Skocz do zawartości

M&J Spin Fly

Rekomendowane odpowiedzi

Masz do tego cierpliwość i rękę  :) , poziom " Master" ;)

Cierpliwość jest w tym przypadku na wagę złota, ciągle dążyłem do tego poziomu teraz dopiero jestem zadowolony z efektu swojej pracy

Gość jest nieprawdopodobny

Dzięki ,jeżeli to co robię jest przyjmowane pozytywnie bardzo mnie to cieszy

Bomba Panie

O taką bombę Mi chodziło ,i chyba się udało

I kolega miał rację-nie należy już nic zmieniać!

Jest idealnie!

Wiesz Marcin że jak to u Mnie bywa ,nie ma nic pewnego ,a słowo idealnie ma kilka odsłon, nawet jak uda się zmienić kilka detali sprawia mi to masę satysfakcji, jak już kiedyś pisałem jestem samokrytyczny, zawsze znajdę coś co jeszcze można poprawić/zmienić

O mamo :o  :o Mariusz to aby na pewno nie jest żywe :D   :whistling:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

Dzięki za uznanie. Chciałem i to nie wiesz jak bardzo żeby tak to wyglądało .Cel który został przeze Mnie wyznaczony został osiągnięty. Muszę jeszcze zmodyfikować kilka tematów przed sezonem,może będzie jak znajdę czas nowość.

Panowie , cofnijcie się kilka stron dalej i patrzcie na progres, nie mówcie mu że jest idealnie, wymyślkajcie, krytykujcie, mówcie ze chcemy lepiej...on się tak rozwija właśnie dzieki naszym wydziwianiom, pomyślcie o tym co będzie za rok... hej, chcemy lepiej!!! CHCEMY LEPIEJ!!! i dziwniej!!! wymyśl coś !!! zrób pływającą osę z odwłokiem na przegubie :D

Edytowane przez ivar

Panowie , cofnijcie się kilka stron dalej i patrzcie na progres, nie mówcie mu że jest idealnie, wymyślkajcie, krytykujcie, mówcie ze chcemy lepiej...on się tak rozwija właśnie dzieki naszym wydziwianiom, pomyślcie o tym co będzie za rok... hej, chcemy lepiej!!! CHCEMY LEPIEJ!!! i dziwniej!!! wymyśl coś !!! zrób pływającą osę z odwłokiem na przegubie :D

A i tu nie masz racji ,krytyka działa na Mnie deprymująco ,pozytywne opinie mobilizują i dają chęć do podnoszenia sobie poprzeczki jeszcze wyżej .A '' wydziwiania '' to pewnego rodzaju wyzwania a taki lubię  ;) .Nie mam tyle czasu ile bym chciał ,muszę dzielić czas na realizację zamówień i tworzenie nowych tematów ,jedno kosztem drugiego  :mellow:

Edytowane przez MARIUSZ 69

Mariusz po raz któryś już jestem w szoku :o :o :o A mucha to już wisienka na torcie [emoji14] :good: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:

Dzięki, mucha jeszcze będzie podlegać zmianom jak znajdę na to czas .

Turbo ochotka, i inne "przegubowce "

8c59ddcad9f4b883e67c8d303dae0580.jpga1ba2a24468794206b68308f024af783.jpg76ae8f4de1ab40f3e53002c065b92210.jpgc103586dfefcbec473da7deb31572bd9.jpgdfa5c1e976d3467a0247ec3e21b0050e.jpg395987e97bd5dc5d88247d5b88e38731.jpg57e96193b9a676e66de65651d86ecd7d.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Like 15

Mariusz daj już spokój z tymi robaczkami bo jak na nie patrzę, a potem na to co robię to mi psychika siada. ;)

A ważka jak zawsze :whistling: :good: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:

Masz piękne przynęty ,zresztą kilka mam ,to wiem co piszę.To Ja Tobie zazdroszczę

oczywiście pozytywnie ,bo jest i czego .

Dzięki za uznanie ,to taki pozytywny zastrzyk energii i chęci do wykonywania jeszcze lepszych przynęt.

Edytowane przez MARIUSZ 69

Wędkarstwo muchowe to nie moja bajka ale systematycznie tu zaglądam bo wielki kunszt i sztuka u Ciebie kolego

Dzięki za uznanie, większość przynęt jest pod spining z racji faktu że sam na nie łowię ,a nie mam w planach jak na razie wędki muchowej .