Skocz do zawartości

Jakie śpiochy polecacie?

jerry hzs

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, szukam spodniobutów ze skarpetą neoprenową w cenie do 600zł. Znalazłem 2:

Scierra x 16000 i leeda volare

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/scierra-wodery-ze-skarpetami-x-16000-g6-a88-p2716-k19018.html

http://harius.com.pl/produkty/szczegoly/leeda-volare-chest-waders

Czy któreś polecacie bardziej ewentualnie coś innego? Czekanie i dokładanie do czegoś droższego ani kupowanie używek nie wchodzi w grę.

Zestaw fajny . Kurtka jestem na tak, ładna , prosta bez " fju bździu ". Polar jak polar, pewnie ciepły i delikatny pod szyją. Do tego momentu jestem na TAK. Jednak z śpiochami Taimena jest bardzo różnie, wiele skrajnych opinii, od bardzo dobrych do bardzo złych. Przeważają te gorsze , ale wiadomo każdy lubi ponarzekać, a pochwalić nie bardzo.

Podsumowując ja bym zaryzykował. Jeśli śpiochy padną i nie da się naprawić, zawsze pozostanie reszta. W cenach jednostkowych i tak wychodzi o wiele więcej.

Mus, jadę na słowenię z kolegą i raczej nie da rady łowić tylko z brzegu. Ja nie łowię często także żywotnością się zbytnio nie przejmuję, ważne żeby mi 4 dniowy wyjazd wytrzymały a nie chcę z kaloszem

To poszukaj sobie sciery cc3, skonczyli produkcje to mozna znalesc przecenione. Na 4 dni spokojnie wystarcza ;)

• 2 tygodnie później...

Ja zawsze wrzucam do plecaka, bardzo wygodna opcja bo nie dźwigasz kaloszy tylko zakładasz na buty. Poprzednie, jakieś 7 lat temu kupowałem z takim samym zestawem, być może sprzedawca nawet ten sam. "Wodery" jeszcze do mnie nie dotarły bo dopiero co kupiłem. Jeśli chodzi o jakość to mam wrażenie, że te siedmiolatki sypnęły się tylko dlatego, że buty do nich miałem z kolcami bo ostatnio tak samo załatwiłem drugie. Dam znać jak do mnie dotrą i pójdę jak dzik w szyszki :)

• 5 tygodni później...