rd1_68 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Fantastyczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Kilka spadło z taśmy produkcyjnej Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jak zawsze robota pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Chyba wiosna będzie , pierwsze osy pojawiły się , lecz szybko odleciały[emoji6][emoji2] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jako około dziesięcioletni łepek, wygłupiałem się na dębowym łóżku dziadka . Łaziła taka jedna osa po poduszce a ja niefortunnie przygniotłem ją głową. No i użądliła mnie ta osa w dyńkę. Dostałem jakiejś alergii lub cholera wie co to było , a w każdym razie zawroty głowy jak po karuzeli Teraz od samego patrzenia na Twoje osy łeb się kręci hehe. Mistrzostwo! Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jako około dziesięcioletni łepek, wygłupiałem się na dębowym łóżku dziadka . Łaziła taka jedna osa po poduszce a ja niefortunnie przygniotłem ją głową. No i użądliła mnie ta osa w dyńkę. Dostałem jakiejś alergii lub cholera wie co to było , a w każdym razie zawroty głowy jak po karuzeli Teraz od samego patrzenia na Twoje osy łeb się kręci hehe. Mistrzostwo! Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu TapatalkaKażdy z nas ma taką "osę" z przeszłości ,dzięki za uznanie ,sprawia mi wielką przyjemność ich wykonywanie ,będę robił większe wersje na haku # 6 waga ich będzie wynosiła ponad 2 g ,a polecą w bardzo daleką drogę ,nie ukrywam że ciekaw jestem jakie będą efekty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Waga i rozmiar przynęty znacznie się zwiększyła ,teraz to raczej szerszeń jest [emoji57] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 O Kudrę moll dopiero wszedłem w twój wątek ,ale cudeńka robisz prosz Pan jętki majowe może też robisz kolego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 O Kudrę moll dopiero wszedłem w twój wątek ,ale cudeńka robisz prosz Pan jętki majowe może też robisz kolego ? Nie mogę się wyrobić z innymi tematami aby móc realizować coś nowego ,ale myślę że nie było by problemu z wykonaniem ,myślę nad czymś znacznie trudniejszym do zrobienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Mała inwazja w ogrodzie prawdziwa wiosna, zbudowane na haku #6 ,waga przekracza 2 g ,wizualnie coś tam jeszcze poprawiam ,na tym etapie jest już całkiem nieźle. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Miazga.W ogóle nie podejmuję się oceniania tych arcydzieł ale kłopotów sobie narobiłeś-laik jak na to patrzy to jedyne co przychodzi do głowy-no lepiej już się nie da.Ale coś czuję że nas jeszcze zaskoczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Całkiem nieźle??? Całkiem super!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Miazga.W ogóle nie podejmuję się oceniania tych arcydzieł ale kłopotów sobie narobiłeś-laik jak na to patrzy to jedyne co przychodzi do głowy-no lepiej już się nie da.Ale coś czuję że nas jeszcze zaskoczysz Coś jeszcze zaprezentuję ,pojawiły się nowe pomysły na horyzoncie jak tylko będę miał czas to postaram się o ich realizację .Lubię takie wpisy dodają dodatkowej motywacji Całkiem nieźle??? Całkiem super!Wiem że można jeszcze coś poprawić i przy konstruowaniu kolejnego następnego robala staram się te poprawki wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Grubszy kaliber na haku # 6 osiągają wagę przekraczającą 2 g Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nieznaczne korekcje przybliżają do wykonania czegoś całkiem nowego Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Groźnie to wygląda na makro. Ryby będą zdziwione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Groźnie to wygląda na makro. Ryby będą zdziwione.Nie do końca takie makro ,jig na dole waży ponad 2 g i powstał na haku #6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Mariuszu,wszystkie owady są super ale osa bije je wszystkie na łeb. Jak dotąd nie widziałem bardziej realistycznego odwzorowania tego owada-mistrzostwo wykonania,gratuluję talentu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Mariuszu,wszystkie owady są super ale osa bije je wszystkie na łeb. Jak dotąd nie widziałem bardziej realistycznego odwzorowania tego owada-mistrzostwo wykonania,gratuluję talentu Nie wypada nie podziękować za wsparcie medialne które nie jest bez znaczenia.Oska no cóż Mi się podoba będę jeszcze próbował coś zmienić ,małe zmiany a potrafią dać czasami sporo satysfakcji jeżeli uzyska się pozytywny efekt tych zmian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Nie lubię Ciebie ,bo znowu zmieniłeś mi faworyta!Teraz to już myślę,że nie da się nic udoskonalić- ten ostatni jest MEGA!Obym się mylił,ZASKOCZ MNIE... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Nie lubię Ciebie ,bo znowu zmieniłeś mi faworyta!Teraz to już myślę,że nie da się nic udoskonalić- ten ostatni jest MEGA!Obym się mylił,ZASKOCZ MNIE... Marcinie będę się starał pokazać coś nowego ,już kilka materiałów testowałem przy kręceniu skorpionów i będą użyte przy nowym projekcie,jeszcze jeden element układanki nie jest gotowy a raczej go brak ,nie będzie łatwo to jest pewne a czy się uda.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Była okazja do przetestowania jigów którą świetnie wykorzystałem,sprawdziłem kilka modeli które nie zawiodły i dostarczyły wiele satysfakcji z dobrze wykonanej pracy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Z rzeki, czy stawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Mariusz wracaj na pierwszą stronę.pozdrawiam byniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi