Piotr Gołąb Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Mariusz, zrobiłeś milowy krok w kręceniu robali, piękne są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Piotrek staram się ale jeszcze jest sporo do odkrycia i poznania ,wykonanie każdego nowego robala uczy i dostarcza kolejnych pomysłów na nowe np.takie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Miałem napisać wczoraj,ale niestety zbierałem szczękę z podłogi gdy zobaczyłem tą mrówę ,później gdy wszystkie kły zebrałem do kupy, zjechałem niżej by pochwalić to Twoje dzieło sztuki,no a tutaj nowy robaczek i znowu to samo Tym razem zęby rozprysły się po całym pokoju i zbierania było do późnej nocy Masz chłopie talent niesamowity Myślałem że w życiu już wiele widziałem odnośnie rękodzieła ale jednak byłem w błędzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Miałem napisać wczoraj,ale niestety zbierałem szczękę z podłogi gdy zobaczyłem tą mrówę ,później gdy wszystkie kły zebrałem do kupy, zjechałem niżej by pochwalić to Twoje dzieło sztuki,no a tutaj nowy robaczek i znowu to samo Tym razem zęby rozprysły się po całym pokoju i zbierania było do późnej nocy Masz chłopie talent niesamowity Myślałem że w życiu już wiele widziałem odnośnie rękodzieła ale jednak byłem w błędzie Alku jest mi niezmiernie miło za tak pozytywną opinię ,a aprobata od Ciebie osoby którą uważam za świetnego twórcę nie jest bez znaczenia ,nie każdy ma odwagę lub chęć szczerze napisać i ocenić moją pracę, dla mnie takie słowa są bardzo mobilizujące i staram się jeszcze bardziej ,mam więcej pomysłów i chęci do dalszego działania. Garstka osób dopinguje mnie od początku,należy się wam wszystkim szczere DZIEKUJĘ!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Żuczek nr.2 ,temat rozwojowy i pewnie na tym się nie skończy Edytowane 26 Lutego 2020 przez MARIUSZ 69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Przestań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :good: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Przestań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :good: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:Marcin obiecałem Tobie wcześniej że coś jeszcze pokażę i nie mogłem zawieść, odstawiłem na chwilę zamówienia i są efekty,będę chciał jeszcze coś zrobić ale to wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) Ważka pierwsze starcie ,kradnie dużo czasu ale wynik końcowy wynagradza starania Edytowane 27 Lutego 2020 przez MARIUSZ 69 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Przezajebista ! Piękny pomysł na skrzydełka, ja też mam dużo cierpliwości ale to jest jakieś czterystadziewięćdziesiątsześć poziomów wyżej, gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 :clappinghands: :clappinghands:I w gablotkę Przecież czegoś takiego nie można wrzucić do wody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Cub Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Brawo Ty... SZACUN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) Macie na myśli tą przynętę, poświęciłem jej kilka długich chwil , wiem że będą kolejne Edytowane 27 Lutego 2020 przez MARIUSZ 69 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Ważka miazga! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 I znowu pojechałeś na maxa,zapiera mi dech,masz Pan talent niesamowity. I tak jak piszą koledzy żal by było coś takiego do wody wrzucać,przepiękna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) Wielkie dzięki jeszcze raz za uznanie ,i kolejna nowość w arsenale moich przynęt Edytowane 27 Lutego 2020 przez MARIUSZ 69 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Nowa koncepcja ,będzie nosiła nazwę fluo kiler Edytowane 29 Lutego 2020 przez MARIUSZ 69 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Realizacja zamówień pozbawia możliwości stworzenia nowej przynęty, co nie znaczy że jest monotonnie Edytowane 4 Marca 2020 przez MARIUSZ 69 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Musisz kusić....Ehhh te ost są mega Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Musisz kusić....Ehhh te ost są mega Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaDzięki ,''Musisz kusić....'' staram się jak najmniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Osy jak zawsze konkretnie dają po wyobraźni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Jakich haków uzywasz do nimf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Osy jak zawsze konkretnie dają po wyobraźni I cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem Jakich haków uzywasz do nimf?To zależy ,używam haki firmy Hends ,Hanak ,Dohiku ,Wizard Edytowane 5 Marca 2020 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Parę dni człowiek nie zajrzy do wątku, a tu cuda się dzieją (kręcą)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Parę dni człowiek nie zajrzy do wątku, a tu cuda się dzieją (kręcą)... Wystarczy tylko chwila aby coś powstało, ważka nr. 2 ,wprowadziłem kilka zmian żeby nieznacznie zmieniła swój wygląd i dzięki temu chyba jest lepiej Edytowane 6 Marca 2020 przez MARIUSZ 69 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi