Skocz do zawartości

M&J Spin Fly

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny,Panie Mariuszu-GRATULACJE !

U mnie to nawet zdjęcia z takimi okazami wyżarli!

Dzięki Panie Marcinie ,Ja jak robię zdjęcia to staram się żeby jak najmniej było na nich widać tracą na atrakcyjności z tego powodu, ale dzięki może coś jeszcze da się osiągnąć, presja jest ogromna a detektywów wiele i pytania a gdzie a na co i tak dalej .

Za przeproszeniem wkurw..sz ludzi ;)

Masakra.. teraz mam robotę 13-21

Nic nie zrobisz...

Piękny okaz graty

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Nawet przez chwilę nie myślałem o tym aby kogoś wku...nie wrzucam a sporo miałem ryb w przedziale 70/80 ,tym samym zmieniło się też moje nastawienie do łowienia szczupaków w lecie ,chcialbym pobić swoje życiowkę ,wiem że łatwo nie będzie, będę walczył bo tylko tak mogę tego dokonać .

Dzięki za gratulacje

• 2 tygodnie później...

Nic się w wątku nie dzieje ,za to w terenie jest całkiem przyjemnie ,ryby z ostatniego tygodnia ,sandacz chyba najbardziej mnie ucieszył ,tego dnia przez 1 godz miałem 4 sandacze między 60 a 82 max

86cc74f771c7ed8878a9dcb7502c605c.jpg661cd7c44c42357293f6f0c520884c74.jpga91287bb6690392b5c029726f9140dcc.jpgcb4022b7833035797edc079bbb8c1267.jpg4efb06de34ef292944fbcbb71ff6fceb.jpge0386276100c8de989f2a226c002fc5e.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Like 10

• 1 miesiąc temu...

A Mariusz w nocy łowi, a za dnia kręci robale hmm- to jest jakiś pomysł!

Gratuluję rybek.

Dzięki za gratulacje ,brak czasu na kręcenie  :( ,sezon w chodzi w decydujący moment i chcę to maksymalnie wykorzystać  :) ,przyjdzie i czas na kręcenie i to aż nadto  :rolleyes:

• Like 1

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Mariusz,czy to aby na pewno nie jest żywe? :rolleyes:

Widzę że poszedłeś z tematem bardzo grubo  :whistling:  :good:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

Pracuję intensywnie nad ożywieniem robali  ;) ,ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałem  :)

A co tu się nic nie kręci?

Gdzie robale,osy i inne paskudy?

Marcin Mnie zmobilizował  ;) staram się nie być obojętnym na sugestie