Fatso Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam!Poszukuję informacji nt. Batsonów RX7+. Wrażenia użytkowe - tego mi trzeba. Zwłaszcza 2,60, klasy 4 i 5. Swego czasu Bujo coś o 9' wspominał. Może ktoś jeszcze? Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 te blanki to siano zreszta jak caly batson nie daj sie wkrecic pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 te blanki to siano zreszta jak caly batson nie daj sie wkrecic pzdr.Na muszkarstwie znam się nie lepiej niż na mongolskim balecie, ale.....dość odważne stwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 te blanki to siano zreszta jak caly batson nie daj sie wkrecic pzdr.A ja chętnie poczytam jakie kolega ma argumenty na poparcie tej tezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 To nie teza a fakt. Te wędki po prostu się łamią z byle powodu. No chyba, że ja mam pecha <_< ale myślę, że przyczyna leży gdzie indziej, już nie wnikałem gdzie bo pech minął odkąd zacząłem łowić loomis-ami i winston-ami. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Do teraz jesteś jedyna osobą, która coś takiego napisała. Ciekawy jestem opinii innych użytkowników, jeśli tacy są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ehm ... ja też Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Fatso, Nie wiem jak jest z łamliwością blanków Batsona ale jak dla mnie to trzeba być skończonym durniem żeby miało to miejsce. Po switchowej szóstce przeszedł mi kiedyś koleś w butach, takich do brodzenia i wszystko dalej jest w porządku tzn wędka nie pękła a od tego czasu złowiłem na nią sporo ładnych ryb. Te RX7+ są robione jak zapewne wiesz przez St Croix, za obecna cenę 60 dolców plus wysyłka ciężko znaleźć ci będzie lepszy blank. Łowiłem trochę 9' #5 i był to taki uniwersał, świetnie radził sobie ze standardowa WF w tej samej klasie, nie jest to żadna sztywna pala, normalna konstrukcja do łowienia. Moze na bardzo długich dystansach nie bezie sobie radziła ale dotyczy to wielu innych wędek również bardziej renomowanych producentów bo nie do tego zostały zaprojektowane. Do tego zdecydowanie lepsze są RX8+. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Bardzo uczciwa informacja , p.Michale , jest to mniej więcej równoważnik Avid'a bez IPC .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Takiej informacji oczekiwałem. Dzięki Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja zdecydowanie nie spodziewam się, że muchowe blanki Batsona będą się łamać . Wiem też, że RX7+ są po 60$ . Ciekaw byłem po prostu, jakie one generalnie są, np. w porównaniu z RX7 bez plusa. Że St.Croix, to też nie nowość, ale ja muchowych patyków tej firmy nie znam i nie wiem, jakie one O RX7+ Batsony pisały, że osobliwe przyjemne w łowieniu, ale przecież co mieli pisać? Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 O RX7+ Batsony pisały, że osobliwe przyjemne w łowieniu, ale przecież co mieli pisać? Pzdr,Fatso I takie są, co prawda miałem tylko okazję nim łowić (chyba klasa 4) ale jest, jak prawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pisz Waść, pisz! Przyjemne i co jeszcze?Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Hmm, zadajesz trudne pytania o tej porze roku, toć Sylwestra mamy <_< Bardziej sprężysty od swojego brata, ale bez plusa. Pod rybką pracuje zacnie. Jak to mawiają o batsonach, ba ciepłą akcję. Jeśli pamięć mnie nie myli to plusy są bardziej hmm, szybkie\szczytowe od standardów. Jeśli Ci to ułatwi to szybsze (od +) są ITC CD. Te ostatnie to doskonałe blanki ale trzeba umieć rzucać. Inaczej na początku to mordęga. Ja się dalej męczę, ale jak by mniej już To takie wspomnienia weterańskie, bo rzecz miała miejsce dobre 4 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Senkjuwaszamać So siego roku!Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi