Skocz do zawartości

Produkty muchowe Traper

wojciiech

Rekomendowane odpowiedzi

A mi Orvis z kagańcem dla psa(mimo,że jeden kij posiadam)

Ja to trochę internetowo zacofany jestem i ta działka Orvis-a to akurat dla mnie bardzo świeże odkrycie. Porównywalne do wejścia Traper-a w flajfiszing. Żeby nie było, nie mam nic do marki Traper, co więcej ciesze się że na rynku krajowym jest w muchowym segmencie coraz większa konkurencja. Jest nawet kilka produktów które zapewne posiądę z ich oferty. Nawet może będzie to koszula ;)

Edytowane przez hi tower

to niestety 2XL może być mała :unsure:

Niestety, w ostatnich latach, nawet nie wiem dokładnie od  kiedy, "europejska" rozmiarówka się zmieniła. Kiedyś było M, L i XL i te oznaczenia oddawały faktyczne potrzeby normalnych facetów. Dzisiaj mamy rozmiarówkę dopasowana do "zdechlaków", takie przykładowe 2XL jest dla gościa 176 - 180 wzrost i 105 w klacie  (SIC!).

Ja mam 170 cm i 130 w klacie i w wielu przypadkach 3XL i 4XL jest za małe

Akurat nie rzeczy Trapera miałem na myśli bo nic nie mam jeszcze ani nie mierzyłem. Ot tak pociągnąlem ogólnie (w sumie niepotrzebnie) myśl za Januszem bo faktycznie obecna rozmiarówka europejska jest wykoślawiona ;-) I kupienie czegoś w ciemno bez przymierzania, nawet zwykłego t-shirta obarczone jest sporym ryzykiem.

• Like 1

Furda tam jakaś głupia rozmairówka, kiedy rzeczy są dobre i tanie. Simmsem też można się tanio lansować.. Na łódzkim targowisku Górniak widziałem niedawno karpiówki Hayyison, a Tissoty leżą na sterty - zupełnie tanio.. Po co przepłacać ?

Panowie wróćmy do tematu ciuchy trapera.

Nie mierzmy już swoją miarką innych.

Pasta wskazał jasno- urosły nam brzuchu to i rozmiar nie ten..

Tiur.. A ty z gorszego sortu żebyś od razu się obrażał? Kaman... wyszło, że też jestem homo..

Producenci dają wszystkim wybór. Jest inna i bardziej rozbudowana rozmiarówka by każdy dla siebie coś dopasował a nie musiał wybierać pomiędzy zbyt ciasnym lub za lóźnym. I to dla mnie jest zrozumiane. Ale doszukiwanie się tutaj nie wiadomo czego nie ma sensu. Tyle w temacie
  • Like 1

Czyli 176cm i nie całe 70kg czyni że mnie .......... Nigdy siebie nie podejrzewałem o to. Ale wyrok wydany

Nie czyni. Nie wydałem zadnego wyroku. Nic mi do tego kto jaką ma budowe i z jakiego powodu. Odnosze się do tego że rozmiarówka w ostatnich 10 latach została mocno zaburzona. Jak się poczułeś urażony to przepraszam.

Edytowane przez bartsiedlce