Guzu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 części dostępne jeszcze są na usa są poza przekładnią(pytałem ),u japantackle są przekładnie JDM do 98(przetykane nie wkręcane) a przynajmniej były rok temu jeszcze.poza tym,tam jest mało części i niema co się zepsuć ja się ostatnio zapatruję w 08 PG.coś te ?łsemki mają w sobie <_< czesci praktycznie nie ma.najprosciej znalezc dawce organow <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ale jak tu wybrać na odległość?Cię?źko o nowego.(znaczy nie widać na ebay ?źadnego nowego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel75 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Shimano stella 4000f to nie jest model jak dobrze pamiętam z roku 98 tylko 2000r . Wedlug mnie jest to lepszy model ni?ź f na Japonię dzięki wkręcanej rączce .Skradałem się ją kupić 2000r ale niestety cię?źko było ukręcić przed kobietko te parę złoty kupiłem młodszą siostrę TP . Według mnie przy odrobinie szacunku regularnym serwisowaniu kołowrotek na całe ?źycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Tak dawcę dosyć łatwo znaleźć gł?łwnie tego JDMTak do 08SW4000PG robię podchody ale to tak raczej bli?źej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Czy te Stelle 08SW mają body Aluminiowe czy Magnezowe? Raczej Alu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Shimano stella 4000f to nie jest model jak dobrze pamiętam z roku 98 tylko 2000r . Tak, masz racje, jest to Model z 2000r. Shimano Stella 4000F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel75 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Uwa?źaj przy czyszczeniu i smarowaniu kabłąka na plastyczek z sprę?źynko nar 4718 lubi przy zdejmowaniu ,zakładaniu u cieknąc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dzisiaj odebrałem kołowrotek Shimano Stella 4000F, wra?źenie bardzo pozytywne, na sam widok uśmiech pojawił się na twarzy, zero zadrapań, cicha praca w por?łwnaniu do kołowrotk?łw, kt?łrymi miałem zaszczyt kręcić do tej pory. W tym modelu nie ma luz?łw, szum?łw czy terkotania. Mam nadzieje, ze tak będzie przez następne 11 lat. Nie namawiam do zakupu, to tylko moja opinia, pokoszę się o stwierdzenie, ?źe ten model, jest najlepszym kołowrotkiem, jaki miałem okazje mieć. Następny w drodze. Dziękuje za pomoc, w zakupie dw?łm kolegom z forum. Pasowałoby go oczyścić od środka i nasmarować... <_< Tak jak TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Pasowałoby go oczyścić od środka i nasmarować... <_< Nooo... <_< :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Noo,Panowie bo juz kilka razy sie tu pojawiło sw08pg,sam posiadam,swpg(01)jestem z niej bardzo zadowolny najlepszy jak do tej pory DLA MNIE kołowrotek,ale bardzo wielkie zainteresowanie jest we mnie tą z(08)i tak -mi sie mazy ze moze kiedys sie przydazy-i wszelkie info o niej miło by sie czytało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Darek chyba miejsce się dla niego znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Tzn:J?łziu bo nie bardzo kumam, ,narazie jaden na swpg(01) a jutro bedzie n?łwka swHG,(ech daniel....)ale w mojej łysej bani cały czas jest ta 08,ale cena jest dla mnie zaporowa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jaka cena zaporowa .Zatnij się w sobie i............. Darek miejsce w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ta jak by sie moja dowiedziała to bym sie nie musiał zacinac tylko od razu pociąć,i to szarym mydłem, a miejsce w szafie??????chiał miec tak zapchaną szafe stellami jak moja zona ciuszkami(człowiek nie czuje jak rymuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Łoj tamgłupawy i bojuncy to łon zawse boł Ale łep to ci mo ta gnida dworskaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Hehe dałes rade tym,A teraz pytanko czy gwint uchwytu,z swpg(01) bedzie pasował do tej z rocznika (08)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Nabrałem chęci na Kołowrotek Stella, tylko ze ciut mniejszy model, a mianowicie 2500F, wsp?łłpracowałby ten kołowrotek z kijem XST1143F RX8 2,90 10-21g. Pomijając wagę i pojemność szpuli, czym jeszcze się r?ł?źni od modelu 4000F, tzn. czy od środka jest ubo?źsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Pinion przekladni ma podparty jednostronnie na lozysku.W rozmiarze 4000 lozyska sa po obu stronach piniona. Jedyna Stella 2500, ktora ma obustronne podparcie piniona na lozyskach to aktualny model 2010 (FE). Wiecej zmian nie bedzie - poza tymi oczywistymi. Czyli pojemnoscia szpuli, nawojem czy moca hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Obie siostrzyczki , jedna mniejsza, a druga większa. Jestem zadowolony z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A feeeee... Obrzydliwki takie... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 No Marcin pełnia szczęścia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel75 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Najładniejsze siostrzyczki jakę widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Moje ładniejsze bo nowsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Moje ładniejsze bo nowsze . A właśnie, ?źe moje najładniejsze bo ja mam wszystko najładniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Same cacy Pan Tomaszek ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi