gringo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgadzam się z Tobą. Co jak co, ale te Aquazy maja bardzo ciekawy dizajn. Najbardziej podoba mi się ten zamek na klatce piersiowej. Visiony mają jeden plus, a mianowicie serwis (pogwarancyjny również) na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 "Visiony mają jeden plus, a mianowicie serwis (pogwarancyjny również) na miejscu." Jasne to jest plus taki że serwis pogwarancyjny działa dobrze płacisz 100 i ci pokleją, ale wolałbym żeby tam nie lądowały te spodnie co rusz... Aquazy wyglądają bardzo przyzwoicie i może są szyte podobnie jak simms co było by fajne bo leżały by idealnie. No nic chyba trzeba kupić i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No to jak zakupisz to pochwal się jak się spisują nad wodą i czy się wygodnie w nich będzie śmigało na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie wiem, ile prawdy w tym, że Aquaz produkuje coś dla Simms'a, ale na focie wyglądają identycznie. Suwak, super sprawa, pod warunkiem, że działa. Przy ostatnim zakupie długo zastanawiałem się nad gaciami z suwakiem, ostatecznie odpuściłem. Widziałem walkę Kolegów z zaciętym zamkiem daleko od cywilizacji, z drugiej strony możliwość błyskawicznego pozbycia się gaci z tyłka jest nie do przecenienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie wiem, ile prawdy w tym, że Aquaz produkuje coś dla Simms'a, ale na focie wyglądają identycznie. Sklep FM podaje to jako oficjalną informację w opisie śpiochów Aquaz.Bartku, co mogło być powodem zacieniania się zamka? Piach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ciekawi mnie, ktore to modele Simms'a sa szyte przez Aquaz. Wszystkie topowe spiochy Simms'a sa szyte w Bozeman w stanie Montana. Cos mi tu nie gra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Czyżby chwyt marketingowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Coś wspólnego muszą mieć ze sobą skoro podają oficjalnie takie informacje czyżby nikt z nas tutaj nie miał żadnego modelu aquaz muszę być prekursorem i zrobić test ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Przekopałem trochę internety i fora zagraniczne ludzie chwalą aquaz znalazło się nawet kilka wypowiedzi wędkarzu z USA, że za cenę simms kupują dwie pary aquaz bo nie odbiegają one jakością od tych droższych . Jestem pełen nadzieji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Przekopałem trochę internety i fora zagraniczne ludzie chwalą aquaz znalazło się nawet kilka wypowiedzi wędkarzu z USA, że za cenę simms kupują dwie pary aquaz bo nie odbiegają one jakością od tych droższych . Jestem pełen nadziejiSkontaktowałem się z FM niestety tych woderów już nie ma została ostatnia para M w internecie też nie bardzo są dostępne co się stało ? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Sklep FM podaje to jako oficjalną informację w opisie śpiochów Aquaz.Bartku, co mogło być powodem zacieniania się zamka? Piach? Trudno powiedzieć, ale piach, muł, ił, to główni podejrzani. Ciekawi mnie, ktore to modele Simms'a sa szyte przez Aquaz. Wszystkie topowe spiochy Simms'a sa szyte w Bozeman w stanie Montana. Cos mi tu nie gra.... No właśnie, zajrzałem w swoje G3 i napisano jak byk, że Made in USA, Montana. Co z tego wynika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 No wlasnie o to mi chodzi Bartek. Jesli sie nie myle wszystkie spiochy Simms'a na membranie z Gore-Texu sa robione w USA, pozostale w Chinach (chyba). Wiec, ktore sa robione przez Aquaz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Także moje śpiochy Simmsy jakimś " cudem" są robione w USA. Wg. mnie kolejne ( kiedyś ktoś także pisał o kamizelkach "robionych" dla Simmsa) powtarzanie i powoływanie się na produkcję dla Simmsa wyssane z palca. Ale ludzkie języki mielą i mielą bez zastanowienia. Powtórzę pytanie kolegi Kwinto- które śpiochy robi Aquaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ja próbuje się doszukać informacji jakiś co te firmy mają wspólnego ale póki nic nie znalazłem ma ktoś sztukę łowienia pod ręką co tam piszą w katalogu o tych spodniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Może najlepiej zapytać sklep FM , byłoby gdyby podali źródło swoich informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja polecę ogólnie firmę Vision, ale nie konkretny model lecz podejście biznesowe do klienta. Jakiś czas temu poprosiłem o element do pływadełka, który zgubiłem. Wysłali mi nieodpłatnie i szybko nie licząc nawet za kuriera. Zaraz potem będąc na lipieniu zaczęła lać mi skarpeta w Ikonach. Wczoraj zadzwonił do mnie Pan Adam informując, że jest wada materiałowa i w dniu dzisiejszym wysyłają do mnie nowy egzemplarz. Ja wiem, że są wodery lepsze, albo tańsze i równie dobre, ale mnie Vision kupił serwisem i podejściem do sprawy. Nie muszę niczego udowadniać i po prostu mogę bezstresowo łowić. Btw: w międzyczasie zamówiłem Heavy Havu. Będzie zapas Piotrek Rajkowski. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja polecę ogólnie firmę Vision, ale nie konkretny model lecz podejście biznesowe do klienta. Jakiś czas temu poprosiłem o element do pływadełka, który zgubiłem. Wysłali mi nieodpłatnie i szybko nie licząc nawet za kuriera. Zaraz potem będąc na lipieniu zaczęła lać mi skarpeta w Ikonach. Wczoraj zadzwonił do mnie Pan Adam informując, że jest wada materiałowa i w dniu dzisiejszym wysyłają do mnie nowy egzemplarz. Ja wiem, że są wodery lepsze, albo tańsze i równie dobre, ale mnie Vision kupił serwisem i podejściem do sprawy. Nie muszę niczego udowadniać i po prostu mogę bezstresowo łowić. Btw: w międzyczasie zamówiłem Heavy Havu. Będzie zapas Piotrek Rajkowski.A ja mam odmienne zdanie - zgubiłem śrubkę ktora zabezpieczała hamulec komy kassete przed odkręcaniem - pisałem do nich 3 razy ( słownie trzy ) ze z checia pokryje koszty wysyłki i części itp itd - cisza wiec widocznie serwis działa jak wydasz troche $$ ale to tylko moje zdanie. Innych produktów i ich nie mam choc nie mowię ze na śpiochy sie nie zdecyduje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Hmm, ja również miałem pozytywne wrażenia z serwisem Hurcha. Michał, a pisałeś bezpośrednio na maila czy przez formularz na stronie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 @Meme-Może po prostu zadzwoń do nich. Każda osoba, która odbierze (na ogół jest to Pan Piotr Gybej) jest kontaktowa, uprzejma i rzeczowa. Na pewno coś wymyślą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Hmm, ja również miałem pozytywne wrażenia z serwisem Hurcha. Michał, a pisałeś bezpośrednio na maila czy przez formularz na stronie?Przez formularz serwisowy ok dzięki za rady zadzwonie do nich zobaczymy co da sie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Zawsze wcześniej dzwonię. Po prostu preferuję taki kontakt. Mam pewność, że to co chcialem im przekazać przekazałem. Mail może trafić do spamu lub można go najzwyczajniej w świecie przeoczyć - ludzka rzecz. Serwis i profesjonalizmu ludzi tam pracujący według mnie jak najbardziej na plus. Edytowane 2 Września 2016 przez gringo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Hmm, ja również miałem pozytywne wrażenia z serwisem Hurcha. Michał, a pisałeś bezpośrednio na maila czy przez formularz na stronie? @Meme-Może po prostu zadzwoń do nich. Każda osoba, która odbierze (na ogół jest to Pan Piotr Gybej) jest kontaktowa, uprzejma i rzeczowa. Na pewno coś wymyślą. Zawsze wcześniej dzwonię.Po prostu preferuję taki kontakt. Mam pewność, że to co chcialem im przekazać przekazałem. Mail może trafić do spamu lub można go najzwyczajniej w świecie przeoczyć - ludzka rzecz. Serwis i profesjonalizmu ludzi tam pracujący według mnie jak najbardziej na plus.A wiec że być sprawiedliwym - zadzwoniłem dziś - na pocztaku pan odesłał mnie do wypełnieni formularza serwisowego - gdy usyszał że zostało to zrobione jakieś 2-3 miesiące temu chwila ciszy sprawdził i jutro wysyłka częsci, choć proponowałem zapłate pan powiedział że pokryją koszty. Wiec ogólnie na duży plus. Dziekuje panowie za rady i już nie spamie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Przyznam szczerze, że jeszcze nie wypełniałem tego formularza. Czy to jak chodziło o śpiochy czy kurtkę to dzwoniłem wcześniej i zawsze kazali podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 A wiec że być sprawiedliwym - zadzwoniłem dziś - na pocztaku pan odesłał mnie do wypełnieni formularza serwisowego - gdy usyszał że zostało to zrobione jakieś 2-3 miesiące temu chwila ciszy sprawdził i jutro wysyłka częsci, choć proponowałem zapłate pan powiedział że pokryją koszty. Wiec ogólnie na duży plus. Dziekuje panowie za rady i już nie spamie Stawiasz piwo za radę przy okazji Mówiłem, że to spoko goście są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Przecież mówiłem ☺ Przed chwilą dotarły do mnie nówki sztuki Ikony-zgodnie z umową. Od poprzedników różnią się trochę detalami (klamry od szelek i paska) i mam wrażenie, że jest nieco większa skarpeta. Nie jestem także pewien czy kraj producenta nie uległ zmianie. Jakość jak przy poprzedniku - świetna.Zobaczymy jak sprawdzą się w boju...jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi