coma Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Panowie, za kilkadziesiąt złotych więcej macie opisywane przeze mnie wyżej simmsy.Mogę pomóc z transportem. Widziałem, pisałem też około pół roku temu do tego sprzedawcy w sprawie tych śpiochów. Niestety rozmiaru M nie mają i mieć już nie będą. Natomiast póki co Jaxony zbierają dobre opinie i jeśli by mi się taka okazja na miejscu trafiła to bym sobie sprawił. Do tego gwarancja w Polsce w razie czego i wysyłać za wielką wodę nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jaxony tylko xl niestety. Buta mam 45-46 takze ujdzie ( ktoś pisał , że skarpeta w xl jest ok 47... ). Jestem chudy ale 193cm także zobaczymy. Chyba jednak je zamówię . Chociaż dzisiaj pooglądam sobie jakieś droższe celem porównania . Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Mam starsze jaxony XL, przy moich 186 cm, żeby nie powiedzieć chudy to napiszę szczupły , sięgają mi pod pachy. Skarpeta coś koło 44-45. Jedynie połączenie skarpet z nogawkami puściło. Reszta szczelna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Panowie, za kilkadziesiąt złotych więcej macie opisywane przeze mnie wyżej simmsy.Mogę pomóc z transportem.Witam,jaki koszt z transportem tych simmsów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zależy w ile osób ściągasz, jak sam to ~370-380zł. Jeśli w więcej osób to bliżej 350zł.Dużo zależy od kursu dolara na PayPalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zakupiłem jaxony. Ma 1 rzut oka wyglądają całkiem nieźle. Oglądałem dzis też te najtańsze trapery i wydawały się odczuwalnie gorsze jakościowo. Jaxon xl i skarpeta max 45 ma . Trapery xl miały mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zakupiłem jaxony. Ma 1 rzut oka wyglądają całkiem nieźle. Oglądałem dzis też te najtańsze trapery i wydawały się odczuwalnie gorsze jakościowo.Jaxon xl i skarpeta max 45 ma . Trapery xl miały mniejsza. Tutaj kupowałeś? https://www.fishpoint.pl/jaxon-wodery-oddychajace-xl-p-16252.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Yep. Ostatnia para jaka była w sklepie wiec juz może nie być. Innych rozmiarów nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Czy ktoś z Was miał styczność z tymi śpiochami? https://www.ebay.co.uk/itm/Mens-Waterproof-Fly-Fishing-Waders-Stocking-foot-Wader-Lightweight-Hunting-Gear/302468644346?hash=item466c893dfa:m:mtwbptOWg2672DMeaTdRHLg Z wysyłką wychodzi około 200 zł za sztukę. Te też ciekawe:https://www.ebay.co.uk/itm/Breathable-Rafting-Fishing-Wader-Elastic-Waist-Pants-with-Neoprene-Socks-Shoes/152574041977?hash=item23861f1f79:m:mkdWCdXfYZhmUJ1xm_ojY1A Dobra, kupiłem te pierwsze. Zobaczymy co to będzie. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Te z drugiego linku są blizniaczo podobne do tych : http://s.aliexpress.com/vuUzEjUJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Te z drugiego linku są blizniaczo podobne do tych :http://s.aliexpress.com/vuUzEjUJ? Tak, to pewnie te same. Kupiłem te pierwsze, z przesyłką wyszło 194 zł. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Jak dojdą opisz wrażenia,cena prawie jak za gumowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Ja też kupiłem już jakiś czas temu te do pasa z linku powyżej, wszytko z nimi ok, nie ciekną, czyli swoją funkcję spełniają. Ale są strasznie szerokie nogawki, no i skarpeta jest ogromna. Na zimniejsze pory roku ok, bo trzeba coś grubszego pod spód założyć, ja kupiłem do łażenia po krzakach i myślę że się sprawdzą. Dziwne jest tylko to, że te łatki na kolanach i tyłku nie są szczelnie zintegrowane z resztą spodni, wlewa się tam woda i zanim się wsiądzie do auta w gaciach żeby przejechać na następną miejscówkę trzeba uważać żeby zawartości nie wylać na fotel w samochodzie, a kilka litrów się tam mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Dziś dotarły do mnie śpiochy z ebaya. Na sucho robią na prawdę dobre wrażenie. No i miłe zaskoczenie - w gratisie zestaw naprawczy, rękawiczka ochronna do zarzucania i nieprzemakalne etui na telefon Śpiochy mają fajny, gruby pas neoprenowy i porządne szelki z regulacją. Szwy wydają się dobrze poklejone. Skarpety z podeszwą antypoślizgową i antyżwirowa osłona. Rozmiar L też trafiony na moje gabaryty A wszystko za niecałe 200 zł z przesyłką Jeśli nie będą przeciekać będę mega zadowolony z zakupu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Witam,podeślij link do tych portek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Witam,podeślij link do tych portekProszę bardzo:https://www.ebay.co.uk/itm/Mens-Waterproof-Fly-Fishing-Waders-Stocking-foot-Wader-Lightweight-Hunting-Gear/302468644346?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=601296856429&_trksid=p2057872.m2749.l2649 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchalp Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 A ta rozmiar L to na jaka posture i wielkość stopy jeśli można wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 A ta rozmiar L to na jaka posture i wielkość stopy jeśli można wiedzieć.Mam 179 wzrostu, 85kg wagi, buty noszę 41-42. W skarpecie jest jeszcze sporo miejsca na grubą skarpetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 siema, ktoś będzie brał te "gacie'? Chętnie się dołożę do zmówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Przesyłka jest darmowa, nie ma sensu brać więcej niż jedną parę w jednym zamówieniu bo jeszcze podatek przywalą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Kiedy testy śpiochów? Edytowane 5 Września 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Kiedy testy śpiochów? Nie mam pojęcia kiedy będę nad rzeką a do wanny w nich nie zamierzam wchodzić Może w sobotę się uda wyskoczyć. Buty, które mam przenaczone do brodzenia są chyba trochę za małe do tych skarpet ale na razie muszą wystarczyć. Jak je zamoczę dam znać o efekcie. W razie gdyby mocno przeciekały zostaną na łódkę i do przedzierania się przez zroszone wysokie chaszcze. W tej cenie nie mam co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Ja używam hodgman ciężko powiedzieć czy są ok, bo nie wiem czy puszczają czy ja się poce. Wcześniej miałem raz na tyłku waterside oddałem po pierwszym noszeniu, albo ciekły na łączeniu skarpet albo się spocilem. To było pierwsze doświadczenie z oddychaczami, teraz dałbym im druga szansę. W szafie leżą jeszcze hart skin 5 nowe nieużywane. Służą jako zapas, mają wadę, skarpeta na łączeniu jest tak ciasna że ciężko je ściągnąć, będą służyły jako spodnie na jesień i deszczowe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Śpiochy po pierwszym moczeniu. Pół ostatniej nocy stałem w wiślanym nurcie po kolana. Nogi suche, nic nie puściło. Poza tym portki bardzo lekkie i wygodne, nie krępują ruchów. Jedyna wada to to, że nie są już takie jasne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Kurcze kupilbym na testy ale zupelnie nie ogarniam zakupow na ebay,moze ktos bedzie zamawial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi