Skocz do zawartości

M&J Spin Fly

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem napisać wczoraj,ale niestety zbierałem szczękę z podłogi gdy zobaczyłem tą mrówę :rolleyes: ,później gdy wszystkie kły zebrałem do kupy, zjechałem niżej by pochwalić to Twoje dzieło sztuki,no a tutaj nowy robaczek i znowu to samo :o Tym razem zęby rozprysły się po całym pokoju i zbierania było do późnej nocy  :lol:

Masz chłopie talent niesamowity :whistling:  :good:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands: Myślałem że w życiu już wiele widziałem odnośnie rękodzieła ale jednak byłem w błędzie  :wacko:  

• Like 1

Miałem napisać wczoraj,ale niestety zbierałem szczękę z podłogi gdy zobaczyłem tą mrówę :rolleyes: ,później gdy wszystkie kły zebrałem do kupy, zjechałem niżej by pochwalić to Twoje dzieło sztuki,no a tutaj nowy robaczek i znowu to samo :o Tym razem zęby rozprysły się po całym pokoju i zbierania było do późnej nocy  :lol:

Masz chłopie talent niesamowity :whistling:  :good:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands: Myślałem że w życiu już wiele widziałem odnośnie rękodzieła ale jednak byłem w błędzie  :wacko:

Alku jest mi niezmiernie miło za tak pozytywną opinię ,a aprobata od Ciebie osoby którą uważam za świetnego twórcę nie jest bez znaczenia ,nie każdy ma odwagę lub chęć szczerze napisać i ocenić moją pracę, dla mnie takie słowa są bardzo mobilizujące i staram się jeszcze bardziej ,mam więcej pomysłów i chęci do dalszego działania. Garstka osób dopinguje mnie od początku,należy się wam wszystkim szczere DZIEKUJĘ!!!!
  • Like 1

Przestań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

:good: :good: :good: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:

Marcin obiecałem Tobie wcześniej że coś jeszcze pokażę i nie mogłem zawieść, odstawiłem na chwilę zamówienia i są efekty,będę chciał jeszcze coś zrobić ale to wszystko w swoim czasie

Parę dni człowiek nie zajrzy do wątku, a tu cuda się dzieją (kręcą)... ;)

Wystarczy tylko chwila aby coś powstało, ważka nr. 2 ,wprowadziłem kilka zmian żeby nieznacznie zmieniła swój wygląd i dzięki temu chyba jest lepiej

8eb0a3eb9fa5cb4096b1c5b995c9b959.jpg8e831dd248324bfee0697eb5822626ae.jpg

Edytowane przez MARIUSZ 69
  • Like 16