Artech Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Z ali te mogę śmiało polecićhttps://a.aliexpress.com/_BSGjhNNa 182 cm wzrostu i 92 kg wagi rozmiar L jest idealny. Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Lepsze od mikado,jaxonow,robinsonow z tej polki cenowej? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Lepsze od mikado,jaxonow,robinsonow z tej polki cenowej?Nie mam pojęcia, bo nie znam tych "polskich"Miałem ponad dwa sezony poprzednią wersję tych z ali i jedyny mankament to było przecieranie się na szwach. Kupiłem te bo mają szwy z przodu i z tyłu. I już się nie przecierają. Sezon już prześmigały, teraz zaczynają drugi. Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1470 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zamierzam kupić spodniobuty neopreny 4mm z Caperlana za 550zł. Dokładnie chodzi mi o ten model: https://bit.ly/3iaVA7c . Będę je potrzebował na pstrągi w okresie od lutego do marca/kwietnia, a potem jesienią do pływania na pływadełku za oksami. Miał może ktoś z Was styczność z tymi spodniobutami i jest mi w stanie coś więcej na ich temat powiedzieć? A może warto w tej cenie poszukać czegoś innego? Rozpatrzę wszelkie propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Gdzie mniej więcej chcesz łowić, duża rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Czy ten zestaw daje rade? Posiada ktoś? Czy w tej cenie znajdę coś lepszego? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Ktos mial okazje uzywac takich woderow daiwa? Potrzebuje takich do pasa, do okazyjnego lowienia w PL, kilka dni w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Ktos mial okazje uzywac takich woderow daiwa? Potrzebuje takich do pasa, do okazyjnego lowienia w PL, kilka dni w roku. s-l1600.jpg Jak nazywa się ten model ze zdjęcia? Jakiś URL? Edytowane 18 Stycznia 2021 przez PiECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jak nazywa się ten model ze zdjęcia? Jakiś URL? https://www.tackleuk.co.uk/Shop/ClothingBootsWaders/Daiwa-Breathable-Waist-Waders.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nie mam pojęcia, bo nie znam tych "polskich"Miałem ponad dwa sezony poprzednią wersję tych z ali i jedyny mankament to było przecieranie się na szwach. Kupiłem te bo mają szwy z przodu i z tyłu. I już się nie przecierają. Sezon już prześmigały, teraz zaczynają drugi.Widziałem sporo pozytywnych opinii o tych śpiochach firmy kyleboker myslę nad zakupem , Jak sądzisz jaki rozmiar będzie odpowiedni do 182 cm , 87-90kg i roz 43?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Czy ten zestaw daje rade? Posiada ktoś? Ja posiadam te wodery rok i póki co jest wszystko ok do tego brałem buty tossu. Myślę że warto zadzwonić lub napisać do sklepu hurch.pl i pogadać. Ja wtedy dostałem zniżkę 2 stówy plus jakiś gratis jeszcze. Polecam ludzi, a i kupiłbyś w Polsce więc w razie wypadku chyba łatwiej odesłać tu na miejscu. Widziałem też mają teraz jakieś nowe śpiochy plus buty. Zadzwoń popytaj myślę że rabacik dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam,Mam dwie pary Kyleboker, jedne klasyczne a drugie krótkie, kupione na wiosnę w zeszłym roku.Klasyki wytrzymały może 10 wyjść i zaczęły cieknąć. Widać przetarcie w miejscu gdzie jest taśma, to takie ceraty, moim zdaniem nawet nie warte 200zł. Te krótkie póki co nie ciekną, przetrwały zeszły sezon z tym że nie goniłem w nich cały czas. Teraz kupiłem Trapery Texasy, wrażenie robią pozytywne, wyglądają na pancerne, no ale zobaczymy jak długo wytrzymają.Tutaj cieknące Kylebokery. Nowe Traperki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruZ9 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Zachcialo się markowych woderow,z początkiem stycznia zakupiłem vision koski,1200zl..po 4 wypadach takie efkety.(dla porównania dodam że przez ostatnie 4/5 lat używałem chińskie Mikado te oddychające,połowa ceny????,nic się z nimi nie działo,żadnych dziur,odklejen przez tyle lat....wysyłałem maila do vision, ciekawe jak to rozpatrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Zachcialo się markowych woderow,z początkiem stycznia zakupiłem vision koski,1200zl..po 4 wypadach takie efkety.(dla porównania dodam że przez ostatnie 4/5 lat używałem chińskie Mikado te oddychające,połowa ceny????,nic się z nimi nie działo,żadnych dziur,odklejen przez tyle lat....wysyłałem maila do vision, ciekawe jak to rozpatrząNie musisz się martwić o wynik reklamacji, serwis vision jest bezkonkurencyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foreks Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Kupiłem DAM Breathable, cena okazyjna, jutro testuję. Na sucho bardzo ładnie zrobione i XL nie są robione od razu na 195cm, 180cm też czuje się dobrze. W Scierrach było dużo za długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Cześć, chcę kupić na obecny sezon śpiochy, używane będą wiosna-lato. Ich głównym zadaniem będzie chodzenie w trawach, rosie, wchodzenie na przykosy i ochrona przed kleszczami przede wszystkim...! Jaką markę i model byście polecili w kwocie do około 600zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Cześć, chcę kupić na obecny sezon śpiochy, używane będą wiosna-lato. Ich głównym zadaniem będzie chodzenie w trawach, rosie, wchodzenie na przykosy i ochrona przed kleszczami przede wszystkim...! Jaką markę i model byście polecili w kwocie do około 600zł?Jeśli brodzić będziesz przez 10min w trakcie wyjazdu, a reszta to wędrówka to bierz najtańsze. Przez 10 min nawet jak będą miały małe przecieki to nie zdążysz tego nawet poczuć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Jeśli brodzić będziesz przez 10min w trakcie wyjazdu, a reszta to wędrówka to bierz najtańsze. Przez 10 min nawet jak będą miały małe przecieki to nie zdążysz tego nawet poczuć.Idealnie opisałeś jak będą wykorzystywane. Jakieś przykłady? Jakieś z decathlonu może? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Z decathlonu, Jaxon itd. To na prawdę nie ma dużego znaczenia. Nawet używane, które lekko ciekną się nadają. Ja do takiego łowienia używam 11 letnich visionow, stoję czasem 15-20min w wodzie do łydek i nie odczuwam aby cieklo, skarpeta po łowieniu jest sucha. Natomiast jakbym miał wejść po pas to pewnie po 5 minutach miałbym mokre stopy. Im głębiej brodzisz tym większe ciśnienie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Ktoś użytkuje te śpiochy? Jak opinie? Najmniejszy jest rozmiar L? Jak z nim w praktyce? Mam 172cm, szczupły, i nie wiem czy nie będzie za duży.https://allegro.pl/oferta/spodnie-oddychajace-z-neoprenowa-skarpeta-jaxon-l-9304305550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Ktoś użytkuje te śpiochy? Jak opinie? Najmniejszy jest rozmiar L? Jak z nim w praktyce? Mam 172cm, szczupły, i nie wiem czy nie będzie za duży.https://allegro.pl/oferta/spodnie-oddychajace-z-neoprenowa-skarpeta-jaxon-l-9304305550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Kupiłem w tamtym roku, zaczęły cieknąc po kilku wypadach na pstrągi. Na plus bezproblemowa wymiana gwarancyjna. Drugie wytrzymały kilkanaście wypadów i ok. Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Piotr O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Może coś z aliexpress. Używałem trzy sezony kylebooker w cenie poniżej 300 zł i dawały radę. W trzecim roku zaczęły puszczać gdzieś na wysokości kolana. Skarpety neoprenowe trzymają się cały czas bardzo dobrze. Chodzenie na sucho powoduje ocieranie się materiału i jego powolne przecieranie (raczej punktowo). Ogólnie wrażenia pozytywne, w tym roku kupiłem kolejne z Ali, tym razem jakieś piscifuny. Też koło 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Może coś z aliexpress. Używałem trzy sezony kylebooker w cenie poniżej 300 zł i dawały radę. W trzecim roku zaczęły puszczać gdzieś na wysokości kolana. Skarpety neoprenowe trzymają się cały czas bardzo dobrze. Chodzenie na sucho powoduje ocieranie się materiału i jego powolne przecieranie (raczej punktowo). Ogólnie wrażenia pozytywne, w tym roku kupiłem kolejne z Ali, tym razem jakieś piscifuny. Też koło 300 zł.Nowsza wersja kylebooker ma szwy z przodu i tyłu i już się tak łatwo nie przecierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Panowie,pytanie i prosba o ewentualna podpowiedz.Potrzebuję śpiochy ze skarpetą,w zasadzie tylko i wyłacznie do używania na belly.Problem to rozmiar stopy-48,5 ;49 zaleznie od firmy.W zasadzie wyglada to tak że buty kupuję z wkładką o długości min 31,5 cm.Jesteście w stanie coś podpowiedzieć.Nie ukrywam że ciuch za grube tysiące mnie nie interesuje,w tym ma być raczej siedziane niż chodzone.W związku z tym jakieś Mikado czy Jaxon jak najbardziej.Może jest tu ktoś o podobnym rozmiarze płetwy jak moja i podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi