Piotr Gołąb Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Masz do tego cierpliwość i rękę , poziom " Master" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Gość jest nieprawdopodobny ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Bomba Panie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 I kolega miał rację-nie należy już nic zmieniać! Jest idealnie! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 O mamo Mariusz to aby na pewno nie jest żywe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Masz do tego cierpliwość i rękę , poziom " Master" Cierpliwość jest w tym przypadku na wagę złota, ciągle dążyłem do tego poziomu teraz dopiero jestem zadowolony z efektu swojej pracy Gość jest nieprawdopodobny Dzięki ,jeżeli to co robię jest przyjmowane pozytywnie bardzo mnie to cieszy Bomba PanieO taką bombę Mi chodziło ,i chyba się udało I kolega miał rację-nie należy już nic zmieniać! Jest idealnie! Wiesz Marcin że jak to u Mnie bywa ,nie ma nic pewnego ,a słowo idealnie ma kilka odsłon, nawet jak uda się zmienić kilka detali sprawia mi to masę satysfakcji, jak już kiedyś pisałem jestem samokrytyczny, zawsze znajdę coś co jeszcze można poprawić/zmienić O mamo Mariusz to aby na pewno nie jest żywe Dzięki za uznanie. Chciałem i to nie wiesz jak bardzo żeby tak to wyglądało .Cel który został przeze Mnie wyznaczony został osiągnięty. Muszę jeszcze zmodyfikować kilka tematów przed sezonem,może będzie jak znajdę czas nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Cub Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Mariusz powiedzenie chińskie rączki przy tym co robisz nabiera zupełnie nowego znaczenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) Panowie , cofnijcie się kilka stron dalej i patrzcie na progres, nie mówcie mu że jest idealnie, wymyślkajcie, krytykujcie, mówcie ze chcemy lepiej...on się tak rozwija właśnie dzieki naszym wydziwianiom, pomyślcie o tym co będzie za rok... hej, chcemy lepiej!!! CHCEMY LEPIEJ!!! i dziwniej!!! wymyśl coś !!! zrób pływającą osę z odwłokiem na przegubie Edytowane 24 Lutego 2021 przez ivar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) Panowie , cofnijcie się kilka stron dalej i patrzcie na progres, nie mówcie mu że jest idealnie, wymyślkajcie, krytykujcie, mówcie ze chcemy lepiej...on się tak rozwija właśnie dzieki naszym wydziwianiom, pomyślcie o tym co będzie za rok... hej, chcemy lepiej!!! CHCEMY LEPIEJ!!! i dziwniej!!! wymyśl coś !!! zrób pływającą osę z odwłokiem na przegubie A i tu nie masz racji ,krytyka działa na Mnie deprymująco ,pozytywne opinie mobilizują i dają chęć do podnoszenia sobie poprzeczki jeszcze wyżej .A '' wydziwiania '' to pewnego rodzaju wyzwania a taki lubię .Nie mam tyle czasu ile bym chciał ,muszę dzielić czas na realizację zamówień i tworzenie nowych tematów ,jedno kosztem drugiego Edytowane 25 Lutego 2021 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Mucha w trochę innej wersji Edytowane 26 Lutego 2021 przez MARIUSZ 69 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Coś pod pstrągi, "przegubowiec" w kilku wariantach Edytowane 28 Lutego 2021 przez MARIUSZ 69 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Mariusz po raz któryś już jestem w szoku A mucha to już wisienka na torcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Mariusz po raz któryś już jestem w szoku A mucha to już wisienka na torcie [emoji14] Dzięki, mucha jeszcze będzie podlegać zmianom jak znajdę na to czas . Turbo ochotka, i inne "przegubowce " Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Lift ,dla realizacji koncepcji z serii jakby to zrobić inaczej Edytowane 8 Marca 2021 przez MARIUSZ 69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Mariusz daj już spokój z tymi robaczkami bo jak na nie patrzę, a potem na to co robię to mi psychika siada. A ważka jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Mariusz daj już spokój z tymi robaczkami bo jak na nie patrzę, a potem na to co robię to mi psychika siada. A ważka jak zawsze Masz piękne przynęty ,zresztą kilka mam ,to wiem co piszę.To Ja Tobie zazdroszczę oczywiście pozytywnie ,bo jest i czego . Dzięki za uznanie ,to taki pozytywny zastrzyk energii i chęci do wykonywania jeszcze lepszych przynęt. Edytowane 8 Marca 2021 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Coś niesamowitego, brak słów, zbieram szczękę z podłogi. Chapeau bas! Wyniki wyszukiwania Wyniki wyszukiwania w sieci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Wędkarstwo muchowe to nie moja bajka ???? ale systematycznie tu zaglądam bo wielki kunszt i sztuka u Ciebie kolego???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Wędkarstwo muchowe to nie moja bajka ale systematycznie tu zaglądam bo wielki kunszt i sztuka u Ciebie kolegoDzięki za uznanie, większość przynęt jest pod spining z racji faktu że sam na nie łowię ,a nie mam w planach jak na razie wędki muchowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Jedną z przynęt która jest częścią zamówienia był chrabąszcz ,nie mogłem się oprzeć pokusie aby go nie wykonać nieco inaczej Edytowane 10 Marca 2021 przez MARIUSZ 69 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 (edytowane) Klasyka na topie ,dodam tylko że bardzo pożądana Edytowane 17 Marca 2021 przez MARIUSZ 69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Po kilkunastu modyfikacjach powstała wersja końcowa Edytowane 18 Marca 2021 przez MARIUSZ 69 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Po kilkunastu modyfikacjach powstała wersja końcowa???????????? Jakoś Ci nie wierzę... Świetna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Jakoś Ci nie wierzę... Świetna robota!A i słusznie , bo zawsze można jeszcze coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Chyba na majowego jeszcze za wcześnie ????Fajnie wyszło pokładełko przechodzące w haczyk ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi