MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) Kolejne modyfikacje i zmiany zamierzają w dobrym kierunku Edytowane 7 Marca 2020 przez MARIUSZ 69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Mariusz,czy one aby na pewno są sztuczne?Postawiłeś waść poprzeczkę baaaaaaardzo wysoko Kapitalna robota,zresztą jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Mariusz,czy one aby na pewno są sztuczne?Postawiłeś waść poprzeczkę baaaaaaardzo wysoko Kapitalna robota,zresztą jak zawsze Chyba są sztuczne , nie no są jeszcze raz popatrzyłem dla pewności, dzięki za uznanie!!! Kolejne modyfikacje i zmiany które wprowadzam aby zmienić coś w robalch ,nawet niewieka zmiana daje sporo satysfakcji ,a kolejne zmiany które są w głowie to kolejne wyzwania Edytowane 10 Marca 2020 przez MARIUSZ 69 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Dostałem Twoje "wyroby" moja Pani stwierdziła że to zasuszone naturalne owady piękna robota... POLECAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) A moją drugą połówkę bardzo ciekawił fakt zrobienia zdjęć owadom z tak bliskiej odległości (cytuje- jak można tak podejść muchę żeby nie odleciała) po jakiejś chwili dopiero zauważyła wystający haczyk Edytowane 10 Marca 2020 przez LOLO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Może teraz czas na małą żabkę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Może teraz czas na małą żabkę ?Nie mam czasu ,trzeba zasilić zasoby innych w przynęty a zapotrzebowanie przerasta możliwości przerobowe Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Zacznij kręcić takie bezkształtne gluty to od razu Ci spadnie ilość zamówień, zostanie więcej czasu, i będziesz mógł szarpać nowe projekty ;D A tak serio po ważce do dziś się nie mogę otrząsnąć, mega : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Sytuacja niejako zmusza do siedzenia w domu ,podczas kręcenia jakoś tak mniej o tym wszystkim się myśli ... Edytowane 18 Marca 2020 przez MARIUSZ 69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Mariusz po tym co widzę znowu nie będę mógł zasnąć mrówka i ważka super ale oska jest niesamowita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Zacznij kręcić takie bezkształtne gluty to od razu Ci spadnie ilość zamówień, zostanie więcej czasu, i będziesz mógł szarpać nowe projekty ;D A tak serio po ważce do dziś się nie mogę otrząsnąć, mega : )Nie potrafię, mogę tylko zrobić coś lepszego ,ważka do dość nowa przynęta, ale zaskarbiła sobie u mnie dużą sympatię mimo tego że pożera dużo czasu przy jej wykonaniu ,jest pożądana przez wiele osób. Mariusz po tym co widzę znowu nie będę mógł zasnąć mrówka i ważka super ale oska jest niesamowita Potrafisz waść zmobilizować do dalszej pracy i robienia jeszcze lepszych przynęt, WIELKIE DZIĘKI!!! .Osa już jest od jakiegoś czasu przechodziła kilka modyfikacji poprawiających jej stronę wizualną ,drobne kosmetyczne detale jeszcze staram się wprowadzać. Co do innych jigów będą na pewno zmiany aby uzyskać bardziej ciekawy wygląd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Klasyka i nowe modele w trakcie modyfikacji Edytowane 24 Marca 2020 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Najlepsze oderwanie się od ostatnio bardzo szarej rzeczywistości i natłoku bzdur. Edytowane 28 Marca 2020 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Chrabąszcz majowy wymiata,ale reszta ze skrzydlatym kolegą na czele tuż za nim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Chrabąszcz majowy wymiata,ale reszta ze skrzydlatym kolegą na czele tuż za nim [emoji14] Dzięki, jak trafiłem z kolejnością poszczególnych jigów. Udało się coś nowego przemycić żeby nie było zbyt monotonnie Edytowane 30 Marca 2020 przez MARIUSZ 69 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Mariusz precyzja wykonania Twoich robaków jest wręcz komputerowa, bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Mistrzostwo normalnie ! Szczegóły, detale... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na żywo jeszcze lepiej wyglądają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzięki Panowie za aprobatę, chciałbym dojść do perfekcji nie ukrywam ,cały czas do tego dążę. Coś dla kolekcjonera Moich robali i część innego zamówienia Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez MARIUSZ 69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 "Chciałbym dojść do perfekcji" ...- O Panie to teraz powiedziałeś. Perfekcję to ja widzę w każdej przynęcie! Już lepiej się nie da, możesz tylko wymyślać nowe wzory ,lub kopiować naturalne robale , bo świetnie Ci to idzie! :clappinghands: :clappinghands: :good: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 A ja z uporem maniaka twierdzę, że Mariusz z małą żabką sobie nie poradzi ps. jakby co, jestem pierwszy w kolejce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Kolega powiedział że nic nie da się już zmienić, powiedziałem mu że jest w błędzie , na dowód tego powstala kolejna odsłona chrabcia Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Bielesza Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 SZTOS przez duże S, progres w wykonaniu jest powalający 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Mariusz, na pewno nie zbierałeś w zeszłym roku i nie suszyłeś????? Powtórzę się - mistrzostwo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 SZTOS przez duże S, progres w wykonaniu jest powalający Będzie sukces ,Dzięki za uznanie Mariusz, na pewno nie zbierałeś w zeszłym roku i nie suszyłeś? Powtórzę się - mistrzostwo!A musiałeś się wygadać w tajemnicy to trzymałem, ciekawe czy w tamtym roku będę mógł pozbierać ... bo kończą się powoli Dzięki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi