MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 (edytowane) Kilka os szykuje się do odfrunięcia, zanim do tego dojdzie ustawiły się jeszcze do zdjęcia Edytowane 23 Marca 2021 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 (edytowane) Temat ważki dzieki pewnenu zamówieniu został poprawiony Ostatecznie powstała taka wersja Edytowane 31 Marca 2021 przez MARIUSZ 69 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Niebieskie......miazga. A powiedz mi, łowi ktoś ryby na te wielkoludy? A jeśli tak, jak wygląda po holu, albo choć po samym braniu. Pytam z ciekawości, bo akurat ważki dla mnie to tylko gablotka, za szybą???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Niebieskie......miazga. A powiedz mi, łowi ktoś ryby na te wielkoludy? A jeśli tak, jak wygląda po holu, albo choć po samym braniu. Pytam z ciekawości, bo akurat ważki dla mnie to tylko gablotka, za szybąWbrew pozorom przynęta jest trwała, nie rozpada się na czynnik pierwsze. Zamówienie jest dla kolegi z Niemiec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 To jeszcze jedno pytanie, ile waży taki stworek i może głupie...to pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Piękna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Od dawna chciałem zrobić konika polnego, w końcu jest .Waga 1.9 g i pływa ,to mnie najbardziej cieszy .Dla kontrastu kolorystycznego osa ,w sam raz na te Święta Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez MARIUSZ 69 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Już widzę takiego konika w pudełku ????Śliczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Eeee to prawdziwe nabite na haczyk.Klasa chapeaus bas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Super wyglada ten konik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Jest tak jak chciałem 1.9 g i unosi się na powierzchni, cel osiągnięty Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez MARIUSZ 69 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Oj Mariusz jak byś go nie pokazał od spodu to jeszcze bym Ci uwierzył że to sztuczna przynęta ale jak tak leży na plecach i widzę ten brzuszek i nóżki to mam bardzo mieszane myśli Nie wiem jak Ty to robisz ale jestem po raz któryś już tam w szoku KAPITALNA robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Oj Mariusz jak byś go nie pokazał od spodu to jeszcze bym Ci uwierzył że to sztuczna przynęta ale jak tak leży na plecach i widzę ten brzuszek i nóżki to mam bardzo mieszane myśli Nie wiem jak Ty to robisz ale jestem po raz któryś już tam w szoku KAPITALNA robota Dzięki wielkie ,cały czas dążyłem do tego aby osiągnąć taki efekt i w końcu się udało .Kolejna nawet niewielka zmiana będzie już nie lada wyzwaniem ,a Ja lubię takowe Super wyglada ten konikDzięki Eeee to prawdziwe nabite na haczyk.Klasa chapeaus basZamierzam przeprowadzić kilka zmian ,kolejne powinny być inne Już widzę takiego konika w pudełku ŚlicznyDzięki ,nie widzę problemu ,abym tylko czas znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Konik i chrabąszcz rewelacja???????????? Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Temat który cieszy się ogromnym powodzeniem i absorbuje większość wolnego czasu Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez MARIUSZ 69 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Jak dla mnie jesteś muchowym guru???? zawstydzasz wiele zbiorów entomologicznych ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Konik polny nr.2 .Chrabąszcz po lekkich modyfikacjach Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez MARIUSZ 69 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Jak zawsze kapitalna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) Sezon na wzdregi i inny białoryb można rozpoczynać. Ostatnie ważki jak na razie Edytowane 15 Maja 2021 przez MARIUSZ 69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) Jak zwykle arcydzieła Edytowane 16 Maja 2021 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Ukręciłem tak na szybko coś dla siebie, po przejrzeniu zawartości moich zasobów a raczej ich braku ,stwierdziłem że prawie nic nie mam .W terenie sprawdziły się wyśmienicie Edytowane 20 Czerwca 2021 przez MARIUSZ 69 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 (edytowane) Chwila wolnego i nowy projekt doczekał się realizacji .Musi poczekać na testy w terenie ,aby potwierdzić słuszność mojej koncepcji. Waga 0.70 g i jest pływający Edytowane 30 Czerwca 2021 przez MARIUSZ 69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Świetnie to wygląda.Nie wiem czy ryby doceniają ten realizm ale pewnie przyjemnie się łowi ładnym robakiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Jak zawsze perfekcyjne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Świetnie to wygląda.Nie wiem czy ryby doceniają ten realizm ale pewnie przyjemnie się łowi ładnym robakiemMyślę że doceniają i to bardzo ,a łowi się znacznie przyjemniej to fakt Jak zawsze perfekcyjne wykonanie Dzięki, takie wpisy to świetna motywacja do jeszcze lepszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi