czerwony590 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Mario co się będzie działo wiosną jak się rzucą na twoje pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Na początek coś na białoryb i nie tylko jak się okazało w poprzednim sezonie Osa przeszła lekki lifting, myślę że z pozytywnym rezultatem ,jakieś takie coś powstało Edytowane 7 Stycznia 2020 przez MARIUSZ 69 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Powiem krótko REWELKA Osa wyglada jak żywa,pogratulować talentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Powiem krótko REWELKA Osa wyglada jak żywa,pogratulować talentu Dzięki za uznanie i miło Mi że podoba się to co robię ,jak jest motywacja to i nowe pomysly jakoś łatwiej do głowy przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Mariusz, osa jest mega!Reszta oczywiście też super???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zawsze jak zaglądam do Twojego wątku to mam banana na gębie i nie mogę się napatrzeć , stary jak ty to robisz ? A z tą osą to przesadziłeś ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Mariusz, osa jest mega!Reszta oczywiście też superDzięki za uznanie, jeżeli to co robię potrafi zainteresować to bardzo mnie to cieszy. Zawsze jak zaglądam do Twojego wątku to mam banana na gębie i nie mogę się napatrzeć , stary jak ty to robisz ? A z tą osą to przesadziłeś .Jak ja to robię, siadam zaczynam kręcić i tak zwyczajnie powstają różnego rodzaju i typu robale, osa miała już kilka odsłon a pewnie jeszcze na tym się nie zakończy ,przy tym sprawia mi to masę frajdy i przyjemności 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Oj tak. Kręcenie mimo, że często mocno wk... rza to jest mega przyjemne i odpręża. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Temat osa nie daje mi spokoju jak wiem że można coś jeszcze zmienić ,kolejna odsłona która chwilowo wyczerpuje temat Edytowane 9 Stycznia 2020 przez MARIUSZ 69 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Jak żywa! Pogonił bym kapciem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Jak żywa! Pogonił bym kapciem Sieje niepokój wśród tych którzy ją widzą i to dość skutecznie ,w realu wygląda jeszcze lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 To żeś się Panie rozkręcił!Osa wymiata . Już pakuję materiały i lecę do Ciebie na warsztaty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 To żeś się Panie rozkręcił!Osa wymiata . Już pakuję materiały i lecę do Ciebie na warsztaty Marcin coś czuję że jak byśmy się rozkręcili z tymi materiałami to mogło by być bardzo ciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Mariusz świetnie Ci to wychodzi, dawaj więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Piotrek a proszę bardzo ,chyba to już będzie wersja ostateczna ,choć nigdy nie wiadomo... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Osę ciężko opisać słowami , mega robota , a tak z czystej ciekawości zapytam ile czasu zajmuje Ci zrobienie takiej osy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Osę ciężko opisać słowami , mega robota , a tak z czystej ciekawości zapytam ile czasu zajmuje Ci zrobienie takiej osy .Miło się czyta takie posty ,Dzięki, nad tą ostatnią to trochę czasu musiałem poświęcić, nie sprawdzałem ale około 1.5 godz może nieco dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Klasyka pod białoryb, ale zapewne nie tylko ,chwilowy brak czasu na nowe projekty bo jest zapotrzebowanie na tematy właśnie tego typu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Odskocznia od dotychczasowych tematów, muszą poczekać na swoją szansę aby pokazać przydatność bojową w terenie Edytowane 21 Stycznia 2020 przez MARIUSZ 69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Każda wolną chwilę poświęcam na kręcenie Edytowane 24 Stycznia 2020 przez MARIUSZ 69 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Kręć, kręć, będzie na co popatrzeć????I co podziwiać. Takie małe dzieła sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Pierwszy jig "łamaniec" powstał z myślą o łowieniu w rzece Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Mariusz pokaż to cudeńko z drugiej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Mariusz pokaż to cudeńko z drugiej strony Od dołu, to masz na myśli,łączenie jest zrobione z fluorocarbonu, który jest na jednak jak i na drugiej części, dwa oczka ze sobą połączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Od dołu, to masz na myśli,łączenie jest zrobione z fluorocarbonu, który jest na jednak jak i na drugiej części, dwa oczka ze sobą połączoneOto mi właśnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi