Skocz do zawartości

M&J Spin Fly

Rekomendowane odpowiedzi

baby wasp  ;)

Czekałem , czekałem , czekałem i ... się doczekałem . Dzięki Mariusz ! Teraz pudełko lepiej się prezentuje  B)

attachicon.gif IMG_20200126_144203.jpgattachicon.gif IMG_20200126_144149.jpg

Tak teraz zdecydowanie lepiej się prezentuje bez dwóch zdań, mówiłem że wcześniej czy później będą, nich służą dzielnie.

• Like 1

Daj żyć Panie! Od pięciu minut nie mogę powietrza złapać...

Jeszcze raz chylę czoła Mariuszu!

Bardzo fajnie czyta się takie posty ,miło wiedzieć że są osoby którym się podoba to co robię i dostrzegam wówczas sens dalszej pracy .DZIĘKI MARCIN !!!!

• Like 1

Mariusz wygląda to rewelacyjnie i bardzo profesjonalnie .

Jest czym oko nacieszyć. :rolleyes:

Pozdrawiam.

Robercie bardzo mi miło że tak pozytywnie odbierasz moje przynęty, cieszą oko i ryby i takie też było moje założenie .

Pozdrawiam

Edytowane przez MARIUSZ 69
  • Like 1

Wziąłem właśnie swojego szerszenia do łapy i porównywałem z Twoją osą, :rolleyes: widać na pierwszy rzut oka w jakim jestem lesie jeżeli chodzi o imitacje robaczków :wacko:

Mariusz jak zawsze robota pierwsza klasa  :whistling:  :good:  :clappinghands:  :clappinghands:

Alku ,twoje przynęty są również pierwsza klasa, to nawet nie podlega dyskusji, DZIĘKI WIELKIE ZA UZNANIE !!! i obyśmy wszyscy tworzyli jeszcze lepsze .

• Like 2

Mistrzu, piękne jak zawsze

Dzięki, bawię się z nowymi materiałami i sprawdzam co da się uzyskać stosując je przy budowie poszczególnych elementów.

Skorpiony klasa , mrówa jak żywa - stały oglądacz twoich poczynań

Zauważyłem że oglądasz zawsze jak jest coś nowego ,przy okazji pozdrawiam oglądających anonimowo gości, Dzięki za uznanie .

Niby takie tłuste a jednak smukłe  ;) .

Mariusz wyglądają świetnie.  I teraz dylemat będę miała.  

Do pudełka je włożyć i na ryby zabrać? Czy do gabloty i oglądać?  ;)

Pozdrawiam 

Robert

Własnie mimo dość sporej masy jak na jiga są smukłe ,tak jakby ''zacisnęły pasa '' 

Cieszę się że się podobają ,ale jak je zamkniesz w gablotce to nie będą miały okazji spodobać się rybom  ;)

Pozdrawiam Mariusz

• Like 1

Wooooow

Mrówa wymiata! Niby taka prosta, a taka piękna..

Czasami coś co jest proste bywa też piękne,Marcin a Twoje posty jak zwykle mobilizujące do dalszego działania

Jak to jest pierwsza próba, to co będzie przy kolejnych?

Czekam z niecierpliwością co jeszcze pięknego tu pokażesz

Nie ma za wiele czasu jak zwykle aby zrobić coś nowego ,realizacja zamówień jest priorytetowa, co odbija się na tworzeniu nowych przynęt

• Like 1