coma Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Mam taki zamiar niebawem. Przesiadlem sie na X-16000 z CC3 XP z kaloszkiem ktore mam na zbyciu.To przesiadłeś się czy masz zamiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 W sensie: bede mial lada moment X16000 i bede ich uzywał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 To jak już będziesz miał napisz jakie odczucia na sucho i po wypróbowaniu w boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 @coma, mam te gacie dobry miesiąc. Kupiłem je w zamian za Respi 3C z Decathlonu, które chyba po drugim wypadzie zaczęły cieknąć w kroku. W tym samym budżecie Scierra wydaje się być dużo lepiej uszyta. Grubszy materiał, lepsze szelki, pasek, kieszeń wewnętrzna czy szwy robią na prawdę dobre wrażenie. Przez ten miesiąc gacie intensywnie nosiłem przez 2 weekendy i jeszcze jakiś lokalny wypad z muszką obleciały. W sumie pewnie jakieś 20 godzin stania w wodzie. Trochę przedzierania się przez chabazie. Zjazd na dupie ze skarpy, bobrową dziurę i jeżyny też zaliczyły. Nic nie cieknie Jak na tak krótki okres ich posiadania to jestem bardzo zadowolony. Jedyne do czego mogę się przyczepić to haczyki na końcach nogawek które zapina się do sznurowadeł. Są zbyt miękkie i się rozginają ... Tyle na ten czas ode mnie Pozdrawiam - Grzesiek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 @coma, mam te gacie dobry miesiąc. Kupiłem je w zamian za Respi 3C z Decathlonu, które chyba po drugim wypadzie zaczęły cieknąć w kroku. W tym samym budżecie Scierra wydaje się być dużo lepiej uszyta. Grubszy materiał, lepsze szelki, pasek, kieszeń wewnętrzna czy szwy robią na prawdę dobre wrażenie. Przez ten miesiąc gacie intensywnie nosiłem przez 2 weekendy i jeszcze jakiś lokalny wypad z muszką obleciały. W sumie pewnie jakieś 20 godzin stania w wodzie. Trochę przedzierania się przez chabazie. Zjazd na dupie ze skarpy, bobrową dziurę i jeżyny też zaliczyły. Nic nie cieknie Jak na tak krótki okres ich posiadania to jestem bardzo zadowolony. Jedyne do czego mogę się przyczepić to haczyki na końcach nogawek które zapina się do sznurowadeł. Są zbyt miękkie i się rozginają ... Tyle na ten czas ode mnie Pozdrawiam - Grzesiek Super, dziękuję za Twoją pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) To jak już będziesz miał napisz jakie odczucia na sucho i po wypróbowaniu w boju Jasna sprawa, tylko troche wątpie czy w tym roku jeszcze bede wlazil do jakiejs rzeki w moim rejonie bo ich poziom jest troche za wysoki Jezeli chodzi o wrazenia na sucho to powiem Ci tylko ze spedzilem 10h w gaciach z takiego samego materialu (drodząc i chodząc na sucho)majac pod spodem bojowki i zero potu.Wchodzac do zimnej wody jednak nalezaloby koniecznie zalozyc cos ocieplajacego. (Vision Ikon np. jest chyba troche grubiej uszyty). Edytowane 28 Września 2017 przez sarenkazaglady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ja ostatnio używam najnowszy wypust Jaxon i jestem mega pozytywnie zaskoczony jakością, super galoty, estetyczne, ciemnostalowe, oddychają i nie ciekną, do tego zrobiłem w nich już tyle km po lesie, że śmiało mogę uznać skarpety za wybitnie mocne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Ja ostatnio używam najnowszy wypust Jaxon i jestem mega pozytywnie zaskoczony jakością, super galoty, estetyczne, ciemnostalowe, oddychają i nie ciekną, do tego zrobiłem w nich już tyle km po lesie, że śmiało mogę uznać skarpety za wybitnie mocne. Hi,hi. Modne się stają. Też w nich pląsam po wodzie Edytowane 28 Września 2017 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Również mam tę jaxony.Na tyłku były może z 10razy i jak na razie ok. Nie cieknąRozmiarów ja jest mocno zaniżona. Na siebie wziąłem rozmiar "M" i są dobre możne nawet ciut luźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Czy ktoś z Was miał styczność z tymi portkami? http://harius.com.pl/produkty/szczegoly/leeda-volare-waist-waders--boots Szukam jakieś dobre portki do pasa. Co polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Przelicz dokladnie swoje parametry- dlugosc stopy i wzrost (+wage ciala) co bys sie nie przejechał pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 to są te jaxony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Tak - Jaxon AB-TUB.A do kupienia tanio jest takie coś: Edytowane 29 Września 2017 przez sarenkazaglady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak - Jaxon AB-TUB. A do kupienia tanio jest takie coś: tanio tzn ?, podaj namiar na sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Potrzebuję kupić śpiochy ze zintegrowanym kaloszem. Skłaniam się ku Scierrom.Pytanie do Was panowie czy ktoś miał do czynienia z serwisem gwarancyjnym lub pogwarancyjnym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Jaki masz rozmiar buta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Jaki masz rozmiar buta?Taki jak w Twoim ogłoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 JAK TANIO ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 JAK TANIO Co miales na mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Jak tanio te gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Spuszczam z ceny bo raz uzywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Kolejne śpioszki do kupienia. Nie znam producenta ale cena atrakcyjna, ogłoszenie z http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=97236&offset=0 Edytowane 1 Października 2017 przez Hansolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Panowie jakie polecicie spodniobuty do pasa? Są jakieś Scierry, Dam'owskie, Volare.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ja to juz podziękowałem za wodery o pasa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Również mam tę jaxony.Na tyłku były może z 10razy i jak na razie ok. Nie cieknąRozmiarów ja jest mocno zaniżona. Na siebie wziąłem rozmiar "M" i są dobre możne nawet ciut luźne. Jaki masz wzrost i nr .nogi? Gdzie mozba dostac je w dobrej cenie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi