MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Kilka sztuk udaje się ukręcić dla siebie ,musiały przejść chrzest bojowy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) Tak zupełnie na spontanie powstały nowe robale Edytowane 14 Września 2020 przez MARIUSZ 69 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Uwielbiam tu zaglądać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Q.... Oszołom, w pozytywnym oczywiście słowa znaczeniu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Jak zawsze super ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Mariuszu po raz kolejny szacunnnnnnn Precyzja wykonania na najwyższym poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Uwielbiam tu zaglądać Miło Mi z tego powodu Jak zawsze super Dzięki !!! Mariuszu po raz kolejny szacunnnnnnn Precyzja wykonania na najwyższym poziomie Jak mam tylko wolną chwilę a ostatnio ciężko o taką to staram się coś wykonać ,a najbardziej lubię nowości ,Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Wracam po długiej przerwie ,wszyscy którzy coś zamawiali mogą się spodziewać realizacji swoich zamówień w najbliższym czasie. A tym czasem na dobry początek mucha po liftingu Edytowane 19 Stycznia 2021 przez MARIUSZ 69 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Tym rzem rozmiar XXL pod klenie które należą do tych raczej większych ,dla których przynęta ponad 4 cm nie będzie stanowić problemu Edytowane 21 Stycznia 2021 przez MARIUSZ 69 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Takie to bym chętnie przygarnął ????Ze 2 sztuki by się jeszcze zmieściły w pudełku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Takie to bym chętnie przygarnął Ze 2 sztuki by się jeszcze zmieściły w pudełku Nie ma problemu z tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Coś z klasyki ,odświeżenie modeli ,niewielkie zmiany jeszcze jak się okazuje możliwe Edytowane 22 Stycznia 2021 przez MARIUSZ 69 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Wersja pływająca przy wadze 1.08 g ,cel osiągnięty Edytowane 30 Stycznia 2021 przez MARIUSZ 69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 cel osiągniętyJeżeli masz na myśli mistrzostwo, to masz rację ????Brawo, piękna robota!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Jeżeli masz na myśli mistrzostwo, to masz rację Brawo, piękna robota!Zmierzam w dobrym kierunku jedynym słusznym, a to kolejny etap przybliżający do tego co chcę osiągnąć. Dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Wersja pływająca przy wadze 1.08 g ,cel osiągnięty Bajka.Rewelacja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Czy jest szansa na kupno jakiejkolwiek przynęty spod Twojej ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Przebudowa przynęt trwa w najlepsze Edytowane 3 Lutego 2021 przez MARIUSZ 69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Jak mucha spojrzała na tę osę, to aż jej gały wyszły z wrażenia ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Mariusz pięknie wyglądają Twoje przynęty. Myślę, że są ... światowe, niewielu ukręci coś takiego. Ale... Czy ta osa będzie chwytliwa? Mam wrażenie, że ciężko będzie pzyciąć rybkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Mariusz pięknie wyglądają Twoje przynęty. Myślę, że są ... światowe, niewielu ukręci coś takiego. Ale... Czy ta osa będzie chwytliwa? Mam wrażenie, że ciężko będzie pzyciąć rybkę...Dzięki ,na zdjęciu wygląda to jakby miała nie być ''chwytliwa '' ale w rzeczywistości jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 JESTEŚ WIELKI !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) Czas szybko mija przy takich tematach, nie ma mowy aby wieczór się dłużył Edytowane 6 Lutego 2021 przez MARIUSZ 69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) Kilka pozycji z poszczególnych zamowień Edytowane 18 Lutego 2021 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 (edytowane) Kolega powiedział że nie da się już nic zmienić, chciałem mu udowodnić że jest w błędzie, i chyba Mi się udało Edytowane 20 Lutego 2021 przez MARIUSZ 69 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi