Skocz do zawartości

Jakie śpiochy polecacie?

jerry hzs

Rekomendowane odpowiedzi

"Visiony mają jeden plus, a mianowicie serwis (pogwarancyjny również) na miejscu."

Jasne to jest plus taki że serwis pogwarancyjny działa dobrze płacisz 100 i ci pokleją, ale wolałbym żeby tam nie lądowały te spodnie co rusz... Aquazy wyglądają bardzo przyzwoicie i może są szyte podobnie jak simms co było by fajne bo leżały by idealnie. No nic chyba trzeba kupić i tyle :ph34r:

Nie wiem, ile prawdy w tym, że Aquaz produkuje coś dla Simms'a, ale na focie wyglądają identycznie. 

Suwak, super sprawa, pod warunkiem, że działa. Przy ostatnim zakupie długo zastanawiałem się nad gaciami z suwakiem, ostatecznie odpuściłem. Widziałem walkę Kolegów z zaciętym zamkiem daleko od cywilizacji, z drugiej strony możliwość błyskawicznego pozbycia się gaci z tyłka jest nie do przecenienia.

Przekopałem trochę internety i fora zagraniczne ludzie chwalą aquaz znalazło się nawet kilka wypowiedzi wędkarzu z USA, że za cenę simms kupują dwie pary aquaz bo nie odbiegają one jakością od tych droższych :) :rolleyes:. Jestem pełen nadzieji

Skontaktowałem się z FM niestety tych woderów już nie ma została ostatnia para M w internecie też nie bardzo są dostępne co się stało ? :/

Sklep FM podaje to jako oficjalną informację w opisie śpiochów Aquaz.

Bartku, co mogło być powodem zacieniania się zamka? Piach?

Trudno powiedzieć, ale piach, muł, ił, to główni podejrzani.

Ciekawi mnie, ktore to modele Simms'a sa szyte przez Aquaz. Wszystkie topowe spiochy Simms'a sa szyte w Bozeman w stanie Montana. Cos mi tu nie gra....

No właśnie, zajrzałem w swoje G3 i napisano jak byk, że Made in USA, Montana. Co z tego wynika?  ;)

Także moje śpiochy Simmsy jakimś " cudem" są robione w USA. Wg. mnie kolejne ( kiedyś ktoś także pisał o kamizelkach "robionych" dla Simmsa) powtarzanie i powoływanie się na produkcję dla Simmsa wyssane z palca. Ale ludzkie języki mielą i mielą bez zastanowienia. Powtórzę pytanie kolegi Kwinto- które śpiochy robi Aquaz? 

Ja polecę ogólnie firmę Vision, ale nie konkretny model lecz podejście biznesowe do klienta. Jakiś czas temu poprosiłem o element do pływadełka, który zgubiłem. Wysłali mi nieodpłatnie i szybko nie licząc nawet za kuriera. Zaraz potem będąc na lipieniu zaczęła lać mi skarpeta w Ikonach. Wczoraj zadzwonił do mnie Pan Adam informując, że jest wada materiałowa i w dniu dzisiejszym wysyłają do mnie nowy egzemplarz. Ja wiem, że są wodery lepsze, albo tańsze i równie dobre, ale mnie Vision kupił serwisem i podejściem do sprawy. Nie muszę niczego udowadniać i po prostu mogę bezstresowo łowić.

Btw: w międzyczasie zamówiłem Heavy Havu. Będzie zapas

Piotrek Rajkowski.

• Like 3

Ja polecę ogólnie firmę Vision, ale nie konkretny model lecz podejście biznesowe do klienta. Jakiś czas temu poprosiłem o element do pływadełka, który zgubiłem. Wysłali mi nieodpłatnie i szybko nie licząc nawet za kuriera. Zaraz potem będąc na lipieniu zaczęła lać mi skarpeta w Ikonach. Wczoraj zadzwonił do mnie Pan Adam informując, że jest wada materiałowa i w dniu dzisiejszym wysyłają do mnie nowy egzemplarz. Ja wiem, że są wodery lepsze, albo tańsze i równie dobre, ale mnie Vision kupił serwisem i podejściem do sprawy. Nie muszę niczego udowadniać i po prostu mogę bezstresowo łowić.

Btw: w międzyczasie zamówiłem Heavy Havu. Będzie zapas

Piotrek Rajkowski.

A ja mam odmienne zdanie - zgubiłem śrubkę ktora zabezpieczała hamulec komy kassete przed odkręcaniem - pisałem do nich 3 razy ( słownie trzy ) ze z checia pokryje koszty wysyłki i części itp itd - cisza :) wiec widocznie serwis działa jak wydasz troche $$ ale to tylko moje zdanie. Innych produktów i ich nie mam choc nie mowię ze na śpiochy sie nie zdecyduje :)

• Like 1

Hmm, ja również miałem pozytywne wrażenia z serwisem Hurcha. Michał, a pisałeś bezpośrednio na maila czy przez formularz na stronie?

Przez formularz serwisowy :) ok dzięki za rady zadzwonie do nich zobaczymy co da sie zrobić :)

Zawsze wcześniej dzwonię.

Po prostu preferuję taki kontakt. Mam pewność, że to co chcialem im przekazać przekazałem. :D

Mail może trafić do spamu lub można go najzwyczajniej w świecie przeoczyć - ludzka rzecz.

Serwis i profesjonalizmu ludzi tam pracujący według mnie jak najbardziej na plus.

Edytowane przez gringo

Hmm, ja również miałem pozytywne wrażenia z serwisem Hurcha. Michał, a pisałeś bezpośrednio na maila czy przez formularz na stronie? 

@Meme-Może po prostu zadzwoń do nich. Każda osoba, która odbierze (na ogół jest to Pan Piotr Gybej) jest kontaktowa, uprzejma i rzeczowa. Na pewno coś wymyślą.

Zawsze wcześniej dzwonię.

Po prostu preferuję taki kontakt. Mam pewność, że to co chcialem im przekazać przekazałem. :D

Mail może trafić do spamu lub można go najzwyczajniej w świecie przeoczyć - ludzka rzecz.

Serwis i profesjonalizmu ludzi tam pracujący według mnie jak najbardziej na plus.

A wiec że być sprawiedliwym - zadzwoniłem dziś - na pocztaku pan odesłał mnie do wypełnieni formularza serwisowego - gdy usyszał że zostało to zrobione jakieś 2-3 miesiące temu chwila ciszy sprawdził i jutro wysyłka częsci, choć proponowałem zapłate pan powiedział że pokryją koszty. Wiec ogólnie na duży plus. Dziekuje panowie za rady i już nie spamie :) 

• Like 3

A wiec że być sprawiedliwym - zadzwoniłem dziś - na pocztaku pan odesłał mnie do wypełnieni formularza serwisowego - gdy usyszał że zostało to zrobione jakieś 2-3 miesiące temu chwila ciszy sprawdził i jutro wysyłka częsci, choć proponowałem zapłate pan powiedział że pokryją koszty. Wiec ogólnie na duży plus. Dziekuje panowie za rady i już nie spamie :)

Stawiasz piwo za radę przy okazji  :D  ;)

Mówiłem, że to spoko goście są. 

• Like 1

Przecież mówiłem ☺

Przed chwilą dotarły do mnie nówki sztuki Ikony-zgodnie z umową. Od poprzedników różnią się trochę detalami (klamry od szelek i paska) i mam wrażenie, że jest nieco większa skarpeta. Nie jestem także pewien czy kraj producenta nie uległ zmianie.

Jakość jak przy poprzedniku - świetna.

Zobaczymy jak sprawdzą się w boju...jutro.

• Like 1