sarenkazaglady Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 to są te jaxony ?Ten sam material z ktorego Scierra robi model X-16000 w fabryce w Kanton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Jaki masz wzrost i nr .nogi? Gdzie mozba dostac je w dobrej cenie, 180cm i rozmiar buta 42.W gacie wchodzi stopa ze skarpeta i jest OK a nawet trochę luźno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) 180cm i rozmiar buta 42.W gacie wchodzi stopa ze skarpeta i jest OK a nawet trochę luźno To ja mam te same wymiary. I nawet imię to samo Ale chyba jednak zdecyduję się na Scierrę, cena w zasadzie ta sama co za jaxony a mają np. dodatkową kieszeń z przodu. Poważnie zastanawiam się też nad śpiochami Traper, za 500 zł można je kupić w promocji w zestawie z butami: Edytowane 2 Października 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 To ja mam te same wymiary. I nawet imię to samo Ale chyba jednak zdecyduję się na Scierrę, cena w zasadzie ta sama co za jaxony a mają np. dodatkową kieszeń z przodu. Poważnie zastanawiam się też nad śpiochami Traper, za 500 zł można je kupić w promocji w zestawie z butami: traper.jpgNie widziałem tych gaci.Jaxony kupiłem z polecenia znajomego, który używa ich już jakiś czas.Na plus w jaxonach na pewno jest 5warstw na nogawkach powyżej kolan. Miałem je 15razy na tyłku, głównie chodzenie po krzakach nad Wisłą i na razie nie ciekną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 http://www.taimen.com/lan/cou/product/taimen-stx-waders_99931405/103876 - ma ktoś jakieś opinie na temat tych gaci ? są w fajnej cenie teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 http://www.taimen.com/lan/cou/product/taimen-stx-waders_99931405/103876 - ma ktoś jakieś opinie na temat tych gaci ? są w fajnej cenie terazZapewne model budżetowy robiony dla wielu dystrybutorów / inne znaki firmowe / przez te same maluśkie żółciutkie łapki na tej samej maszynce. Cena jest bardzo nawet atrakcyjna. Co to tego dystrybutora / celowo nie pisze producenta / to opinie są różne. Bywa że jednym ciekna po przymierzeniu a inni kilka lat łowią z suchymi jajkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Używa ktoś śpiochów Visona heavy havu, jak sie sprawują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jadę juz drugi sezon w heavy havu i nic. Nie dbam o nie przesadnie i nie patrzę gdzie siadam Są naprawdę porządne. Wcześniej miałem ikony i po kilkunastu wyjściach strzeliła skarpeta na środku Łupawy...Vision wymienił mi na nowe i mam Ikony w zapasie, a czasem córka przywdzieje ☺Potwierdzam, serwis na najwyższym poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie pytajcie , bierzcie puki cena dobra u Pana Sikory. Taniej to tylko w Biedronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Mam pytanko. Czy ktoś przerobił śpiochy "heavy-havu" z tego linku http://www.hurch.stronazen.pl/sklep/wyprzedaz/heavy-havu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Mam pytanko. Czy ktoś przerobił śpiochy "heavy-havu" z tego linku http://www.hurch.stronazen.pl/sklep/wyprzedaz/heavy-havu/ Tak moich dwóch kolegów miało i przerobili je a właściwie one przerobiły ich . Mieli chyba nawet po kilka par. Jeden się podał drugi dostał zwrot kasy z tego co pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Czy ktoś z Was miał styczność z tymi portkami ? Ogólnie jakieś informacje na temat Taimena woderów. Będę wdzięczny za informację. http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-orhon-waders_99931963/104509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Czy ktoś z Was miał styczność z tymi portkami ? Ogólnie jakieś informacje na temat Taimena woderów. Będę wdzięczny za informację. http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-orhon-waders_99931963/104509Nie wiem jakie masz wymiary, ale jeśli spasują to nie zastanawiaj się. http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=100601&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Nie wiem jakie masz wymiary, ale jeśli spasują to nie zastanawiaj się. http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=100601&offset=0Na mnie byłyby idealne bo już miałem Orvisy, ale musiałem sprzedać. Myślałem tez o spodniach do pasa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Bierz długie , zawsze zrolować można, a i łatwiej odsprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Witam,mam zamiar kupić Keepery z Visiona ,używa ktoś,jak się sprawują? Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Zack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor84 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Witam,mam zamiar kupić Keepery z Visiona ,używa ktoś,jak się sprawują?Podpinam się pod pytanie ,chodzi o Kepper 2,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Podpinam się pod pytanie ,chodzi o Kepper 2,0Witam,z tego co się dowiedziałem,bardzo słabe są te śpiochy dystrybutor ma,za to serwis na poziomie,ale jakoś nie chciałbym co chwila odsyłać na naprawę,chyba zdecyduję się na Jaxona AB TUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Witam,z tego co się dowiedziałem,bardzo słabe są te śpiochy dystrybutor ma,za to serwis na poziomie,ale jakoś nie chciałbym co chwila odsyłać na naprawę,chyba zdecyduję się na Jaxona AB TUBTeż chciałem kupić te śpiochy Jaxona ale po przymiarce odpuściłem. Rozmiarówka skarpety jest jakaś dziwna. Noszę buty 44/45 a tu i w rozmiarze XL i XXL skarpety były duużo za duże. Jakby skrojone pod rozmiar buta 47 wzwyż. Ostatecznie w tym samym sklepie kupiłem Aquaz Rouge i te pasują super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Dziwię sie że nikt nie poleca ubrań Taimena. Można wyrwać fajne ciuchy w przystępnych cenach. Polska firma a jakoś mało niej słychać. Ja zonie kupiłem śpiochy plus buty za ok 900zl i co prawda jeszcze w nich nie łowila ale wydają się ok. Niedługo będa ostro testowane. Ja dla siebie też wziąłem buty. Edytowane 10 Lutego 2018 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisc Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgadza się nie dawno kupiłem śpiochy Taimena STX za 390zł + 70zł za buty z decathlonu,ekonomiczny zestaw na krzaki więcej chodzenia niż brodzenia. Trzy wypady i dają radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Mam taimeny od 8 lat i również złego słowa nie powiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 A znajdzie sie jakis uzytkownik Leed'a Volare? W Uk sa w tej chwili po ok £75 wiec trudno nie wziac ich pod uwage przy zakupach kiedy ze skarbonki to juz nawet kurz wymiecony... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Taimienie? Dla mnie to jakieś nieporozumienie. Miałem śpiochy i buty. Odradzam. Buty wytrzymały sezon , a śpiochy tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) No zobaczymy, oby czarnowidztwo się nie sprawdziło. Kiedy kupiłeś swoje, tzn w którym roku? Myślę że nie ma co generalizować bo widać że poszczególne egzemplarze różnie wytrzymują, jedni napiszą że łowili 3 lata inni że pół roku. W sumie to samo dotyczy również innych firm, o simmsach też były wpisy że szybko ciekną, o visionach nie wspomnę. Myślę że duże znaczenie ma użytkowanie ogólnie śpiochów i butów, jak są suszone, nie zmiętolone po łowieniu tylko wiszą rozciągnięte to na pewno wytrzymają dłużej. Poza tym przestałem kupować dopasowane śpiochy i buty, biorę większe przynajmniej o nr żeby mieć luz i żeby nic tarło, w bucie to samo, a zaleta taka że jak założe grubą skarpetę to jeszcze mam luz i nic nie ciśnie i nie zaburza krążenia. Normalnie noszę buty 42,5-43 ale kupiłem buty na 44. I usiąść normalnie można Jak ktoś ma dopasowane to jak siada, kuca, rozciąga szwy i nie ma bata żeby szybko nie zaczęły cieknąć. Edytowane 20 Lutego 2018 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi