kubazmech Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Jak dla mnie F-ka, jeśli chodzi o wartość użytkową, jest perfekcyjnym narzędziem. Takiego kołowrotka szukałem: robi to co ma robić, w sposób dokładnie taki, w jaki powinna i w żaden sposób nie przypomina o swoim istnieniu A ja na rybach mogę się skupić na wędkowaniu, nie na sprzęcie. Solidne urządzenie.Aha, i hamulec ma świetny; b.precyzyjny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Właśnie ją zakupiłem ;-) A czy podjęte ryzyko się zrekompensuje dobrej jakości sprzętem się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Właśnie ją zakupiłem ;-) A czy podjęte ryzyko się zrekompensuje dobrej jakości sprzętem się okaże Jeżeli jest w dobrym stanie mechanicznym, to posłuży długo.Trzeba tylko zadbać o jakiś czasowy przegląd i podmianke smaru i sprzęt na lata przyjemnego łowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Jaki serwis polecacie do przeglądu i nasmarowania stelli z 95 r. Najlepiej Warszawa i okolice. W ostateczności wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Do p. Zielińskiego na Żelazną. Nr telefonów były na forum w wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Ok, dzięki.Gwoli ścisłości, to nie ja jestem nabywcą wspominanej wyżej.Swoją użytkuję od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi