zeralda Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca (edytowane) del Edytowane 17 Marca przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Szukam zapasowych woderów,ktoś może polecić coś z Trapera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Szukam zapasowych woderów,ktoś może polecić coś z Trapera?https://www.traper.pl/pl/p/WODERY-YUKON-T-ZIP-PRO-2024/2576 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Dzięki,ale nie za bardzo chcę tyle wydać na portki które założę raz czy dwa w roku.Roczej myślałem o 1 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Dwa razy w roku zwykle wodery PCV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Komfort też się liczy.Pół życia chodziłem w gumowych woderach bo innych nie było,wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Kup na Ali W tej cenie wybierzesz coś naprawdę dobrego. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Komfort? Rozumiem. Ale 2-3 razy w roku? Sam latem wskakuje w zwykle niskie wodery (zielone PCV czy stare gumowe czarne) i cieszę się że w te, zaciepłe dni, mogę się schłodzić w takich warunkach. Jak najbardziej komfort. A mam od Ikon, przez Guide po G4 (wszystkie po pachy) czy krótkie (do pasa) Scierra. Zimą wyłącznie ciepła guma czyli neopreny. Ale ja już stary jestem i .... komfort inny. I myślenie. Trafnego wyboru życzę i komfortu. Pozdro znad Sanu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Też ostatnio co raz częściej (zwłaszcza na krótkie wypady) sięgam po stare gumowe spodniobuty. Wydaje mi się szybciej, mobilniej. Odpada zakladanie bielizny, śpiochów, butów, wiązanie.Co do Trapera to kiedyś na mnie bardzo dobre wrażenie zrobiły Jukony. Nie kupiłem bo akurat rozmiar nie pasował. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Komfort też się liczy.Pół życia chodziłem w gumowych woderach bo innych nie było,wystarczyPytanie co i do czego potrzebujesz, czy wysokie tradycyjne spodniobuty, czy wystarczy do pasa czy wodery po pachwiny, czy z neoprenową skarpeta, czy z wbudowanym kaloszem?Jak tradycyjne to z tych tanich szedłbym w Visiona - o zgrozo- jakość jak w każdych tanich, a serwis przynajmniej szybki i bezproblemowy, ewentualnie możesz coś w Taimen.com szukać- jakość podobna ale z serwisem już gorzej.Do pasa z wbudowanym kaloszem używałem chwile Gamakatsu - fajne, ale wróciłem do podobnych ale ze skarpeta i osobnymi butami.No i są wodery do pachwin - z kaloszem i skarpeta, gumowe, z pcv czy tez oddychające. Ja na codzień mama spodniobuty z Orvisa -grube i mocne ..dlatego na lato zamieniam na jakieś tanie cienkie z Aliexpress (Ego miało je w swojej ofercie pod swoim logo) albo kupione też na Alie - do pasa z neoprenowa skarpetą. Fajna opcja na chodzenie w wysokiej trawie po rosie, do brodzenia w płytszej wodzie czy małych leśnych strumykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Chodzi mi o tradycyjne z neoprenową skarpeta.Mam teraz do pasa i jestem zadowolony.Problem polega na tym,że jest tego cała kupa ale diabeł tkwi w szczegółach.Szukam solidnych gaci z tego co jest tańsze to nie ma mojego rozmiaru.Są solidne z Taimenia za rozsądne pieniądze,ale z tą firmą nie miałem nigdy styczności.Z kolei Ali jest tego trochę nawet z logo Simmsa i pisze że sklep też Simmsa ,trochę tego mają ale cena za krótkie ok.600 super ale jak doliczyć Vat i cło a może tak być bo różnie bywa to wtedy to już nie jest ciekawa cena i gacie 3 warstwowe po całości no i jakby co to trzeba samemu reperować.Także nie jest lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Używałem Jukonów. Ciorałem je przez 1,5 roku i w końcu się rozpadły. Przy normalnym łowieniu powinny posłużyć kilka lat. Ja łowię w ekstremalnych warunkach- sporo chodzę, jest dużo trzciny, krzaków i błota. Prócz tego często zdarza mi się podchodzić ryby na kolanach. Serwis- pierwszą parę mi wymienili na gwarancji, po dłuższych pierepałkach, z drugą nie chciało mi się wozić, wisi w garażu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszb Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Dzięki,ale nie za bardzo chcę tyle wydać na portki które założę raz czy dwa w roku.Roczej myślałem o 1 tys.https://caddis.pl/product-pol-31502-Traper-Yukon-Comfort-2025-wodery-wedkarskie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek40 Opublikowano 18 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Są sądzicie o nowej wersji traper impulse Black ? Matowy Blank dwie wersje uchwytu do wyboru . Wygląda ładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Ktoś używał butów Traper Montana Pro - tych na 2025 rok.Jakieś opnie? informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Ktoś używał butów Traper Montana Pro - tych na 2025 rok.Jakieś opnie? informacje?Używam w pracy i rekreacyjne od jesieni zarówno Yukon ZIP Pro jak i nowych Montan Pro też z zamkiem. Co chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Szukam info ale o butach.Portki mam.Pytanie jak buty, waga, eksploatacja, wytrzymałość, uszkodzenia trwałość, wygoda? Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Szukam info ale o butach.Portki mam.Pytanie jak buty, waga, eksploatacja, wytrzymałość, uszkodzenia trwałość, wygoda? (...)Aaaaa, buty! Od tej wiosny mam Montany z pokrętłem (odpowiednik systemu boa). Buty są lekkie, wygodne, ale jeszcze za mało razy je miałem na rybach żeby mówić o wytrzymałości. W pracy tyram Youkony od jesieni. Zajebiste, tylko był problem z "szlufkami" sznurowadeł i trzeba było je przeszyć na nowo. Ale mieli to w Traperze poprawić. Co do Montan to więcej będę mógł się wypowiedzieć na jesieni bo teraz biegam za rybami w klapkach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi