Kadet Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam.Czy przelotki FUJI BLNAG nie będą zbyt delikatne do blanku 25LB wyrzut do 60gr.Kij bedzie zbrojony spiralnie i obawiam się że z uwagi na małą powierzchnię stopek mogą być poprostu wyrwane z blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nie powinno być takiego problemu nawet przy spiralnym zbrojeniu. Ja zbriołem spiralne kije o realnym udźwigu 15kg w BMNAG - (wersja z grubszymi ramkami) i nic takiego się nie stało a kije testowałem solidnie. Co prawda BLNAG mają też nieco krótsze stopki ale myślę że wszystko będzie dobrze. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=258772 msg_258772 linkj jak to wyglądało u mnie. Otwórz P1130375.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi