy szewc Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Ile bym nie zrobił to ciągle za mało ,a sezon coraz bliżej a na stanie nic nie ma i zostanę chyba jak ten przysłowiowy szewc Mariusz , dasz radę . Jak tak dalej będziesz kręcił w takich ilościach , to sobie na śpiącego dasz radę ukręcić. Zwłaszcza że skorpionki co zdjęcie , to urodziwsze . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Mariusz , dasz radę . Jak tak dalej będziesz kręcił w takich ilościach , to sobie na śpiącego dasz radę ukręcić. Zwłaszcza że skorpionki co zdjęcie , to urodziwsze . Piotrek żeby to było takie proste ,co do ilości to tylko część jest sfoconych tak na szybko ,jak się podobają to ,muszę w końcu coś dla siebie ukręcić sezon już zaczyna powoli się zbliżać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi