STREMER Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Co byście polecili w tym temacie? Chodzi mi o kijek w c.w. maxymalnie do 15g i w długości 2,75 - 3,00 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ......... ilu forumowicz?łw tyle rad.......... I tak będzie do końca świata i jeden dzień dłu?źej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mafer Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zdecydowanie polecam kt?łryś z CD Blue Rapid-?łw. Świetne kijki i wielu forumowicz?łw łowi nimi kropkowańce. Dziwne, ?źe jeszcze nie zostały wymienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja poniewa?ź mam swoje lata to łowię kropki ju?ź prawie 20 lat przy pomocy Power Gripa CM 2-15 gr, mam takie dwa i nikt mnie nie przekona do czegoś innego nowego. <_< A i jeszcze jedno, te kijki mają 2,70 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak sobie, zupełnie przypadkiem, trafiłem na TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak sobie, zupełnie przypadkiem, trafiłem na TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak sobie, zupełnie przypadkiem, trafiłem na TO Co się Waść w pąsy... To?ź śliczna ta Francuzeczka. I z mo?źliwością adaptacji do wszelakich zastosowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mo?źe i niebrzydka ale, jak powszechnie na forum wiadomo, wędka niepracowniana całkowicie nie nadaje się do łowienia ryb... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
STREMER
Co byście polecili w tym temacie? Chodzi mi o kijek w c.w. maxymalnie do 15g i w długości 2,75 - 3,00 metra
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi