Kuba Standera Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 W obecnym numerze SzŁ jest i wywiad z tw?łrcami i recenzja.Jako ze film nalezy chyba do kategorii do tego filmu i po nim, w sensie - po tym filmie inne produkcje jakby mniej ju?ź cieszą, pozwoliłem wstawić sobie recenzję i tutaj.Recenzja filmu T?pam opowiadającymi o tej przygodzie.Oczywiście jest i minus – film jest jak dla mnie za kr?łtki.Trudno słowami oddać ten film, bez wątpienia jest to jeden z najlepszych film?łw jakie są obecnie na rynku, jego magia i klimat dają mu zasłu?źone miejsce wśr?łd najlepszych na p?łłce. Panowie Jan i Daniel pokazali nieprawdopodobną przygodę, z perspektywy uczestnika, nie celebryty z ekipą filmową. Dziękuję Panowie za przeniesienie mnie na p?łł godziny do innego świata, czułem się jakbym płynął w swoim belly razem z Wami!Ja mogę o filmie powiedzieć jedno – wielkie brawa! Na stojąco! Z przyjemnością mogę te?ź napisać, ze SzŁ została dystrybutorem tego filmu na nasz kraj, więcej info: http://www.sztukalowienia.com/podstrona.php?id=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Kuba, rewelka! Wygrzebałem zwiastun tego filmu ponad rok temu na jakimś anglojęzycznym forum. Przez kilka dni oglądałem go non stop!A teraz jest jednym z nielicznych filmik?łw w mojej kom?łrce.Zobaczymy jak będę stał z finansami po Nowym Roku, ale najwy?źej nie zapłacę karty, a kupię ten film P.S. Łowienie takich ryb jak tarpoony na muchę to dla mnie prawdziwe muchowanie. A nie ściganie na czas 20 cm lipionk?łw i pstrą?źk?łw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dodane foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Cos niesamowitego . Dwoje szalencow na bellyboat-podziwiam. (a ja sie zastanawialem czy kajak nie bedzie za maly na takie lowienie na rozlewiskach...) Oprocz tarponow jest wiele innych zwierzatek ktore do dyndajacych nozek moga podplynac....Nie wiem gdzie krecony byl ten film, jedno wiem ze gdzies w tropikach a to mowi wszystko Osobiscie, na rozlewiskach najbizszej Florydy raczej bym sie nie odwazyl na taki srodek plywajacy. Podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dwoma filmikami z youtuba z udziałem tych Pan?łw katuje się od dłu?źszego czasu te ujęcie z wyskakującą rybą z rozwartą paszczą w stronę kamery .... to nie na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jednak Ameryka Centralna, filmik do nabycia na US Ebay http://www.ebay.com/itm/Tapam-Fly-Fishing-Tarpon-DVD-NEW-FRE E-SHIPPING-/220907788422?pt=US_DVD_HD_DVD_Blu_ray&hash=i tem336f215886 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Lub tez w PL , ?źeby w USA nie szukaćhttp://www.sztukalowienia.com/podstrona.php?id=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jedni szukaja po jednej stronie Wielkiej Wody, inni po drugiej. ps. U nas taniej (dla nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 U Was wszystko taniej, nawet paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie wiem czy nie wieksza extrema niz to lowienie z dedki , co to juz czlowiek nie wymysli, z drugiej strony jesli nie posiada sie srodka plywajacego- dlaczego nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Moim zdanie,kazdy sposob jest dobry.Najwazniejsze by osiagnac efekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 W koncu ogladnalem "Tapam" (nawet nie wiedzialem ze jest tez w BlueRay'u) i zgadzam sie z Kuba ze jest za krotki. Mialem wrazenie ze ogladnalem ciut dluzsza wersje zwiastunu.Mysle ze za niedluga ukaza sie dwa inne rowniez interesujace filmy o tej tematyce. http://vimeo.com/51347214 http://vimeo.com/35844643 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 dobre klatki ... czy ktos zna jakis adres w necie, na ktorym (z ktorego) mozna zdownloadowac takie filmy, w pelnym metrazu? (sa kraje, w ktorych wolno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Hehe...sa kraje w ktorych wolno. Bardzo mi sie to ztwierdzenie podoba. Wracajac do "tapam" to panowie uzywali tam kijaszkow scott s4s w rozmiarze 11 i 12wt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ciekawy film "Jungle Fish" o ktorym kiedys juz wspominalem ukazal sie na DVD (cena w US to $15) . Niestety ma jeden minus, czas trwania to znowu tylo 30 min. https://www.costadelmar.com/protect#thefilm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Niestety, ale chyba nakręcić 30 min filmu to nie jest łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja sobie to tlumacze ze wszystko co fajne szybko sie konczy. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Film z fly fishing festival poruszajacy jak ze dobrze znane tematy w cywilizowanym kraju czyli ryby , ekologia i polityka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi