Skocz do zawartości

M&J Spin Fly

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Niebieskie......miazga. A powiedz mi, łowi ktoś ryby na te wielkoludy? A jeśli tak, jak wygląda po holu, albo choć po samym braniu. Pytam z ciekawości, bo akurat ważki dla mnie to tylko gablotka, za szybą

Wbrew pozorom przynęta jest trwała, nie rozpada się na czynnik pierwsze. Zamówienie jest dla kolegi z Niemiec .

Oj Mariusz jak byś go nie pokazał od spodu to jeszcze bym Ci uwierzył że to sztuczna przynęta ale jak tak leży na plecach i widzę ten brzuszek i nóżki to mam bardzo mieszane myśli :D Nie wiem jak Ty to robisz ale jestem po raz któryś już tam w szoku :o KAPITALNA robota :whistling:  :good:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

• Like 1

Oj Mariusz jak byś go nie pokazał od spodu to jeszcze bym Ci uwierzył że to sztuczna przynęta ale jak tak leży na plecach i widzę ten brzuszek i nóżki to mam bardzo mieszane myśli :D Nie wiem jak Ty to robisz ale jestem po raz któryś już tam w szoku :o KAPITALNA robota :whistling:  :good:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

Dzięki wielkie  :)  :good: ,cały czas dążyłem do tego aby osiągnąć taki efekt i w końcu się  udało .Kolejna nawet niewielka zmiana będzie już nie lada wyzwaniem ;) ,a Ja lubię takowe  :D

Super wyglada ten konik

Dzięki  :good:

Eeee to prawdziwe nabite na haczyk.

Klasa chapeaus bas

Zamierzam przeprowadzić kilka zmian ,kolejne powinny być inne  ;)

Już widzę takiego konika w pudełku

Śliczny

Dzięki ,nie widzę problemu ,abym tylko czas znalazł 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Świetnie to wygląda.

Nie wiem czy ryby doceniają ten realizm ale pewnie przyjemnie się łowi ładnym robakiem

Myślę że doceniają i to bardzo ,a łowi się znacznie przyjemniej to fakt

Jak zawsze perfekcyjne wykonanie :whistling:   :good:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

Dzięki, takie wpisy to świetna motywacja do jeszcze lepszej pracy