hlehle Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 A gumy :rippery czy też może tak popularne swimbaity typu line thru? Gumy wszelakie. Np w niektórych sezonach sprawdzały mi się wielkie twistery i wcale nie były to modne imitacje węgorzy za pierdyliard monet, a po prostu wielkie twistery stosowane w morskim łowieniu.Jednak zazwyczaj łowię na rippery. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 sprawdzały mi się wielkie twisteryMoja wiara w ten typ przynęty jest słaba,ale dołączę do arsenału na ten rok :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Moja wiara w ten typ przynęty jest słaba,ale dołączę do arsenału na ten rok :-) Od dwóch lat mi ryby na tego typu przynęty nie biorą Może za dużo ludzi zaczęło ich używać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Wczoraj kolejny (2.) Sylwester spędzany w Łodzi więc trzeba było jakoś umilić sobie czas - wybór padł na Bieg Sylwestrowy. Najpierw bieg na miejscówkę (aby nikt jej nie zajął ): i na mecie można było zameldować się z niezłą sztuką : Dzięki TomekSudety za Taimenie. Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku i jak najwięcej czasu nad wodą. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Darek K 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi