gajosik Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) To możemy sobie przebić piątkę :-) robisz robisz, patrzysz na to wszystko, później otwierasz swoje pudełko i zastanawiasz się jak to jest możliwe że nie ma z czym nad wodę pojechać :-D :-D Edytowane 21 Lutego 2019 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Zamówione do łowienia bassów, waga 2.2 g ciekaw jestem jak się sprawdzą Edytowane 23 Lutego 2019 przez MARIUSZ 69 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Kilka zupełnie nowych modeli ,jest już ich całkiem sporo a te stanowić mają ich uzupełnienie , zapewne i na tym również się nie zakończy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Super pomysł na osę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Zacne te robactwo Mariuszu zacne, a osa i ten jegomość nad nią wymiatają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Osa przede wszystkim rzuca się w oczy. Kapitalna!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Super pomysł na osę. Pomysł już był wcześniej ale nie było czasu na realizację ,dzięki Zacne te robactwo Mariuszu zacne, a osa i ten jegomość nad nią wymiatają Dzięki Ja mam też innych faworytów w tym zestawieniu Osa przede wszystkim rzuca się w oczy. Kapitalna!Może dlatego że jest w jaskrawym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Czekam tylko kiedy wstawisz zdjęcie wędki i kołowrotka muchowego Genialne robactwo robisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Czekam tylko kiedy wstawisz zdjęcie wędki i kołowrotka muchowego Genialne robactwo robisz Z tym kołowrotkiem i wędką muchową to temat do przemyśleń i głębszego zastanowienia się ,z pewnością wykonanie przynęty typowo do tej metody jest trochę łatwiejsze i daje więcej możliwości a i efekt końcowy można uzyskać znacznie ciekawszy. Dzięki za uznanie, wpływa to bardzo dopingująco i skłania do tego aby jeszcze wyżej podnieść poprzeczkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Te cięższe,2,2g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Już nie wymyślaj Mariuszu, bo co chwila mi się "faworyt" zmienia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Już nie wymyślaj Mariuszu, bo co chwila mi się "faworyt" zmienia!Marcin ja tam lubię mieć kilku faworytów, albo inaczej nie przeszkadzają Mi Te cięższe,2,2g. To już przynęta selektywna która nie będzie pod każdą rybę jak w przypadku mniejszych na haku 8 ,10 ,12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Kolejna odsłona osy po lekkich modyfikacjach ,znacznie ciekawszy brokat zastosowałem przy budowie innych skorpionów, dostałem nowe kolory i muszę je sprawdzić ,wyglądają obiecująco są z potencjałem zamierzam to wykorzystać Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Zaje...masz dar KOLEGO , masz DAR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Myślałem że osy już nie można bardziej dopieścić,ale jak widać byłem w błędzie Kapitalna robota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Z jakich piór zrobiłeś skrzydła osce? bardzo fajne robale. Edytowane 5 Marca 2019 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Z jakich piór zrobiłeś skrzydła osce? bardzo fajne robale.Wyglądają na piersiowe koguta. @Mariusz, Przynęty genialne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Myślałem że osy już nie można bardziej dopieścić,ale jak widać byłem w błędzie Kapitalna robota Po takim komentarzu aż korci żeby dopracować jeszcze bardziej przynętę ,dzięki Zaje...masz dar KOLEGO , masz DAR Siadam kręcę i coś tam czasami powstanie w miarę ciekawego Z jakich piór zrobiłeś skrzydła osce? bardzo fajne robale.Kupiłem tą kapkę w pakiecie z innymi na giełdzie ,wiedziałem że coś z niej ciekawego uda się stworzyć i przeczucie Mnie nie zawiodło ,były jeszcze inne w których również dostrzegam potencjał ,w opisie sprzedający podał że to kapki z koguta ,siodłowe i piersiowe. Wyglądają na piersiowe koguta. @Mariusz,Przynęty genialne.Dzięki za aprobatę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Mariusz, eskadra os czapkę z głowy mi zerwała, wspaniałe te twoje owady.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Bez sensu te osy, wyglądają jak żywe to po co kręcić i tracić czas? Szybciej i taniej, prawdziwą nadziać na hak :-))))jak mawia mój "frend" - Liga bomba w ch....j!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Kilka nowych propozycji na ten sezon na wypadek jakby poprzednie rybom się opatrzyły Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Jaką masz wagę tych pierzaków z oczami.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Jaką masz wagę tych pierzaków z oczami.pozdrawiam byniekSą na główkach od 2 g do 5 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Bielesza Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Jak zwykle pierwsza liga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Niekiedy jest taki dzień że wszystko przychodzi łatwo a pomysłów jest tyle że nie jest się w stanie tego wszystkiego zrobić Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi