MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Powstały najmniejsze osy jakie do tej pory robiłem ,zbudowane są na haku #10 ,dla porównania z prawej strony są na haku #8 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 baby wasp Czekałem , czekałem , czekałem i ... się doczekałem . Dzięki Mariusz ! Teraz pudełko lepiej się prezentuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 baby wasp Czekałem , czekałem , czekałem i ... się doczekałem . Dzięki Mariusz ! Teraz pudełko lepiej się prezentuje IMG_20200126_144203.jpg IMG_20200126_144149.jpgTak teraz zdecydowanie lepiej się prezentuje bez dwóch zdań, mówiłem że wcześniej czy później będą, nich służą dzielnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Mini zestawik dla kolegi ,powiedział że nie spodziewa się odmowy w momencie składania zamówienia Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Daj żyć Panie! Od pięciu minut nie mogę powietrza złapać...Jeszcze raz chylę czoła Mariuszu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Daj żyć Panie! Od pięciu minut nie mogę powietrza złapać...Jeszcze raz chylę czoła Mariuszu!Bardzo fajnie czyta się takie posty ,miło wiedzieć że są osoby którym się podoba to co robię i dostrzegam wówczas sens dalszej pracy .DZIĘKI MARCIN !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Mariusz wygląda to rewelacyjnie i bardzo profesjonalnie .Jest czym oko nacieszyć. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Mariusz wygląda to rewelacyjnie i bardzo profesjonalnie .Jest czym oko nacieszyć. Pozdrawiam. Robercie bardzo mi miło że tak pozytywnie odbierasz moje przynęty, cieszą oko i ryby i takie też było moje założenie .Pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2020 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Wziąłem właśnie swojego szerszenia do łapy i porównywałem z Twoją osą, widać na pierwszy rzut oka w jakim jestem lesie jeżeli chodzi o imitacje robaczków Mariusz jak zawsze robota pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Wziąłem właśnie swojego szerszenia do łapy i porównywałem z Twoją osą, widać na pierwszy rzut oka w jakim jestem lesie jeżeli chodzi o imitacje robaczków Mariusz jak zawsze robota pierwsza klasa Alku ,twoje przynęty są również pierwsza klasa, to nawet nie podlega dyskusji, DZIĘKI WIELKIE ZA UZNANIE !!! i obyśmy wszyscy tworzyli jeszcze lepsze . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Tym razem większy kaliber na pstrągi, waga 2.2 g hak # 6 ,I kilka jigów pod białoryb Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Mistrzu, piękne jak zawsze???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Nowy projekt , jig pstrągowy waga 1.7 g Edytowane 8 Lutego 2020 przez MARIUSZ 69 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_pike Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Skorpiony klasa , mrówa jak żywa - stały oglądacz twoich poczynań Edytowane 8 Lutego 2020 przez Marian_pike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Mistrzu, piękne jak zawszeDzięki, bawię się z nowymi materiałami i sprawdzam co da się uzyskać stosując je przy budowie poszczególnych elementów. Skorpiony klasa , mrówa jak żywa - stały oglądacz twoich poczynańZauważyłem że oglądasz zawsze jak jest coś nowego ,przy okazji pozdrawiam oglądających anonimowo gości, Dzięki za uznanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_pike Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Jak się z Tobą skontaktować , może byś coś dla mnie ukręcił na moje wzdręgi , bo zaglądam tu często i nie mogę się napatrzeć na te twoje cudaki - pozdrawiam gratuluję talentu i fantazji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Wystarczy napisać wiadomość na komunikatorze, Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Temat który mnie intryguje ,pochłania trochę czasu ale można uzyskać ciekawe efekty ,na pewno powstanie więcej kolorów i typów tego projektu Nie może zabraknąć klasyki Edytowane 15 Lutego 2020 przez MARIUSZ 69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Zamówienie gotowe dla kolegi Roberta ,hak #6 waga ponad 1.5 g ,to już sporo na jigi ale przecież jutro tłusty czwartek ,trzeba było dochować tradycji Edytowane 19 Lutego 2020 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Niby takie tłuste a jednak smukłe . Mariusz wyglądają świetnie. I teraz dylemat będę miała. Do pudełka je włożyć i na ryby zabrać? Czy do gabloty i oglądać? Pozdrawiam Robert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Niby takie tłuste a jednak smukłe . Mariusz wyglądają świetnie. I teraz dylemat będę miała. Do pudełka je włożyć i na ryby zabrać? Czy do gabloty i oglądać? Pozdrawiam RobertWłasnie mimo dość sporej masy jak na jiga są smukłe ,tak jakby ''zacisnęły pasa '' Cieszę się że się podobają ,ale jak je zamkniesz w gablotce to nie będą miały okazji spodobać się rybom Pozdrawiam Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Pierwsze próby wykonania mrówki Jigi na białoryb, ktoś już na nie czeka Edytowane 24 Lutego 2020 przez MARIUSZ 69 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 WooooowMrówa wymiata! Niby taka prosta, a taka piękna.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Jak to jest pierwsza próba, to co będzie przy kolejnych? ????Czekam z niecierpliwością co jeszcze pięknego tu pokażesz???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 WooooowMrówa wymiata! Niby taka prosta, a taka piękna..Czasami coś co jest proste bywa też piękne,Marcin a Twoje posty jak zwykle mobilizujące do dalszego działania Jak to jest pierwsza próba, to co będzie przy kolejnych? Czekam z niecierpliwością co jeszcze pięknego tu pokażeszNie ma za wiele czasu jak zwykle aby zrobić coś nowego ,realizacja zamówień jest priorytetowa, co odbija się na tworzeniu nowych przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi