Jozi Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dobry wybór, używam i polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Za 120$ to chyba dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Za 120$ to chyba dobry wybór? W tej cenie to napewno najlepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinqwin Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dzięki koledzy za info i rady więc padł wybór na śpiochy Solvkroken przybędzie dalszy budżet i śmigam po cały komplecik z buciszami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinqwin Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Koledzy zakup trafił na solvkrokeny kupiłem je dzięki dobrej opinii i cenie 500 zeta to mało jak na takie śpioszki bardzo dobrze wykonane widać jakość a o testach tych śpioszków napisze jak wybiorę się nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 To napisz proszę, choć trochę z interpunkcją...Asz f oszy strzypie jag siem czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinqwin Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Spoko i sorki za interpunkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Za 120$ to chyba dobry wybór? Możesz podać jakieś namiary ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Solvkrokeny są ok, jak dla mnie nie do zdarcia a łowie w nich często w baaardzo ekstremalnych warunkach , nie susze jakos specjalnie ( tylko w środku) wisza na balkonie,snieg,mróz deszcze, latem mocne słońce i nic ( generalnie o nie nie dbam ), wg mnie pancerny sprzet,pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A Orvis Endura bieżesz pod uwage. http://www.flyhouse.pl/pl/kupuj/wodery-orvis-endura Może to nie jest TOP MODEL ale daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 mam pytanie do użytkowników Solvkrokenow czy wytrzymają przedzieranie się przez krzaki, jerzyny itepe. Ponieważ w takich warunkach łowi u siebie, a nie chce kupić śpiochów, które zaraz będą miały dziury. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Krzorów i jeżyn nie wytrzymały nawet ocaeny super (podobno najlepsze gumowe gacie na rynku) - kilka razy już je podklejałem.A solvkrkokeny - jak starasz się omijać przynajmniej te kolcaki, które widzisz, dadzą sobie radę. Ja swoje mam już trzeci sezon. Coś tam przepuszczają, ale tragedii jeszcze nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki za info. Staram się między tymi krzaczorami lawirować, bo inaczej bankowe miejsce szybko pustoszeje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Moje Simmsy uzywam juz 9 lat i jakos nie chca odmowic posluszenstwa Wiem ze nastepne tez beda z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ze wzgledu na ograniczony budzet 500-600 zl, na simmsy albo cos innego z wyzszej polki nie moge sobie pozwolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 WitamPlanuję kupić spodniobuty oddychające. Przejrzałem forum, ale jeszcze chcę dopytać i prosić o opinie od doświadczonych koleg?łw- praktyk?łw. Co u?źytkujecie, co Wam się sprawdziło, a jakie modele nie. Chcę przeznaczyć na zakup do ok. 700 zł. PozdrawiamBobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Pogmeraj w forum, kilka razy ten temat był wałkowany.W tej cenie mo?źe Taimen River, niezłe gacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 kupisz solvkrokena, razem z butami jak poszukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 kupisz solvkrokena, razem z butami jak poszukasz Kuba ma rację. W ciągu dw?łch lat kupiłem cztery pary gaci, Solvkrokeny wypadają zdecydowanie najlepiej, Taimenie najgorzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 W fishing marcie cały set za 730 zeta do wciągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Za 699zł. kupisz wodery Vision keeper ( najni?źszy model w ofercie ) wraz z butami. Buty dostaniesz do wyboru - na filcu albo na gumie. Do kompletu dodadzą ci jeszcze kolce do but?łw. Mam taki komplecik i nie narzekam , choć przyznaję ?źe nie eksploatowałem go nadmiernie. Zdecydowałem się na Vision bo przekonały mnie opinie na r?ł?źnych forach o nienagannie funkcjonującym serwisie tej firmy , jednak przyznaję ?źe nie korzystałem jeszcze z serwisu. Gacie są odszyte i podklejone bardzo solidnie , w obliczu tej ceny bez wahania polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Właśnie myślałem o Vision lub o Taimenie. Dzięki za opinie.Bobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 CześćNie polecę ?źadnych konkretnych (Solvkrokeny mają generalnie dobre opinie, ale ten kr?łj/fason dla mnie kiepski).Natomiast z pełną odpowiedzialnością odradzam Taimeny.Kupiłem w zeszłym roku Taimen River Waders II na początku jako n?łwki były bez zastrze?źeń: super oddychalność (?źadnego pocenia nawet po dość długim marszu), dobry kr?łj, niezłe z wyglądu. Generalnie byłem zadowolony z zakupu do czasu, a?ź po ok. 20 u?źyciach (i to nie jakieś wielogodzinne stanie w wodzie, ale raczej lekkie moczenie od czasu do czasu) pojawiła się plama wilgoci na zwykłych wewnętrznych spodniach pod kolanem. Myślę sobie bywa, trudno zakleję i po kłopocie. Wyglądało jakby przeciekały na łączeniu dw?łch szw?łw pionowego i poziomego. I tak po u?źyciu kleju Stormsure miałem je szczelne przez dwa wyjazdy, na trzecim po kilku godzinnym staniu w wodzie po jajka czułem jak spodnie wewnętrzne robią się coraz wilgotniejsze. Po wyjściu z wody (na szczęście była ju?ź na tyle ciepła) stwierdziłem, ?źe nogawka spodni z tyłu (gdzie jest szew śpioch?łw) jest mokra na całej długości a na dodatek druga nogawka te?ź jest wilgotna dość mocno.Tak?źe wygląda na to, ?źe po roku mało intensywnego u?źywania śpiochy się posypały i ju?ź chyba nawet szkoda kleju na nie. Dodam jeszcze, ?źe o śpiochy dbawałem po ka?źdym wędkowaniu suszyły się w gara?źy w pozycji wiszącej.Na zakończenie moich wywod?łw chętnie tak?źe bym się zapoznał z jakąś rozsądną propozycją na śpiochy, bo Taimenom ju?ź podziękowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Za 699zł. kupisz wodery Vision keeper ( najni?źszy model w ofercie ) wraz z butami. Buty dostaniesz do wyboru - na filcu albo na gumie. Do kompletu dodadzą ci jeszcze kolce do but?łw. Mam taki komplecik i nie narzekam , choć przyznaję ?źe nie eksploatowałem go nadmiernie. Zdecydowałem się na Vision bo przekonały mnie opinie na r?ł?źnych forach o nienagannie funkcjonującym serwisie tej firmy , jednak przyznaję ?źe nie korzystałem jeszcze z serwisu. Gacie są odszyte i podklejone bardzo solidnie , w obliczu tej ceny bez wahania polecam. Keepery to chyba nie vision tylko osobna marka, ale w tej cenie - brac, nie oglądać się. Kumpel u?źywa tego chyba ze 2 lata a łowi sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 CześćNie polecę ?źadnych konkretnych (Solvkrokeny mają generalnie dobre opinie, ale ten kr?łj/fason dla mnie kiepski).Natomiast z pełną odpowiedzialnością odradzam Taimeny.Kupiłem w zeszłym roku Taimen River Waders II na początku jako n?łwki były bez zastrze?źeń: super oddychalność (?źadnego pocenia nawet po dość długim marszu), dobry kr?łj, niezłe z wyglądu. Generalnie byłem zadowolony z zakupu do czasu, a?ź po ok. 20 u?źyciach (i to nie jakieś wielogodzinne stanie w wodzie, ale raczej lekkie moczenie od czasu do czasu) pojawiła się plama wilgoci na zwykłych wewnętrznych spodniach pod kolanem. Myślę sobie bywa, trudno zakleję i po kłopocie. Wyglądało jakby przeciekały na łączeniu dw?łch szw?łw pionowego i poziomego. I tak po u?źyciu kleju Stormsure miałem je szczelne przez dwa wyjazdy, na trzecim po kilku godzinnym staniu w wodzie po jajka czułem jak spodnie wewnętrzne robią się coraz wilgotniejsze. Po wyjściu z wody (na szczęście była ju?ź na tyle ciepła) stwierdziłem, ?źe nogawka spodni z tyłu (gdzie jest szew śpioch?łw) jest mokra na całej długości a na dodatek druga nogawka te?ź jest wilgotna dość mocno.Tak?źe wygląda na to, ?źe po roku mało intensywnego u?źywania śpiochy się posypały i ju?ź chyba nawet szkoda kleju na nie. Dodam jeszcze, ?źe o śpiochy dbawałem po ka?źdym wędkowaniu suszyły się w gara?źy w pozycji wiszącej.Na zakończenie moich wywod?łw chętnie tak?źe bym się zapoznał z jakąś rozsądną propozycją na śpiochy, bo Taimenom ju?ź podziękowałem. Moje Taimenie brały wodę po drugim wędkowaniu...Były w naprawie gwarancyjnej, ale to nic nie dało, poza tym zostałem bardzo oschle potraktowany przez panią, z kt?łrą rozmawiałem dzwoniąc z kolejną reklamacją...Teraz u?źywam ich do ła?źenia po krzarach i innych brzegowych paryjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi