Skocz do zawartości

Tapam - a fly fishing journey

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

W obecnym numerze SzŁ jest i wywiad z tw?łrcami i recenzja.

Jako ze film nalezy chyba do kategorii do tego filmu i po nim, w sensie - po tym filmie inne produkcje jakby mniej ju?ź cieszą, pozwoliłem wstawić sobie recenzję i tutaj.

Recenzja filmu T?pam

opowiadającymi o tej przygodzie.

Oczywiście jest i minus – film jest jak dla mnie za kr?łtki.

Trudno słowami oddać ten film, bez wątpienia jest to jeden z najlepszych film?łw jakie są obecnie na rynku, jego magia i klimat dają mu zasłu?źone miejsce wśr?łd najlepszych na p?łłce. Panowie Jan i Daniel pokazali nieprawdopodobną przygodę, z perspektywy uczestnika, nie celebryty z ekipą filmową. Dziękuję Panowie za przeniesienie mnie na p?łł godziny do innego świata, czułem się jakbym płynął w swoim belly razem z Wami!

Ja mogę o filmie powiedzieć jedno – wielkie brawa! Na stojąco!

Z przyjemnością mogę te?ź napisać, ze SzŁ została dystrybutorem tego filmu na nasz kraj, więcej info:

http://www.sztukalowienia.com/podstrona.php?id=5

post-236-1348916156,617_thumb.jpg

post-236-1348916156,744_thumb.jpg

post-236-1348916156,8389_thumb.jpg

post-236-1348916157,0793_thumb.jpg

post-236-1348916157,1993_thumb.jpg

post-236-1348916157,4038_thumb.jpg

post-236-1348916157,5285_thumb.jpg

post-236-1348916157,6219_thumb.jpg

Kuba, rewelka! Wygrzebałem zwiastun tego filmu ponad rok temu na jakimś anglojęzycznym forum. Przez kilka dni oglądałem go non stop!

A teraz jest jednym z nielicznych filmik?łw w mojej kom?łrce.

Zobaczymy jak będę stał z finansami po Nowym Roku, ale najwy?źej nie zapłacę karty, a kupię ten film :mellow:

P.S. Łowienie takich ryb jak tarpoony na muchę to dla mnie prawdziwe muchowanie. A nie ściganie na czas 20 cm lipionk?łw i pstrą?źk?łw

• Like 1

Cos niesamowitego :huh: . Dwoje szalencow na bellyboat-podziwiam. (a ja sie zastanawialem czy kajak nie bedzie za maly na takie lowienie na rozlewiskach...) Oprocz tarponow jest wiele innych zwierzatek ktore do dyndajacych nozek moga podplynac....Nie wiem gdzie krecony byl ten film, jedno wiem ze gdzies w tropikach a to mowi wszystko :mellow: Osobiscie, na rozlewiskach najbizszej Florydy raczej bym sie nie odwazyl na taki srodek plywajacy. Podziwiam...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

W koncu ogladnalem "Tapam" (nawet nie wiedzialem ze jest tez w BlueRay'u) i zgadzam sie z Kuba ze jest za krotki. Mialem wrazenie ze ogladnalem ciut dluzsza wersje zwiastunu.

Mysle ze za niedluga ukaza sie dwa inne rowniez interesujace filmy o tej tematyce. 

http://vimeo.com/51347214

http://vimeo.com/35844643

• Like 1

• 4 tygodnie później...